Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Październik 24, 2006 Jakiś czas temu koleżanka przedstawiła mnie swojemu koledze.Mam 25 lat a on 35,więc dość dużo starszy.Wczoraj byliśmy na randce i cały czas się do mnie przystawiał..próbował przytulać,pocałować i zaprosić do siebie do mieszkania niby to kawkę..Wyglądało to tak,jakby chciał mnie od razu przelecieć za przeproszeniem...W środę chce żebym poszła z nim na kolację a ja nie chcę go widzieć..Po prostu jest nachalny i jestem prawie pewna,że chodzi mu tylko o sex..Jak dać mu do zrozumienia,że już się z Nim nie spotkam?Powiedzieć mu wprost,czy nie odpisywać na maile i smsy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedz Napisano Październik 24, 2006 goń sie buraku! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nie masz smiałosci Napisano Październik 24, 2006 powiedziec wprost to zignoruj jego smsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Październik 24, 2006 Nie no może aż tak to mu nie powiem :P Ale myślicie,że lepiej wprost mówić,czy po prostu nie reagować na smsy telefony itp.Chyba lepiej wprost ale jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nie masz smialosci Napisano Październik 24, 2006 ignora sie nie strzela to niesmaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beata.j Napisano Październik 24, 2006 nie strzelaj ignora - moze on przezyl w ost.czasie duzo takich ignorow i uwierz, to moze czlowieka zdolować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZADUMIONA7777 Napisano Październik 24, 2006 powiedz ze po jego randce doznalas olsnienia ze jestes les ;) wez jak taki napalony to 3ba mu wyraznie powiedziec SPADAJ bo sie nie odczepi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Październik 24, 2006 Chyba po prostu mu powiem jak znowu zadzwoni,że go bardzo przepraszam ale już się nie spotkamy,bo wydał mi się zbyt śmiały i nachalny jak na pierwszym spotkaniu i że ja nie z takich co to na pierwszej randce idą do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andzia2 Napisano Październik 24, 2006 Jagodella Andrea de Marquez masz racje powiedz mu prawdę , bo taką szczerą rozmową go nie zranisz i nie wyjdziesz na ignorantke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach