Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

louders

Pomocy.Co sie daje do wyboru rocznemu dziecku?

Polecane posty

Gość o co tobie biega
do jakiego wyboru?

Gość nie rozumiem jak co sie daje
?

Mojej kolezanki corcia ma jutro urodzinki i wlasnie sie zastanwiamy co kladzie sie do wyboru takiemu szkarabowi.Oczywiscie w formie zabawy.wiemy ze rozaniec pieniadze kieliszek;ale co jeszcze ?

Gość tolerancja
na roczek? tu gdzie ja mieszkam jest tradycja ze ksiazeczke,pieniiadz i kieliszek

Gość nie rozumiem jak co sie daje
u mnie był pieniązek, różaniec i kieliszek

Gość o co tobie biega
kieliszek rocznemu dziecku a na co mu to

Gość tolerancja
do nabozenstwa

Gość roczek
my dalismy książeczkę do nabożeństwa, pieniądz, długopis (tłumacz: paraca za biurkiem), kieliszek, nożyczki (krwiec)

chleb bo pekarz termometr bo lekarz dlugopis bo praca za biurkiem albo nauczyciel kieliszek bo bedzie alkoholikem nozyczki bo krawiec albo fryzjer widelec lub lyzka bo kucharz pieniadze bo biznesmen mlotek bo zlota raczka \"czyli fachwiec budowlaniec\" tyle pamietam.tak bylo u mnie

moja droga stokrotko juz bez takich szczegulow.ja sobie tego z palca nie wyssalam wiec nie musisz byc taka uszczypliwa.Apozniej piszesz na toznych topikach ze dziewczyny albo ci nie odpowiadaja na zadane pytania albo CHAMSKO dogryzaja.Aty moja droga sama do milycg ciezarnych nie nalezysz.wiec zanim napiszesz cos nie milego to policz do 10 ciu i zastanow sie czy wlasnie wypada. pozdrawiam

jej, przepraszam, ale to nie bylo chamskie... nie obrazalam nikogo, tylko zartowalam, bo nie mam pojecia co sie komu za co daje. dziewczyny wymienialy jakies przedmioty, to ja tez chcialam. potraktowalam to jako zabawe... kurcze - troche usmiechu ;)

stokrotko ja mam nieprawdopodobne poczucie humoru,ale twoja wypowiedz odebralam jako atak. ale wybaczam.pa

stokrotko ja mam nieprawdopodobne poczucie humoru,ale twoja wypowiedz odebralam jako atak. ale wybaczam.pa

po prostu wszystkie jestesmy przewrazliwione juz... skoro ktos kiedys zupelnie bez powodu nazwal nas \"glupia krowa\" to nic dziwnego :P

Ja nie znam zadnego zwyczaju, moja ciotke chrzestna widzialam 5 razy w zyciu, a ojca chrzestnego tylko raz. Mysle, ze najlepiej jest dac pieniadze w kopercie, zawsze sie przydadza jesli rodzice sa rozsadni

taragonka tu nie chodzi o prezent tylko o zabawe,bo jest taka tradycja na roczku u dziecka.a prezent swoja droga.