Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa tabletka

seks z dziewicą

Polecane posty

Gość różowa tabletka

mówiłam facetowi, że jestem dziewicą. jednak niedawno ten fakt się zmienił, tyle, że to nie on jest powodem tej zmiany ;) ha. póki co nie wie o całym zajściu i zastanawiam się, czy łatwość w penetrowaniu mnie może mnie zdradzić? z drugiej strony są róźne rodzaje błon dziewiczych i można założyć, że dziwnym trafem nie poczuję bólu ani nie poleci kropla krwi.

Gość piczko
no i co sie dziwko chwalisz swoim duporozrzutem.

Gość różowa tabletka
jakim prawem mnie oceniasz? szmata? pfff zadałam proste pytanie, a skoro nie potrafisz na nie odpowiedzieć się nie udzielaj prostaku.

Gość kup se kielnie i pier..dolnij
sie nia w leb smiertelnie

Gość różowa tabletka
jeśli o to Wam chodzi to się mylicie - nie zrobiłam tego z innym przerwałam sobie sama błonę poprzez włożenie do pochwy najnowszego modelu dziurkacza marki LEITZ :classic_cool:

Gość różowa tabletka
widze bardzo wysoki poziom wypowiedzi. pogratulujcie rodzicom.

Gość podszywacz z 0953
po prostu mnie rozbroił :D

Gość mi sie bardziej
o duporozrzucie podobalo :D

Gość Amatorka Kwaśnych Jabłek
rozowa tabletka, nie domysli się...ze juz nie jestes dziewicą.. zawsze mozesz udawac,ze to twój 1 raz... a te tzw błony dziewicze, mozna stracic nawet uzywając tamponów, wiec....korzystaj, ehhhhhhhhhhhh:P

Gość różowa tabletka
czy gdzies bylo powiedziane, ze jestem z tym chlopakiem? ja go NIE zdradzilam. więc mnie tu od szmat wyzywac nie prosze, bo sobie kur*wa nie życzę.

Gość to czm sie
przejmujesz jak nie jetes z tym chlopakiem....nie zdradzilas go. to twoja sprawa czy jestes dziewica czy nie

Gość różowa tabletka
to troche skomplikowane, a ja piszac tu nie oczekiwalam bluzg ani rad psychologicznych. proste pytanie bylo. czy moze sie zorientowac, czy tez nie. a nie chodzilo o polemizowanie nad moja moralnoscia. bo to raczej moja sprawa.

Gość różowa tabletka
niby czemu won? paranoja jakaś. tak możesz mówić do psa, a może i do swojej dziewczyny /jeśli lubi/

Może nie poznać że dziewicą się jest, tak samo i w drugą stronę. Trochę nieśmiałości, lekki grymas na twarzy za pierwszym pchnięciem i po sprawie! no chyba że on świecie tkwi w przekonaniu iż krew musi się lać strumieniami, to może być trudniej przekonać, ale się da ;)

Gość różowa tabletka
i wlasnie o takie wypowiedzi mi chodzilo ;) sama sie nad tym zastanawialam i stwierdzilam, ze mozna ladnie symulowac lekki bol ha. ah ten grymas dziewiczy xD

Gość a mnie ginekolog
przerwał błonę. Mam przynies zaświadczenie chłopakowi? Czy uwierzy że jestem dziewica czy pomyśli ze mogłam sie sexić po przerwaniu błony u ginekologa a teraz chcę zgrywac dziewice i mu pokazuje zaświadczenie z przed 4 lat. (nie spałam z nikim ale musiałam iśc do ginekologa bo miałam śmierdzące upławy które utrudniały mi życie towarzyskie i zawodowe)

Gość Płaczuś
Jak go już raz zdradziłaś to zdradzisz kolejny raz , jednym słowem szukaj sobie innego.

Gość różowa tabletk
cos jeszcze ;)?