Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoasia_88

ona grubsza od niego

Polecane posty

Gość panna z kotkiem
mialam i luby* - literowka....i nie mylic milosci z pozadaniem - kochac mozna pulchna kobiete ale pozada sie szczupla

Gość panna z kotkiem
Japonka no to sie rozumiemy :classic_cool:

Gość piekna brunetka
jak ma zdradzic to zdradzi nawet chuda i zrobi to pewnie na odwrot z grubsza-na zdrady reguly nie ma

Gość MilenaS
Drogie kobiety! Nie ma co się sprzeczać o to czy Piękne to grube czy chude - każdy ma inny gust. Jednemu bedzie się podobać "wieszak" drugiemu "kulka", w życiu naprawde mniej liczy się to jak kto wygląda. A zdrada?? Zalezy od wielu czynników i napewno nie tylko od tego, że partnerce przybyło pare kilo.

racja mozna kochać grubą kobietę, ale pożądać szczupłą, zgrabną... dziewczny - czy to taki problem schudnać? zrzucić kilka zbędnych kilogramów? nie mowie tu o żadnych anoreksjach... ale rozmiar 38 to chyba nie anoreksja? albo 40.... ale powyzej 40 tego rozmiaru młoda kobieta.... a przeciez najłatwiej chudnąć w młodym wieku.. mysle ze ja bede miała czas na zbedne kilogramy jak bede miała 60 lat. A nie teraz jak jestem młoda.

Gość lepsza gruba niz żadna
heheh dobra, mój znajomy mówil ze przeciez "sam sobie lodzika nie zrobi" dlatego miał grubszą laske , a mimo to szukał ciągle szukał innej zgrabnej, a z tą był by ciągle "konia nie walic" jak sie brzydko wyrażał

osoba która założyła ten topic musi być bardzo zakompleksiona :P Ja mam szczupłego faceta, uprawia zawodowo sport, ja nie jestem może pulchna, ale bardzo kobieca i on to we mnie kocha. Nie lubi anorektycznych panienek, bo jak to on mówi - wyglądają jak dzieci, no i ten brak biustu.........bleeee

Gość HAHAHAHAH
LEPSZA GRUBA DUPA NIZ NIEWYJŚCIOWY RYJ - I NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE TAK NIE JEST HAHAHA

Gość panna z kotkiem
Nie,to te wszystkie przy kosci maja kompleksy ciagle piszac na szczuple,zgrabne dziewczyny ANOREKTYCZKI i WIESZAKI. Czy wy rozrozniacie pojecia SZCZUPLY i ZGRABNY od ANOREKTYCZNIE CHUY I WIESZAKOWATY ??? Czy wam ten tluszcz juz zalal oczy???

nosz k***** mowie to juz ktorys raz z kolei - bycie grubym nie zalezy tylko od zaniedbania ale rowniez od urawunkowan genetycznych !!!!!! 😠 jak mnie wnerwia takie gadanie 😠 i jak ktos jest pkragly od dziecka to napraweeeee baaardzo trudno zrzucic kilogramy !!!!

oo widze że panna z kotkiem to właśnie ten typ - naburmuszona i wściekła anorektyczka. Dojadaj dziewczynko to będziesz miała lepszy humor :) A kochanego ciałka nigdy za wiele. Jak wy uprawiacie seks?? :) , nic wam się nie łamie :)))

Gość panna z kotkiem
ooo,widze ze uzalezniona to taki pocieszajacy sie typ:) schudnij dziewczynko to nie bedziesz mowila ze szczupla dziewczyna to anorektyczka:) Widze ze jestes przedstawicielem takich wlasnie zakompleksionych babek,ktore zawsze beda mowily ze wszystkie szczuplejsze od nich to anorektyczki.Proponuje siegnac do slownika wyrazow obcych Kopalinskiego i przeczytac definicje slowa ANOREKSJA

Gość panna z kotkiem
a seks jest cudowny - zawsze moge objac mojego partnera swoimi dlugimi nozkami(a nie krotkimi golonkami) i szczuplymi ramionami(a nie lapskami)...i lubie czuc jego jezyk na swoim plaskim brzuczku(a nie boczku),dlugiej szyi (a nie braku szyi)zgrabnych piersiach(a nie wymionach) i zgrabnej pupci(a nie kawalku sadla)... lepiej ci?

hehheh co za idiotka:) kochana nie potrzeba mi schudnąć.. mam 172cm wzrostu i ważę 56kg, więc jest spoko, a że mam biuścik i pupkę, to tylko lepiej dla mnie i dla mojego mężczyzny, a Tobie współczuję, nie tylko tego wyglądu, ale też braku poczucia humoru....

Gość ZADUMIONA7777
wezcie dajcie sobie po razie po gebie i skonczcie ta glupia dyskusje....zamiast zastanawiac sie nad tym pomyscie co sklania szczuple laski do wiazania sie z grubasami?tylko kasa?l

Gość santiko
a czy naprawde nei masz innych problemow ?/ zazdroszcze.

Gość panna z kotkiem
hehee,pisze zarty dokladnie w tym samym stylu co ty,wiec o co chodzi idiotko?:)

do uzalezniona Skarbemnku wcale nei jestem zakompleksiona o_O jak to ty powiedzials zalozylam temat z ciekawosci i tyle wystaczy ci ?? wiec zbedne te Twoje komentarze...

ja jestem grubsza od faceta..znaczy sie on jest chudy :))) i jakos nam to nie rpzeszkadza..nie wiem co was boli w tym,ze ludize sie roznie dobieraja....chyba za bardzo zazdroscicie...i oczekujecie ze tylko wam nalezy sie szczescie w zyciu... moj facet wiele razy mowil mi,ze woli mnie niz jakiegos patyczaka

Gość panna z kotkiem
Dlatego ja juz milkne - trzeba byc madrzejszym:) Poza tym,dalam sie sprowokowac,ale to tak jest jak sie rozmawia z glupkiem - najpierw sprowadzi czlowieka do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem.Swoje zdanie na temat podaby w topicu wyrazilam.Milego dnia wszystkim:]

Gość ja 80kg on 65 kg
a własnie ze sie mylisz tylko raz w zyciu byl ze szczupła kobieta i wogóle to go nie podniecało. Poza tym o gustach sie nie dyskutuje :P

Gość MartaWW
Mam przyjaciółke, jest gruba. Wiem, że jej problemy z waga spowodowane są choroba, leczy sie hormonalnie i przytyła w ciągu niespełna roku jakieś 20 kilo. Sama jestem szczypła, ładna, zgrabna - ale jak ide z nią na impreze nie ma faceta który się za nią nie obejrzy i mimo że ma wielki tyłek, potrafi tak wyeksponowac to co ma piękne, kokietowac, ze i tak ustawia się za nią wianuszek facetów. Nie narzekam osobniście na brak powodzenia, ale zastanawiam się co ona takiego ma w sobie...

dajcie pokój od zawsze wiadomo, że 99% grubasek na każdą szczuplejszą od nich dziewczynę mówią anorektyczka i wieszak:P to taka próba pocieszenia, ze kochanego ciałka nigdy za wiele buhahhahahahahahh, chyba tylko one samo w to wierzą:P a ich faceci tak mówią bo jak mają mówić? "kochanie schudnij"? przeciez grubaski wtedy albo wydrapały by im oczy albo popadły w depresje:)

Gość ZADUMIONA7777
moja kolezanka ma naprawde figure modelki ,jesl ladna i nie glupia a mimo to jest caly czas rzucana bo faceci maja przy niej mega komplexy ;>

Gość lelule
więc ja Wam coś opowiem. mam koleżankę, naprawdę okrągła, i brzuszek, i celulitis i takie tam, wiadomo. twarz - ładna po umalowaniu i przyzwyczajeniu się, żadna olśniewająca piękność. ma ładne piersi, ale tyłek - nie powiedziałabym. Za to jest bardzo inteligentna i wesoła. Zakłada fajne ciuchy, pokazuje biust i się nie wstydzi. Faceci ją UWIELBIAJĄ, pociąga ich strasznie, sama tego do końca nie rozumiem ale taka jest prawda. Latają za mią tabunami, mówią, że jest ideałem, zakochują się. A ona?? Łamie im serca proszę państwa, nie czepia się żadnego jak tu sugerujecie, to ona stawia warunki. była kiedyś parę lat z facetem - ten znów chudy, zakochany po uszy, to on latał za nią, płakał i błagał. nie są już razem jakiś czas, a on wciąż ma nadzieję, że wróci!! kto tu jest zakompleksiony??? - panienki które nie potrafią zrozumieć, że ktoś grubszy od nich może być szczęśliwy i pociągający