Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

za duzo kult. techno za Wami przemawia ! zero nuty romantyzmu rodem ze sredniowiecza ;)

[jadłam batonika od Kornisia] Korniś....nie powiem...smakowity....ale następnym razem poproszę aero...takie z bąbelkami:P:P

musimy sie zastanowić jak bysmy mogli pograć ! w kalambury odpada ;)

Kornik!! jestes na 3 meiksiecznym wypowiedzieniu wiec nadal pracujesz i dopuszczasz takich beeee kandydatow do mojej reki????????????????? ja ci normnlanie dam po pensji;P

Korniś....gdzie poszedłeś? Znowu obgryzasz pniaki w ogrodzie...a tak cię prosiłam no....wypluj tą drzazgę....niepoważnie wyglądasz:P

a moze sie wspólnie zastanowimy jak w jednej dobrze poukładanej rodzinie ;)

Kasia sie dziś uwzieła na mnie ;) to ja umysł scisły ale ja zawsze w team-ie coś kombinuje ;)

No organizacyjnie to możemy tylko rzucać jakieś hasła......albo skojarzenia...albo \'pisać bajkę\'...każdy po zadaniu....macie inny pomysł?:)

Gość monia007
właśnie przeczytałam wasze wypowiedzi i miło mi że problem poderwania faceta nie dotyczy tylko mnie ale muszę się przyznać że nie łatwo jest kobiecie poderwać faceta łatwiej mają te kobiety które maja tz.to coś i miałam okazję nieraz to zaobserwować dziewczyny wyluzowane otwarte uśmiechnięte również nie mają problemu z towarzystwem więc jak poderwać faceta może warto się otworzyć na ludzi wyluzować się wyjścia potraktować jak zabawę i pozostać sobą a tak na marginesie czemu zanikają czasy kiedy to mężczyzna podrywał kobietę aż takiego równouprawnienia chyba nie chciałyśmy co wy o tym myślicie?

nigdzie nie zwialam:> ja tu pilnuje topiku:P a Romek?? hmmm nie wiem;P