Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foxxy

_która NIE chce miec dziecka?_

Polecane posty

nie mowie ze wogole ale na razie tutaj na forum mozna sie spotkac zez nieczulica matki zapatrzonej tylko w kupy i pieluchy w cudowne dziecko a nie zwraca uwagi na pytania nowych forumowiczek, boze do czego to doszło niedługo otrzymacie przydomek "obojetne na innych --matki polki"

Gość a ja ja
nie rozumiem czemu ma służyć twój topik. Chcesz porozmawiać z innym, które nie chcą mieć obecnie dzieci czy krytykować?

ja narazie nie chce miec dziecka ale tylko dlatego ze mnie na nie nie stac.moze tez nie czuje sie na silach jescze byc matka gdyz to wielka odpowiedzialnosc byc matka, ale byc moze za 2 lata.

niestety tez to zauwazyłam, to co autorka. ale do rzeczy wiele kobiet decyduje sie na pożne macieynstwo wiele decyduje sie ze wogole nie chce miec dziecka, masze zycie -nasz wybór. wcale nie uwazam kobiety jktore nie chca miec dzieci za jakies\"inne:\" oderwane od rzeczywistosci, to ich decyzja nic nam do niej a na pewno nie popierd.....panstwu, (podatek dla bezdzietnych), ciekawe czy zastanowili sie debili dlaczego sie tak dzieje ze coraz wiecej par nie chce miec dziecka, chyba jeszcze nie wpadli na to oszołomy

Gość a moze tak
a ktora z was ma dobrze płatną prace, jest mezatką ale nie chce sie rozmnozyc, ? wiele jest takich kobiet i juz

Gość gegia
Desly jak najbardziej popieram co mowisz. dzisiaj malo kogo stac na dziecko, zwlaszca jak 1 parcuje a 2 nie. do tego dochodzi strach u kobiety czy po porodzie bedzie miala gdzie do pracy wrocic i czy na jej stanowsiku nie bedzie juz sobie siedziala nowo zatrudniona osoba

Desly jak najbardziej popieram co mowisz. dzisiaj malo kogo stac na dziecko, zwlaszca jak 1 parcuje a 2 nie. do tego dochodzi strach u kobiety czy po porodzie bedzie miala gdzie do pracy wrocic i czy na jej stanowsiku nie bedzie juz sobie siedziala nowo zatrudniona osoba

Gość pomyliłyscie forum

autorko do kogo ta mowa- \"matki zapatrzonej tylko w kupy i pieluchy w cudowne dziecko\" ??? a w co maja byc zapatrzone??? w nowe formulowiczki!!!! kazda mama ma swoj punkt widzenia na swoje dziecko. zgodze sie ze niektore przesadzaja- i to ostro- z tekstami- mama najcudowniejsze i najpiekniejsze dziecko na swiecie!!!! Ale nie mozesz sie denerwowac ze ktos ci nie odpowie!!! ja na zadane pytanie otrzymuje moze z 3-10 odpowiedzi- ale to mi wystarczy!! czasen nikt nie odpowie- no trudno Moj maz po urodzeniu koledze tlumaczyl w zartach - \" wiesz teraz juz nie ogladam stron- www.laski.pl tylko www.kupki.pl\" kazdy rodzic ma swoj swiat , swoje dziecko i nie mozesz wyjezdzac na nich ze wola pisac o kupkach(czyli o tym czym w danej chwili zyja) zamiast odpowiadac na pytania. Im starsze dziecko rodzic sie zmienia. po 3 latach beda pisac o przedszkolach , po7o szkolach , o wizycie u fryzjerki, o pracy, po 15 latach , sporadycznie wspomna o nastolatku;) pozdrawiam cie serdecznie i nie denerwuj sie;)

znajoma ty zawsze umiesz pocieszyc, dzieki nadajesz sie na psychologa, zawsze napiszesz cos miłego, jak ty to robisz ???? wiec przepraszam wszystkie mamy, nie chciałam nikogo obrazic, pozdrawiam!!!:):):):):):)

foxxy podobno kazdy kto idzie na psychologa potrzebuje sam pomocy!!!!!!!!!1 ja nie poszlam zeby sie nie ujawniac :D :D :D

Gość no własnieeee
własnie wiele kobiet niechce mniec dziecka, w dzisiejszych czasach za duzo jest problemow na głowie zeby myslec o dziecku, czł mysli jak tu przezyc od 1 do 1go a nie o kolejnej gebie do wyzywienia