Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Gość tu es ma destination
jaka zima:P Korniś juz za zime sie wział, a to trzeba najpierw za jesien:P

Gość tu es ma destination
Za kobietke:P swoją;) całuski Tamit;)

Jest:P szukanie kasztanów ciepła jesienia..hmm super pomysł, co Ty na to:P?

hmm... no piękna, ale tak sam mam łazić ? :P jeszcze ktoś mnie weźmie za włóczęgę :D

nie sam, w parze:P plan taki kauwisa, a potem szukanie kasztanów:) pamietasz kasztan dałes mi w rece lalalalalaaa :)

hmm no to nie wiem czy zostanie czas na te jabłka yyy znaczy sie kasztany ;) :D jak minął dzień ? :>

Nie ma to jak tete a tete;) Kasztany nie zajac nie uciekna:P Dzien? A jakos tak sennie z bolącą głowe, co sie ze mna dzieje. Ale po 17:00 było ..rajsko:):P Te sms i nie tylko;) A Tobie?

a z lekka nerwowo jak to u mnie w pracy ;) ale ogólnie nie ma na co narzekać ;) smsy i te sprawy... luby dogadza panience?

nerwówka;) hmmm nie daj sie. Stres niszczy:) Njabradziej dogodiz mi moj Kochnay gdy bedzie zbierał kasztany:P ze mną ale przeda kasztanami, kawa, takie face to face:)

przy zbieraniu kasztanów Ci dogodzi ? hmm no hmm... dziwne :D a co Ci po tych kasztanach ? zupy nie ugotujesz :P ach ta dzisiejsza młodzież :P face tu face... ciekawe ciekawe... ;) to tak zawsze?

Dogodzi bo bedzie przy mnie ciałem rozmowa a nie tylko słowem;) I to takie romantyczne isc z Ukochanym zbierac liscie, kasztany, rozmwiac i isc dalej, razem;) A Ty nie dokazuj;) tylko myj juz filizanke na kawe:P

oooooooooooooooooooo nie ! jak mam pić w filiżance to dziękuje postoje :P spacer jest romantyczny sam w sobie a nie koniecznie trzeba schylać się po te brązowe kamyki z drzew :P

dobra wez 100 kubkow na te kawke:P Aj.. ale mozna je podniesc i dac mi w dłonie;) kamyki z drzew super okreslenie👄:) widisz warto, masz buziaka: za tego kamyka:P

apetyt rośnie w miarę jedzenia... ;) no jeden czy dwa możesz nieść a jak więcej Ci poda ? będzie musiał sam nieść lipa ! kubeczek kawy prosze :D uważaj nie poparz sie !

Nie lipa, a kasztan:P cudownie:) kAwka czeka u mnie, do obaczenia pap:):D

Ominęło mnie romansowanie Kornika;-) jakieś kawy, kasztany, łażenie po lesie;-) mmmm Ty tygrysie;-)

jesień deczko jesień ! Ma być zimno ;) a dzień słonecznie i ciepławo ;) i te kolorowe liście dookoła... ;) mmm

kurcze nie wiem co się dzieje czuje się jakby dziś był już piątek :D hmm wczoraj też się tak czułem... zaznaczam nic nie piłem :P może coś ciekawego wydarzy się w ten weekend :> hmm ?

no dziś było ciepło.. ale już mrozik jakiś jest.. teraz i rano tak zimno.. to już jutro Ci się spełni.. bo bedzie piątek