Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoasia_88

ona grubsza od niego

Polecane posty

hey czasmi sie zastanawiam czy sa takie pary ze dziewczyna jest grubsza od faceta ?? ja jakos zawsze widuje pary ona szczuplejsza od neigo i wogole a tych par gdzie on jest chudszy nei widuje i co o tym sadzicie ?? jak to jest odbierane ?

to nieciekawie wyglada jak dziewczyna jest bardzo pulchna lub gruba i ma fajnego szczupłego faceta, zawse sie zastanawiam co on w niej widzi i najczesciej taka grubaska jest wrecz uwieszona na takim facecie jakby sie bała go z ręki puścić:P

Normalna sprawa:-) Miłość nie patrzy na wagę:-) Spotykałam się z nanorektycznie szczupłym faceteam a ja jestem dość krągła i nigdy nikt nic nie powiedział.

Japonka-zazdroscisz jej? Chyba musi być wyjątkowa skoro to z nią jest nie uważasz?

Gość dlatego jestem zdania
eeeeeeeeeeeeeetam. Widać, że nie widziałaś narzeczonej Kamela :-) Widziałam na żywo na koncercie Gun`s and Rosses. Ona 2 razy taka jak on, a on świata poza nią nie widzi...Nie wiem, może mu przesłania w dosłownym tego słowa znaczeniu :-)

w mojej miejscowosci znam takie mazenstwo... on by mogł w nia trzy razy \"wejsc\" on jest strasznie szczuply: ok 60kg a on ma ok 120-130 kg!!!!!!!!! jak byla w ciazy to az do roziaznia nie bylo wiedac brzucha.... tzn nikt sie nie domyslil!

zresztą zauważyłam i nie tylko ja, ze jak jakaś gruba dziewczyna ma faceta to jest w niego wręcz zapatrzona i najcześciej trzyma kurczowo jego ręke by jej nie puścił, jakby sie bała czy jej ucieknie. ciekawe jak wyglada seks z taką grubaską:( bo wątpie by jakiegos młodego szczupłego chłopaka naprawde podniecało takie otłuszczone ciało, na pewno w skrytości marzy o jędrnej zgrabnej lasce

-----> Japonka daj spokoj, bo wprowadzisz forumowiczki w kompleksy... i znowu beda sie tworzyly te kolejne durne topicki o odchudzaniu, one mnie strasznie denerwuja!!! ciesz sie swoja figura... no coz kazdy ma jakies wady...

i kazdy ma inny gust... jedni faceci lubia chude jak anemiczki, znowu drudzy wola jak maja \"za cio złapac\"

Japokna wiec najlepiej wszystkich grubaskow zamknac gdzies niech sie nie pokazuja innym ? :o no sory :o:o:o nienawidze takich pieprzonych stereotypow :o \"bo wątpie by jakiegos młodego szczupłego chłopaka naprawde podniecało takie otłuszczone ciało, na pewno w skrytości marzy o jędrnej zgrabnej lasce\" ---- gdyby taka chcial to nie bylby z grubsza nie ? :o

wiesz nie kazdy facet ma szanse na zgrabną laskę. Jest takie stare mądre powiedzenie: \"jak sie nie ma tego co się lubi, to sie lubi to co sie ma\" wg mnie idealne do takiej sytuacji.

Hej! A ja znam dwie pary gdzie laska jest pulchna i tłuściutka (ale za to miła, wesoła i uśmiechnięta - i dodam, że bardzo ładna z twarzy!!!) a facet jest wręcz chudy i drobny (przynajmniej przy niej tak wygląda)... I obie pary są szczęśliwe i kochające... Mało tego.... Jedna z tych dziewczyn to moja siostra.... Jest wprawdzie gurba, ale odpowiednio się ubiera i doskonale umie podkreślić swoją kobiecość... Im oimo , że to ja jestem wysoką zgrabną blondynką, to ona miała i ma większe wzięcie u facetów..... Po prostu jest lubiana i to się w związku liczy !! a nie waga!!!!!

ale nie chodzi mi o to ze dziewczyna wazy 1010kg a chlopak 60 ale troszke grubsza ale jest zauwazalna roznica... i tak dla formalnosci nei jestem chodzacym grubasem ok zeby nei bylo.. poprostu ciekawi mnie wasza opinia moje drogie :)

A co do Kamela i tej jego partnerki... to pewnie faktycznie mu cały świat swoim ciałem zasłoniła...albo.... te jej pieniądze (i to nie małe) mu wzrok odebrały..... Bo w prawdziwą miłość jakoś trudno mi jest uwierzyć... Oczywiście mogę się mylić..oby!

ale tu nei chodzi o anorektyka i bardzo gruba dziewczyne moim celem vbylo zeby zobaczyc jak to wg was wyglada .. chyba zle mnei zrozumialyscie... zreszta jesli takie pary sie kochaja czemu maja nie byc razem.. ale chcialam podkreslic ze malo jest takich par

Gość wewerwewe
ja jestem trochę przy sobie - 170/70 i często spotykałam się z niewysokimi drobnymi. Ale szczerze mowiąc - bardzo mi przeszkadzało to. A już mega głupio się czułam gdy się dowiadywałam że on waży 65 kg. :O Dlatego wolę wysokich i ciężkich :)

Gość hej a ja mam
170 cm wzrostu - obecnie jakieś 80 kg, nie jestem tłusta, ale mam krągłe kształty, wierzcie mi, nie przeszkadza mi to w poznawaniu facetów, i nigdy żaden z moich facetów nie byl gruby.

Gość heh krągle kształty
?? chyba tłusty brzuch, ramiona, duzy tyłek, cellulit w trakcie tworzenia , hahhah

Gość heh krągle kształty
i duzy tyłek, tłuszcz na grubym brzuchu+oponka, oraz poczatki cellulitu, haha, a jak bedziesz wygladac za 20 lat? pomyslałas o tym? czy wolisz duzo jeść i nie myslec? a jak bedizesz wygladac jak urodzisz dziecko?:O bez wyobraźni..

Gość panna z kotkiem
Znam pare - ona P.,szara mysza,niewysoka,przy kosci i to sporo,nieciekawa z buzi,male oczka,waskie usta,myszowaty blond kolor wlosow....Jest z T.,wysokim chlopakiem,przystojnym,na pewno podoba sie kobietom - krotkie czarne wlosy,ciemna karnacja,piekna rzezba ciala.Sa ze soba od paru lat.Moj chlopak to jego odwieczny przyjaciel i serce mi sie kraje jak mi potem opowiada co ten T.mowi o swojej dziewczynie...:O -T.zapowiedzial ze nigdy nie zalozy prezerwatywy,wiec jak P.chce sie z nim kochac,to ma brac tabletki - no i bierze tabletki od x czasu i jest przez to juz szersza niz wyzsza:O -T. mowi uwielbia duze piersi-P. ma czym oddychac - ale jak idzie ulica,to oglada sie za szczuplymi slicznotkami -bezczelnie i na chama podrywa inne dziewczyny,lapie za tylki,zagaduje Moglabym wymieniac w nieskonczonosc,ale moral jest jeden - T. wie ze moze robic co mu sie zywnie podoba,moze ja zdradzac i smiac sie z niej za jej plecami,bo ma ta pewnosc,ze zakochana w nim po uszy P. to wszystko zniesie - poza tym gdzie ona znajdzie takiego chlopaka jak T.????? Najbardziej wkurza nie wlasnie takie zachowanie - jak kobiecie trafi sie cudny (ale tylko z wygladu) facet i trzyma sie go rekami i nogami,za wszelka cene i mimo wszystko.Zalosne sa takie idiotki..:O A prawda taka,ze jemu odpowiada ze zawsze ma do dyspozycjí duze cycki i zachwycona nim slepa dziewczyne...:O

Gość do heh okragłe kształty
Po pierwsze - nie wiesz jak wygladam - waga nie odzwierciedla tego jak człowiek wygląda - mam jędrne ciało bo systematycznie ćwicze na siłowni, nie mam obwisłego brzucha - a cellulit - to jest akurat sprawa indywidualna każdego - ja jestem tą szczęściarą i nie wiem co to właściwie jest, moje szczuplejsze koleżanki tego powiedzieć nie moga, mimo iż mniej ważą. A co dso ciąży - nie generalizujmy - moja waga wacha się w skali roku +/- 3 kg, więc będąc w ciąży niekoniecznie będe wyglądać jak słoń. A za 20 lat - przynajmniej nie będe mieć tyle zmarszczek co laski, które mają teraz anoreksje. :)

własnie o to mi chodziło, ze fajni faceci jak sa z grubaskami to czesto je zdradzają... a sami mają pewność ze taka jest zakochana po uczy i wiele zniesie:O smutne to..

Gość ja 80kg on 65 kg
a moj facet lubi okragłe babeczki, twierdzi ze jest do czego sie przytulić, nie lubi chudych wiszakow co kosci wystawaja. A seks? hmmm jest wspaniały, uprawiamy go prawie codziennie i zawsze wypróbuwujemy nowe pomysły

czemu nie rozumiecie ze nie istnieją tylko 1.wieszaki, anorektyczki 2.laski przy kości są kobiety pośrodku czyli szczupłe, zgrabne, z jedrnym ciałem do waszej wiadomości nie tylko te przy kości mają duzy biust. moze być szczupła zgrabna z duzym biustem. Nikt tu nie pisze o anorektyczkach tylko o szczupłych dziewczynach. a co ma mówić twój chłopak jak ty ważysz 80 kilo? ma mówic ze w głebi ducha podniecają go zgrabne ciała? ma ciebie i cie akceptuje, a ze pewnie ogląda sie za laseczkami to inna sprawa:O

Gość do panny z kotkiem
w przykładzie który podajesz myślę, że chodzi bardziej o to, nie jak ktoś wygląda tylko jaki jest. Nie jest normalną rzeczą, że facet zdradza i flirtuje z panienkami na prawo i lewo. i choćby wspomniany przez Ciebie Pan P miał zgrabną laske to i tak mu by to nie wystarczyło

Gość panna z kotkiem
jakie to zalosne,jakbym slyszala P....tak,oczywiscie,szczuple dziewczyny to "chude wieszaki"...heh...a kiedys dla jaj nagram to co mowi T. za plecami P. i wrzuce do internetu i bedziecie wiedzialy,zakochane paczusie w tych swoich supermenach co oni o was mysla...naiwne

Gość panna z kotkiem
to ze T. to kawal drania to wiem - ale taka jest prawda ze kobiety szczuple,wysokie,zgrabne pociagaja mezczyzn - niestety lub stety,ale od wiekow ikona piekna byla wlasnie taka kobieta,o budowie ciala przypominajacej klepsydre a nie kule ziemska:O i nie ma sie co obrazac. ja kiedys tez miala sporo zbedych kg i zrzucilam i jestem szczuplutka,a nie narzekalam i obgryzalam paznokcie po katach czy moj lub nie oglada sie za dziewczynami na ulicy..

panna z kotkiem - popieram - my widać znamy życie.. tez miałam takiego kolegę co ów P.:O tez był z takim pączusiem. Mówił ze z nią jest bo ją kocha i ze ona nigdy go nie zdradzi, dlatego ją wybrał, sam był super facetem, flirtował z laskami na lewo i prawo - czy zdradzał swojego pączusia, nie wiem. ale wiem ze flirtował ostro i oglądał sie za smukłymi laseczkami.... smutne to... czesto faceci wybierają grubsze bo wiedzą ze one są mniej atrakcyjne i bardziej wierne

najgorsze jak taki pączuś wbije sie w obcisłe dżinsy biodrówki i wtedy sie wałeczek wylewa:O ale ona mysli ze jest kobieca i ma \"krągłe kształty\"...