Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczę z żalu

Mam dość.. Nie rozumiem mojego faceta... Czemu mi to robi?

Polecane posty

Gość Płaczę z żalu

Ciągle się kłócimy. Uważa, że wiecznie go krytykuję, wywieram presję itp. Staram się więc to zmienić. Jestem miła, uśmiechnięta, nie atakuję go smsami i telefonami. I gdy już jest fajnie, bez awantur itp. on zawsze nagle robi mi jakąś przykrość... Albo umówi się ze mną i nie przyjeżdża nie informując mnie o tym, tylko akurat wpadli znajomi z flaszką... Wczoraj natomiast nie odbierał moich telefonów. I nie mam pojęcia dlaczego??? Było fajnie, nie pokłóciliśmy się o nic.. Wcześniej sam do mnie napisał pytając się czy mi go nie brakuje... Cholerka. Jestem wypalona. Dobija mnie to psychicznie

Gość bo faceci
to debile są....

Gość Płaczę z żalu
Najgorsze jest to, że ja teraz się zastanawiam czy mu sie coś nie stało... W nocy też nie odebrał

Gość bo to swinie sa
ma zadatki na takiego co to molestuje psychicznie....daj se spokój dziewczyno...

zostaw go!!!!!!! ja bym nie potrafila byc z takim facetem.... ja bym mu ni eufala.... przeciez on cie niszczy psychicznie i wprawia w kompleksy... tak nie powinno byc... na szczescie moj misiek nie jest taki:)

Gość Płaczę z żalu
Ja słyszę wiecznie, że to ja go niszczę psychicznie i on musi czasem odreagować. Tylko czemu odreagowuje wtedy gdy ja się staram i chcę mu zaufać?? Łatwo powiedzieć - zostaw go.. Jesteśmy razem 3,5 roku

Gość bo faceci
zapytaj wprost o co mu chodzi... ON MOżE NIE WIEDZIEć ....:O

Gość Płaczę z żalu
Pytam się. A on odpowiada, że ja wszystko odbieram przeciwko sobie, a to czasem tylko tak wychodzi...Żeby to było czasem... :(

Gość bo faceci
Pogoń gnoja ;) olej go i Ty. Zniknij, nie odbieraj tel, nie odpowiadaj na smsy idź rozerwij się...

bo on nie wie czego chce. jak teraz zadzwoni to nie odbieraj, sama nie dzwon, nie pisz smsow. PO CO??

Gość Płaczę z żalu
Jak tak robię to on szaleje. Dzwoni, pisze, błaga. Przysięga poprawę. Jak już się z nim spotkam wszystko wraca do normy... Kocham go i ....nienawidzę za to co mi robi

Gość Płaczę z żalu
Myślałam, że tacy jak on już wiedzą czego chcą.... On ma 48 lat

Myślę, że najważniejsze w związku to: rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać! Wiem, że Ci trudno 3,5 roku w związku to sporo czasu aby się " dotrzeć". Widocznie dle Was to zbyt krótko. Jest jeszcze druga opcja: może nie uda się. Nic na siłę.

Gość bo faceci
rozumiem że to o 48 latach to tani debilny podszyw:P

Gość Płaczę z żalu
Nie... On naprawdę ma 48 lat. Ja mam 29.

Nie wszyscy faceci to ... Natomiast myslę, że w tym wieku to gość się nie zmieni i już taki zostanie. Teraz musisz podjąć decyzję albo życie z takim nazwijmy to \"chorym\" gościem albo jakaś druga \"furta\" nie koniecznie klasztorna.

Gość Płaczę z żalu
Potrzebuję siły... Czasem potrafi byc taki fajny, kochający... A potem zachowuje się jak obcy facet. Ciągle mówi mi, że mnie kocha, ale on chyba nie wie co to znaczy....

powiedz mu ze odchodzisz to moze wtedy zacznie sie starac:) bo tak to jest pewny ciebie ze zawsze bedziesz przy nim:) daj mu trochwe do myslenia ...

Gość Płaczę z żalu
Ja już tak zrobiłam. 3 tygodnie się z nim nie spotykałam i powiedziałam, że to nie ma sensu. Przysięgał, że mnie zrozumiał, że chce założyć rodzinę, potrzebuje bliskości itp. Dawał mi słowo honoru. Wytrzymał 3 tygodnie i znowu zachował się tak beznadziejnie... A może naprawdę coś się stało? Kurcze nie mogę sobie znaleźć miejsca

Gość daj sobie z nim spokoj
48 lat i zachowania jak 16 -latek? Nie zmienisz go, a bedzie jeszcze gorzej. Naprawde, daj sobie spokoj. Poboli po rozstaniu, a za jakis czas zaczniesz zyc normalnie

Gość Płaczę z żalu
Wiem, że czasem się stara zmienić. Parę rzeczy dla mnie zmienił. Ale ma problem z alkoholem. Obiecał już nic nie pić, ale widze jak trudno mu odmawiać, szczególnie gdy ktoś nalega. I to chyba nawet nie chodzi o to, że ma ochotę się napić, ale on się głupio czuje jak odmawia, chyba niemęsko. Nie rozumiem tego

Gość Płaczę z żalu
Nadal się nie odzywa... Coraz bardziej sie niepokoję, że coś mu się stało. Kurcze, mógłby przynajmniej napisac "u mnie ok"

Gość xyzed
Kurcze chciałbym nieć taką laskę jak ty.Wiesz co? Wiekiem jestem zbliżony do niego ale bardziej męsko się czuję gdy odmawiam jak ktoś mnie namawia na kielicha.Zdecydowanie wolę kobitkę niż wódeczkę.Co Ty na to?

Gość Płaczę z żalu
A czemu on ma z tym problem? By odmówić? On niestety należy do osób, którym zalezy co o nim inni myślą. Zawsze chce wypaść jako równy gośc i taki towarzyski. Zazwyczaj jest duszą towarzystwa, ale po alkoholu niestety mu odbija. Jest chamski, agresywny.

Gość nie chce mi sie życ
ja mama to samo tylko,ze moj jest bardziej porywczy, wczoraj ze mna zerwal bo widzial z kolezanka ktorej nie lubi i kazalam przyjechac mu za 10 minut a on zaraz byl :( Boze ja nic zlego nie4 zrobilamtylko stalam z kolezanka, pieskiem i jej psami :( nastepnie dowiedzialam sie o smierci wujka ktory zginal w wypadku, pozniej mama zarzadzila o oddaniu psa :( bo jest tp szczeniaczek pogryzl tapete :( zadzwonilam do chama plakalam jak bobr prosilam aby przyjechal i mnie wspieral jednak on : idz po kolezanke a ode mnie sie odczep ,nigdy wiecej mnie nie ujrzysz:( czasem zdarza sie ,ze ptrzyjdzie po piwku :( albo sie spozni ,ale jakos to znosze :( wybaczam itd :( brak mi slow chyba oni na nas nie zasluguja :( a moze byc obojetna i cos to pomoze

Gość Płaczę z żalu
Ja nie chcę udawać obojętnej przy kimś kogo kocham. To bez sensu

no to kurde sie mecz... ja k zostaniesz przy nim stanoiesz sie wrakiem, on cie zniszczy psychicznie! nie iwdzisz tego???

Gość Płaczę z żalu
Chciałam się tylko dowiedzieć czy ja nie przesadzam. Może każdy facet tak ma i nie należy się tym tak przejmować. Wcześniej nigdy nie byłam tak długo w żadnym związku, więc trudno mi ocenić.

Gość nie chce mi sie życ
ale nie chodzi mi o to ,ze masz byc obojetna w tym sensise,ze ona bedzie pisal a Ty go olejesz ao to ,ze skoro nie pisze to Ty tez nie pisz, bedzie chcial to sie odezwie , echh chciec komus pomoc a pozniej jak zwykle ktos ma pretensje :(