Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczę z żalu

Mam dość.. Nie rozumiem mojego faceta... Czemu mi to robi?

Polecane posty

Gość Płaczę z żalu
No ale ja się odezwałam do niego za jakiś czas po tym jak on się odezwał. Nie odpisał na smsy, nie odebrał telefonu

\"Płaczę z żalu Nadal się nie odzywa... Coraz bardziej sie niepokoję, że coś mu się stało. Kurcze, mógłby przynajmniej napisac \"u mnie ok\"\" Po prostu sie upil i spi.... i tyle a Ty sie tym przejmujesz. Problem z alkoholem? A moze on jest alkoholikiem? Wiesz na czym polega ta choroba?

Gość Płaczę z żalu
Przez ostatnie 3 tygodnie nie wypił ani grama. Przez niego nie spałam całą noc. Trochę w głowie mi się kręci. A od niego żadnej wiadomości

Gość ja pitole...
panna ma 29 lat, koles 48 i sie upija, a ona go jeszcze załuje... wybacz ale on juz troche za dojrzały na upijanie z kolegami... ale te baby są głupie :o

ja mam na to swoją teorię... jakiś czas temu założyłam podobny topik, też się w moim związku nie układało...Dziewczyny radziły mi tu żeby zostawić mojego M., bo będzie jeszcze gorzej...Ale ja, człowiek przekorny...przeczekałam burzę i jest oki... nie można niczego przekreślać od razu, każdy człowiek miewa lepsze i gorsze okresy w życiu...

\"Płaczę z żalu Przez ostatnie 3 tygodnie nie wypił ani grama. Przez niego nie spałam całą noc. Trochę w głowie mi się kręci. A od niego żadnej wiadomości\" Oj chyba nie wiesz co to za problem. 3 tygodnie o niczym nie swiadcza. Poczytaj moze sobie najpierw na temat alkoholizmu. 48 lat?.... rozwodnik?, bo zona miala dosc jego pijanstwa?????

Gość ja pitole...
czy ok to sie dopiero okaże moja droga..

Gość Płaczę z żalu
Jest po rozwodzie, ale już z 12 lat temu. On złożył wniosek o rozwód. Potem był w 3 dłuższych związkach od 2 do 5 lat, ale z dziewczynami młodszymi ode mnie. Z 2-ma się rozstał bo go zdradziły.

Gość Płaczę z żalu
Tak sobie myślę.. A może zostawił telefon w aucie, a ja robię aferę?? A jestem przewrażliwiona poprzez dawne urazy?

Gość ja pitole...
ale jestes głupia... facet rozwodnik i zawsze sobie brał młodsze.... Kobieto, weź sie zastanów czy gra warta świeczki

Gość Płaczę z żalu
Przecież każdy facet woli młodsze?? To jeszcze o niczym nie świadczy. Zresztą poznałam jego byłą żonę i 2 poprzednie dziewczyny.

Gość ja pitole...
nie no to musi byc prowokacja :)

Masz pewnosc ze go zdradzily? Czy moze on ze wzgledu na alkoholizm ma syndrom Otella, i w kazdej kobiecie doszukuje sie zdrady. Nie dziwi Cie to ze taki dorosly czlowiek nie umie sobie ulozyc zycia? I trafia na takie \"zdradzajace\" kobiety. Az takiego pecha ma?... A Ty mu udowodnisz ze jestes wierna... poswiecisz sie dla niego... a potem bedziesz plakac z zalu, dlaczego on tak robi... Moze nie potrafi zyc inaczej?

Gość Płaczę z żalu
Co jest naciągane? Piszę prawdę.

Gość Płaczę z żalu
Jedna z nich przespała się z jego bratem.

Gość ja pitole...
srata tata... dla mnie to niemożliwe żeby kobieta taka głupia była: "Przecież każdy facet woli młodsze?? To jeszcze o niczym nie świadczy. Zresztą poznałam jego byłą żonę i 2 poprzednie dziewczyny"

Zastanow sie nad swoim nickiem.... dlaczego takiego wymyslilas.... i pomysl jak bedzie wygladac twoje zycie za 5 lat. Co sie zmieni?....

Gość Płaczę z żalu
Czasem potrafi być opiekuńczy... Ostatnio 2 noce przeze mnie nie spał, bo byłam chora. Robił herbatki, wstał ze mną o 6-ej do lekarza. A czasem... Jest taki zimny. Sama nie wiem czy go znam i kim jest. Potrafi być bezwględny. Ale może dlatego, że ja histeryzuję?

Gość reżyserek
witaj płaczę z żalu... czy chciałabyś sprzedać mi swój scenariusz, powstałby piekny melodramat?!

Gość ja pitole...
Aagaaa to prowokacja jest! nie wierzę że mozna byc aż tak głupim

Gość Płaczę z żalu
Naprawdę piszę prawdę. Mnie samej na początku trudno było zaakceptować jego przeszłość. Ale pomyślałam sobie: przeszłosć to przeszłość. Każdy jakąś ma.

Gość ja pitole...
mieszkasz z nim?

Gość Płaczę z żalu
Czemu uważasz, że jestem głupia???

Gość Płaczę z żalu
Nie mieszkamy razem. Ale myślimy o tym. Ostatnio byłam na zwolnieniu lekarskim i byłam u niego 10 dni

Ja pitole.... mozna,.. mozna... sie tak wkrecic w taki beznadziejny zwiazek i udowodniac calemu swiatu, ze sie zmieni drugiego czlowieka.... i ze milosc zwyciezy wszystko.... itp...itd... az sie dziewczyna nie wypali psychicznie.

Jak nie mieszkacie razem, to nie wiesz na 100% ze nie pil ani grama przez 3 tygodnie. Sama chyba sie oszukujesz.

Gość ja pitole...
to ciesz sie, że po jego balandze nie dostalas po gębie- sama pisałaś ze po wodce jest agresywny... a swoja drogą- wiadomo że w Polsce jak na razie związki z duzo starszymi mezczyznami są odrobinę kontrowersyjne. Akurat ja nic nie mam do takich związków. Ale fakt, że on jest 19 lat starszy do ciebie i to ty musisz sie nim przejmowac i sie denerwować jest troche niepokojący. Moja ciocia ma 18 lat starszego meza i mozna jej tylko pozazdrosic tak wspaniałego i opiekunczego męza. A ty? widzisz w nim ostoję?

Gość Płaczę z żalu
Wiem bo rozmawialiśmy codziennie wieczorem przez telefon i oprócz 3 dni widzieliśmy się codziennie. Potrafię poznać nawet jak wypił 1 piwo