Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoasia_88

ona grubsza od niego

Polecane posty

Gość lelule
nic więcej nie masz do powiedzenia?? to przykre ;)

Japonka, a jak potrząsasz swoimi pięknymi włosami na swojej pięknej smukłej szyi to słyszysz wciąż to gruchotanie, prawda? Nie bój, nie bój, a to tylko ta Twoja jedna szara komórka obija się o pusty łeb

Gość Do japonki
Nie zwróciłaś uwagi, Lelue napisała, że dziewczyna jest INTELIGENTNA , mimo, że grubsza :D

Japonka..to moze porpstu zmien mozg?? bo widze,ze ten sie przegrzal swoja droga,faceci wola te grubsze,ponziewaz te sa weselsze,i nawet jezlei waza te 85 kg to potrafia uwydatnic to co w nich najpiekszniejsze...nie wstydza sie tego i znaja chwyty marketingowe.. kurcze....z jednej storny chcialabym byc chudsza o te 10 kg....ale jakos czasami mi z moim brzuszkiem lepiej-,ptzynajmniej w niektorych momentach mam psokoj...ze nie podbije jakis typ i nie zapyta sie ile biore za godizne.. to jest plus bycia okragla:)) ubierajacac sie w buty i spzilki nikt ci nie powie ze jestes taka i taka:P lol lelue-moj facet zachpowuje sie walsnie w taki sposob....

Gość ja 80kg on 65 kg
a ty co Yoasiu mozesz wiedzieć o zyciu o gustach lub to co jest sexi czy nie przeciez masz dopiero 18 lat. pozyj troche dluzej w tym swiecie to dopiero pogadamy ;)

Gość lelule
groosia - pozdrawiam i życzę szczęścia :)

dobrze, przyznaje wam rację, grubsza=lepsza, zgrabniejsza, seksowniejsza, musze koniecznie ostro przytyć, tylko jak ja wyjaśnię to mojemu mężczyźnie, ze chce zrezygnowac z mojej zgrabnej sylwetki by być bardziej pociągająca jak mówicie:P zresztą... nie tylko gruba moze byc wesoła gdakajcie sobie nadal kwoki tylko jaja nie znieście i zaduchu cycuchami nie zróbcie, papa

Gość ja 80kg on 65 kg
to teraz uwazaj zima jak beda wialy silne wiatry i sniezyce bo jeszcze cie wywieje na drugi koniec swiata ;)

Gość lelule
ja chyba też - się uśmiałam, wolisz być głupia niż pulchna, a to dobre. ja zdezydowanie wolałabym stan odwrotny - zawsze można schudnąć, a inteligencja - no cóż... hihih

Gość panna z kotkiem
Co za paranoja - wiec szczupla dziewczyna oprocz tego ze jest wieszakiem i anorektyczka jest tez glupia i puszczalska.Slucham,co jeszcze grubaski wymyslicie zeby sie dowartosciowac???????

Gość ja 80kg on 65 kg
najlepiej japonka obrocic kota dogory ogonem, Widac braki w czytaniu ze zrozumieniem ;)

Gość czy sa tu jacyś mężczyźni
niech się wypowiedzą!!! bo mnie krew zalewa. japonka - pochwal się zdjęciem, z chęcią zobaczę Twoją facjatę

Gość ja 80kg on 65 kg
ooo i jeszcze jedno widac ze biologii to chyba w szkole tez nie mialaś albo chodzilas na wagary jak byla anatomia człowieka

Gość do Japonka
pusta jestes strasznie. Jedni lubią szczupłe,inni bardziej okrągłe,jeszcze inni inteligentne lub głupie.Znam rózne przypadki;),znam małzeństwa gdzie kobieta jest gruba i zdradza,lub odwrotnie.Znam zdradzane atrakcyjnie wygladające kobiety,na to wszystko nie ma reguły.

Japonka widac maloletnia ejst..bo jest w wieku gdzie facetom podobaja sie szczuple i TYLKO takie uwazaja za kobiecie..poczekaj 5-6 lat a zobaczysz ze w towim otoczeniu beda same kochajace sie rpay nie zwracajace uwagi na wyglad.... bedizesz na straconej pozycji.... kiedys plakalam czesto bedac w podst,i gim,ze ejstem grubsza niz wsyztkie inne....wysmiewano sie z emnie,mowiono z enie ebde miec faceta,nie ebd elubiana...w liceum sie zmienilo.....sami faceci do okola....przyajznie...milosc....pozadanie..teraz studia....i to samo...faceci bardzo lubia KOBIECE babki....i nie mowie tu o 100% odchylach..gdzie waga ejst mniejsza niz 50 kg albo wieksz aniz 100! faceci lubia za co zlapac.do czego sie przytuylic,itd w licku mialam kolezanke...przezywali ja modelka...byla chuda(szczupla)a mimo to ciagle jest na dietach bo twierdzi ze ejst za gruba....w tym momencie w talii ma pewnie jakies 55 cm a ona ciagle na diecie;/ i czy to jest normalne????

Gość lelule
panno z kotkiem - mojej figurze nie można nic zarzucić, jestem mężatką a faceci mnie uwielbiają, Ty natomiast jak widzę masz tylko kota!! ciekawę czemu??

Gość ja 80kg on 65 kg
Japonka nie pokaze swojej twarzy bo połowa ludzi by z forum uciekła :P

Gość panna z kotkiem
Japonka - zostawmy ten topic,bo nas zezra.Jesli wam to umili zycie: z tego powodu ze jestem szczupla mozecie mnie nazywac wieszakiem,anorektyczka,glupia,malo inteligentna,bez poczucia humoru,latwa...co wam slina,tfu,mialo byc tluszcz na jezyk przyniesie

zostawiam was grube kobietki, adorujcie sie nawzajem, jakie jestescie piekne seksi i kobiece- idę sobie, za dużo zaduchu zrobiłyście, papa🖐️

Gość znam dziewuche
która jest z twarzy srednio ładna, do tego przy kości, a do tego jeszcze w bonusie głupia. Niczego poza romansidlami nie czyta, filmy najlepsze to sensacje w stylu zabili go i uciekł. Pogadać nie ma z nią o czym. Dość wysoka, grubawa dziewucha ze średnimi cyckami i z przeciętną twarzą. I powiem wam, że niejednokrotnie widziałam jak ją na ulicy zaczepiają faceci, sypią komplementy, chcą nr telefonu, na basenie zaczepiali chłoptasie i starsi i młodsi. Zabijcie mnie nie wiem co ona w sobie ma. Był taki czas że kręciła z trzema na raz, a jeszcze paru innych też chetnie by pokręcilo... Widziałam ją kiedyś w zimie w plaszczyku, wyglądała z tyłu jak stóg siana z głową i butami i co, też się oglądali. I weź człowieku zgadnij o co biega.

Gość ojej hihi
argumentów zabrakło

PIĘKNE JEST PIEKNE , nieważne czy szczupłe czy pulchniejsze. Ja Cię, Japonka, o rozum pytam. Zaangażowałaś się tak silne w debatę na tematy powierzchowne, że trudno się nie zastanowić, czy dla Ciebie istnieje coś oprócz powierzchowności..

Gość lelule
pewnie o to, że są gusta i guściki

Gość ZADUMIONA7777
faceci sa strasznie zakomplexieni,tyle ze nie gadaja tyle o tym, przy super lasce czuja sie mniej pewnie,a paczus mysla ze ich nie zdradzi,nie wiem skad taka naiwnosc ;)

Gość ZADUMIONA7777
zauwazylyscie ze ładne i szczuple dziewczyny maja wiecej komplexow i sa bardziej agresywne? i nie gadajcie o jedzeniu bo jestem na diecie ;)

w sumie znam taka jenda grubaske..tepoa,brzydka.jakas dizwna i nikt na nia nie zwraca uwagi...ryj ma taki,z emoj facet belta kidys puscil..taka maciora z twarzy...stanika nie nosi-obrzydlwie..a jak przychodza do sklpeu ludzie zeby cos kupic..to 5 metrow od niej:)))) znam ta dziewczyne i taka rpawda...ze ona ejst zakała wszytkich pulchniejszych;/