Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wino...

Jak to jest kochac się ze starsza kobieta?

Polecane posty

Gość laalaa 7
przeczytaj ''spoznieni kochankowie''

Gość jak wino...
teoria ,teoria,a co z praktyką?

Gość jak wino...
proste w...teorii:) Normalne,że ciężko odważyc sie uwiesc starsza kobiete:P

tak sobie mow ..to dalej bedziesz tylko teoretyzowal.. powodzenia zycze ..w uwodzeniu i wiecej odwagi ,rzecz jasna:P

Gość jak wino...
myslę ,że ważniejszy od odwagi wydaje się pomysł:)

Gość laalaa 7
wszystko jest generalnie do '' wypraktykowania'':)

Gość jak wino...
tak myślisz? Zdaje się ,że doświadczona kobieta widzi w seksie coś więcej aniżeli czysty "zryw":) Pociąga mnie wizja spokojnego podejscia i wyważenia:)

Gość laalaa 7
nie uwazam zeby wszystkie mlode kobiety liczyly tylko na zrywy :)

Gość jak wino...
Oczywiscie,ze nie, nie generalizuje, ale póki się nie ma porównania to ciężko o daleko idące wnioski;)

Gość jak to jest drogie panie
kochac sie z mlodsza kobieta do tego bardziej doswiadczona? ona w lozku mistrzyni a ja nieudacznik, przeciez powinno byc odwrotnie starszy facet powinien byc bardziej doswiadczony niz mlodsza kobieta, cos tu nie tak, dla mnie zenujace bedzie jak kobieta sporo mlodsza ode mnie bedzie mnie uczyla seksu, chyba spale sie ze wstydu, a podobno jestem facetem

Gość laalaa 7
wbiegam do zatłoczonego tramwaju i naglę krzyczę z obłędem w oczach "Allach akbar!"

Gość a w jakim wieku ma byc
ta starsza bo dla 20-latka starsza bedzie 35-latka, a dla 35-latka starsza będzie jakaś pięćdziesiątka, a różnica miedzy kobietą 35letnia , a 50 letnia jest OGROMNA...

Gość entemente
Typowy szybki numerek na impresie, glosna muzyka, po ciemku w drugim pokoju. Moj chlopak posuwa mnie od tylu, nie mamy zabezpieczenia, bo to taki spontaniczny seks, postanwaimy, ze skonczy w mojej buzi. Jestesmy obydwoje troche nawaleni, ja troche bardziej. Zbliza sie final, szybkosc ruchow wzrasta, nagle on wyciaga z mojej cipki, juz chce sie odwrocic i wziasc do buzi, kiedy nagle czyje znow pchnicie od tylu... ale tym razem czje go w pupie. Seks analny robilismy wczesniej i choc nie przepadam, to jak jestem rozpalona to moze byc. On nie zauwaza, ze jest w mojej pupie a ja w tym momencie krzyknelam Ahhh. To trwalo doslownie kilka sekund i juz wyciaga. Ulga dla mie, bo nie bylam przygotowana na dupcie i teraz dopiero zaczelo sie. On nie wiedzial, ze byl w mojej dupci i jakby nigdy nic mowi, ze zaraz trysnie i przystawia mi do ust. I wiecie co ? To sie dzialo za szybko, nie zdazylam nic powiedziec, bylam troche oglupiala, wlozyl mi do ust i spuscil sie. Wlozyl mi kutasa z tylka do ust. Jak sie sposzczal, czulam w ustach smak i zapach gowna. Nie chce nawet myslec, czy na fiutku byla kupa. Nigdy mu nie powiedzialam o tym, chyba bym sie spalila ze wstydu. ps skonczylo sie tym, ze potem sie porzygalam i mylam zeby przez pol godziny.

Od starszej kobiety duzo sie nauczysz. nie namyslaj sie tylko zabierz sie do dziela. ona cie skieruje na prawidlowa droge.

Gość hycho
Zdarzyła mi się niegdyś nietypowa sytuacja: ja 22, ona 29. Z tym, że zero doświadczenia u niej.

Gość do entemente
a to na temat jest????........bosh - full zbokow

Gość iskierka99
To , o czym piszesz jest tak obrzydliwe jak ty sama!!!!

Gość iskierka99
To bylo oczywiscia do entemente

Gość Kubus20
Ja wlasnie szukam takiej starszej, od 25/30 do 40 a nawet 45, przyznam sie ze nie mailem jeszcze stycznosci z taką doswiadczoną mamuśką, ale na filmach wyglądają strasznie podniecająco, chcialbym takiej wylizywac pol doby a drugie pól robic to w każdej możliwej pozycji, wkladać do każdej dziurki, każdą możliwą techniką, jezeli jakas pani jest zainteresowana gg 24951173, podam tam tel oraz foto, prosze o szybki kontakt bo od jutra mam tydzien wolną chate co zdarza sie pierwszy raz w zyciu bo matka jest domowniczką, a tak jeszcze dalej o mnie no to jestem pracujący i ustabilizowany chociarz nie za bogaty, ale kasy za seks nie biore no chyba ze by jakaś pani wciskala na siłe, ale to raczej malo mozliwe bo mnie specjalnie nie trzeba motywować, wystarczy że pozwolisz się pocalować, dotknąć, posmyrać po dziurce ktura zaraz zrobi sie mokra, rozlożysz nogi żebym mugł ją długo, dziko i namietnie wylizywać, spijać z niej soki i delektowac się jej smaczkiem:) potrafie byc bardzo czuły, GG: 24951173, nieczekajcie!! piszcie nawet jak mnie nie ma, ODPISUJE NA KAZDA PROPOZYCJE OPRUCZ DZIECIĘCYCH ZARTOW!!!, I PROSZE NA MAILA NIE PISAC BO UZYWAM RAZ NA ROK

Gość Ottylka888
jak znajdziesz to nie będziesz żałował Mój jast młodszy 12 lat i bardzo sobie chwali

Gość Ottylka888
ale milutka rutyna

Gość gość
Kocham starsze panie i nic ani nikt tego nie zmieni