Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Babę zeeeeeesłał Bóg....raz mu wyszedł taki cud....lalal....coś innego przecież mógl....:P

to ja znowu polece Przemyk: ... koooochaj mnie jak wariat, kochaj mnie jak świiiiiiiiiiiiir ;)

To ja też.....Ile krwi płynie w każdym z nas...ile taniej w niej wodyyyyy? Nie chcę winy za ciało brac...gdy duszę wciąż trafia szlaggggg:P:P

no to teraz duet: renata i moja ukochana Kasia N (tak jak ja)--> ... a mnie to, a mnie to, a mnie to nie powiem co ...;)

To ja ten sam duet......nie roztrzaskałam skroooni o podłogę póki co......dajesz mi niepokorne myśle, niepokojeeeee.....:P

a ja ide jutro do pracy ale caaaaaaaly dzien bede na kafe:D taka mam prace;) i jeszcze na fajnego szefa sobie popatrze;) i na fajnych kolegow, zwlaszcza na jednego;) ehhh

;) ale wieczory mamy wolne... i tylko dla siebie :) a za dużo wolnego to też źle, głupoty do głowy przychodzą :P

a komu niby???? a Ty Kornik masz TV??? ja myslalam ze ty z tych wyzwolonych co nie uznaja TV;)

ogólnie to rzadko oglądam tv ;) ale czasami mogę przegapić co mój ukochany minister powie ;)

aaaaaa bo to twoj przelozony;) ale ostatnio powiedzial cos z czym sie zgodzilam: ze uczniowie to swiete krowy ktorym wszystko wolno:) i Ty jako niemarny nauczyciel powinienes przynac mu racje ze to trzeba zmienic;)

nie watpie;) na pewno jestes zdecydowany mmmm, że nikt ci sie nie sprzeciwi;)