Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoasia_88

ona grubsza od niego

Polecane posty

Gość do japonka
nie jestem gruba,mam 40 lat i urodziłąm dwójkę dzieci i nie odchudzam sie wiecznie jak ty i podobne tobie,bo nie musze ,ale tez nie wyśmiewam osób bardziej okrągłych,bo w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam ludzi po wygladzie.

w sumie nie jestem oidealna...czasai tez oceniam ludzi po wygladzie....ale czasami probuje ich poznac....mimo z eokazuja sie tacy jak przeiwdywalam..ale to nie zoancza,ze kazda szczupla uwazam,ze wieszak ktory ciagle ejst na diecie,albo grube ze obzeraja sie..bo to nierpawda jesr przeciez.... wy myslicie z ejak gruba to je ile wlezie....a tak naprawde jest zupelnie inaczej,tak samo zchudymi

Gość karol*
uwielbiam, po prostu uwielbiam puszyste kobiety. bardzo mnie one pociągają.. japonko, ty tego nie zrozumiesz, bo ciebie chyba nikt nigdy nie uwielbiał, co? zawsze zwracałem uwagę tylko na panie przy kości i teraz też od kilku miesięcy spotykam się z piękną puszystą kobietą. japonko, ty masz tak zawężony światopogląd i jesteś tak mało tolerancyjna, iż wyobrażam sobie, że wielu stałych zwiazków na swoim koncie nie masz, prawda? mało który facet wytrzymałby z kimś o tak jędzowatym charakterze.. puszyste kobiety nie tylko są bardzo namiętne, ale mają też wesołe usposobienie. czego ci japonko życzę :) mykam do obowiązków, miłego dnia!!

Gość wtrące sie
u mnie była taka sytuacja ja ważyłam 90 a mój luby 60 tragedia mi to nie przeszkadzało do czasu Zawsze chodziłam w spódnicach do kostek ale kazał mi kupić spodnie i jak się zobaczyłam .... To było straszne teraz waże 55 a on 68 i jest super

widze ze moj temat wzbudzil nei lada dyskusje wiecie co czasem mnei smieszy ze ludzie uwazaja ze otyl;i czy puszysci wpierniczaja ile wlezie i sie obzeraja tak nei jest ... ehh ta nietoleancja..

Gość ale jesteście wszystkie
puste i beznadziejne! Aż strach czytać, jakie durne laski chodzą po tym świecie!I co Ci to daje, że jesteś szczupła, jeśli masz nasrane we łbie jak niektóre przedmówczynie? Co daje bycie z kolesiem megaprzystojnym, jeśli nie można z nim porozmawiać na żaden sensowny temat? Wielkie sorry, ale zasada się raczej sprawdza- comoże mieć we łbie wypacynkowana lalunia? A tapetę trzeba kiedyś zmyć i nawet zacząć coś mowić- i co wtedy? Nie twierdzę,że każdy z zadbanym ciałem jest głupi- absolutnie, ale pośród grubasów jest tyle samo idiotów, ile w towarzystwie szczupłych. Jeszcze jedno pytanie?Szczupłe znaczy lepsze mamy rozumieć? Strasznie współczuję osobom tak myślącym. Apropos- taka Liszowska czy Beyonce po prostu trącą seksem, a świadczy o tym chociażby fakt, że jestem dziewczyną i potrafię to zauważyć. Są seksowne. A wy głupie puste cipy chodzcie dalje do solarium i tapetujcie mordy, mając problemy typu"o Boże, ale jej się wylewa brzuch ze spodni". Niech każdy chodzi jak chce. A z tym uwieszaniem się grubych lasek na szyjach szczupłych facetów-jesteście popieprzone. Każdy z tych chudych facetów oczywiście marzy o modelce, natomiast ta gruba dziewczyna do końcażycia będzie przekonana,że jest z najidealniejszym gościem naświecie.Pokaż mi swoj brzuch, a powiem ci, kim jesteś. Szkoda pisać więcej o debilach.

Gość buahhahahahha
a mnie to zal tych panienek co to innych tematów nie maja tylko komentowac kto jak wyglllllada... jakby szczuple panny były rzadziej zdradzane.... hehehehehehehe durne jesteście panny w szczególnosci japonka hehe ciekawe jak Ty bedziesz wyglądała po dzieciach....zreszta jakie to ma znaczenie.... wazne jakim kto jest człowiekiem i co soba reprezentuje.... no właśnie... wiecej nie dodam :) każdy wie o o chodzi:)

Gość no tak....
zaczęły temat i uciekly... kompletny brak argumentów czy głowa rozbolała od myslenia? ja nadal nie rozumiem jaki ma związek wygląd i waga ze szczesciem w związku.... albo sie kocha albo nie, prawda?

dokladnie..milosc nie patrzy na to jak wyglada.. wiecie co wam powiem..kumpel mi mowil...ze typ jest z dziewczyna....mimo ze sie do tego nie rpzyznaje...ktora jest niewidoma.. i jak tu nie wierzyc w ludzi!!!!nie wiem czy jest ladna ale wiem jedno...chce z nia byc bo znalazl cos w niej takiego wyjatkowego,czego bedzie brakowac niektorym z nas

Gość hmmmmmmmmmmmmm................
TAK SOBIE CZYTAM TE WASZE WYPOWIEDZI.... 3 LATA TEMU ZACZEŁAM CHOROWAC , BRAŁAM DUŻE ILOSCI LEKÓW I W EFEKCIE PRZYTYŁAM, Z ROZMIARU 36, 38 POWIEKSZYŁAM SIE DO 40 A NAWET 42... FATALNIE SIE CZUŁAM BO NAGLE ZNIKŁO MOJE W MIARE ZGRABNE CIAŁKO. ALE, POSTANOWIŁAM SIE NIE PODDAWAC. MOIM WZOREM STAŁA SIE JENNIFER LOPEZ. POWIEDZIAŁAM SOBIE- ONA MA DUZY TYLEK I ACECI ZA NIA SZALEJA TO DLACZEGO JA TEZ TAKA NIE MOGE BYC??? ZAMIAST ZASZYC SIE W DOMU ZACZEŁAM POZNAWAĆ NOWYCH LUDZI, CHODZIC NA IMPREZY I- KUPWAC SOBIE SUPER CIUCHY.NAJLEPSZA RZECZA W TYM ZE PRZYTYŁAM BYŁO TO ZE MÓJ BIUST POWIĘKSZYŁ SIE Z MSECZKI B(ALE CZESCIEJ KUPIWAŁAM A) DO PEŁNEJ C!!! WIERZCIE LUB NIE- W TYM OKRESIE JAK MIAŁAM TE NADPROGEAMOWE KILOGRAMY FACECI SZALELI ZA MNA JAK NIGDY!!!!!ZAKŁADAŁAM WYDEKOLTOWANE TOPY I SZALAŁAM NA CAŁEGO BO NIGDY NIE MIAŁAM TAK SUPER BIUSTU. POZNAŁAM W TYM CZASIE MOJEGO OBECNEGO NARZECZONEGO.ZAKOCHAŁ SIE WE MNIE NA ZABÓJ. MIMO ZE NIE MIAŁAM FIGURY MODELKI, A JEGO OSTATNIA LASKA WYGLADAŁA JAK ADRIANA LIMA. WIEC SIŁA RZECZY POWIONIEN WLASNIE POSZUKAC SOBIE PODOBNEJ- WIOTKIEJ.ALE NIE-TO MNIE WYBRAŁ!!!! DZIS ZNÓW MAM ROZMIAR 36-38, NADAL JESTEM Z NIM.NIKT MI NIW WMÓWI ZE LASKA PRZY KOSCI NIE ZNAJDZIE ATRAKCYJNEGO FACETA KTÓRY ZA POZA NIA NIE BEDZIE ZAUWAŻAŁ INNYCH!!! DZIEWCZYNY NIE SŁUCHAJCIE GŁUPICH TEKSTÓW! K A Ż D A KOBIETA, NIEWAŻNE GRUBA CZY CHUDA MOZE BYC ATRAKCYJNA DLA K A Ż D E G O FACETA JEŚLI ZADBA ODPOWIEDNIO O SIEBIE, FACJNIE SIE UBIERZE, ZROBI DELIKATNY MAKIJAZ I CO-MOIMI ZDANIEM NAJWAZNIEJSE - BEDZIE SIE USMIECHAC, EMANOWAC CIEPŁEM I SERDECZNOSCIA!!! TO NIE BZDURY, SAMA PRZEZ TO PRZESZŁAM I TE ARTYKUŁY W PISMACH DLA KOBIET TYPU"POKOCHAJ SIEBIE A INNI ZAUWAZA JAKA JESTES ATRAKCYJNA" SA W 1000000% PRAWDA!!! POZDRAWIAM WSZYTKIE KOBIETKI NA KAFETERII , TE CHUDE, SZCUPŁE, I TE OKRAGŁE!!!:-)))

Gość uuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppp
uuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppp

Gość męski facet
Jeny, nie wiem dlaczego ale przyciągam grubsze dziewczyny jak miód pszczoły. A nie widzę grubszej osoby jako partnerki seksualnej i materiału na żonę. Mogą co najwyżej liczyć na znajomość, nic więcej. Dlaczego? Skoro nie potrafi zadbać o siebie, dlaczego miałaby zadbać o mnie. Poza tym wstyd się pokazać przed kolegami.

Gość julita polp
ja lubie pasztety, są wierne raczej i skore do eksperymentów