Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIZZZZA

SZMIZJERKA -GDZIE KUPIę TAKą SUKIENKę?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmm
u mnie na lumpeksie

Gość fijona
nigdzie,bo ja wszystkie wykupuję masowo..

Ja mam inne pytanie otoz mam studniowke w styczniu i zastanawiam sie kiedy kupic sukienke no bo w grudniu to ceny pojda w gore no a w tym miesiacu to raczej nie bede miala tyle kasy a wydatkow mam troszke :-/Jak myslicie???

sama sobie odpowiedzialas - w tym miesiacu nie bedziesz miec tyle kasy a w sumie juz od listopada zaczynaja siepojawiac sukienki i to coraz drozsze

I to mnie wkurza i to bardzo bo w tym miesiacu kupilabym sobie no ale kasy brak :-/ Jednie w grudniu moglabym sobie pozwolic ale juz widze przed swietami ceny tych sukienek :-/najwyzej przeplace ale ja kupie

Gość no to kup sobie w styczniu
!!!!!!:o No przeciez po sylwestrze juz będą wszystkie sukienki poprzeceniane, kobieto:o

Wlasnie o to chodzi ze po sylwku to tez moga byc jeszcze drogie bo przeciez jest karnawal no a zreszta na szybkiego kupowac to tez nie dobrze,sama wiem jak latalam pare razy po miescie aby kupic sukienke i ciezko bylo mi dogodzic.Zreszta i tak nie kupilam takiej jakbym chciala ale coz wyboru zbytniego to wyedy nie bylo :-/

Gość nie patrz na ceny
kup taką, która Ci się psodoba. jak odłozysz zakup na później to ktoś ją kupi wczesniej i będziesz zła.

Gość bumtralala
zamów u krawcoej,jak dobrze trafisz,to wyjdzie o wiele taniej; a zapłata dopiero przy odbiorze,co najwyżej jakaś zaliczka wcześniej...

Gość lalka001
Ja kupiłam swoja szmizjerkę na szmateksie. W sklepach raczej ciężko kupić. Też myślę, że jak już coś to najprędzej w sklepach H&M, bo tam jest duzo ładnych, prostych, klasycznch ubrań.

Gość sory ale do studniówki będzies
z miała jeszcze co najmniej 3 tygodnie:o Idź raz do centrum handlowego, bardziej eleganckiego, z butikam,i porządnymi i po prosblemie. Po nowym roku sukienki zawsze są tańśze. Trzy miesiace będziesz kiece wybierać?:o

Gość sory ale do studniówki będzies
aha, jak nie dasz 300zł za sukienkę, to nie wiem, gdzie poszukaj.... Za taką cenę, to chyba tylko na allegro jakąś prostą, albo na bazarku.