Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos albo nikt

do wierzacych katolikow

Polecane posty

Hmm, bo w pewnych kregach katolicyzm stal sie juz fanatyzmem...wogole w naszym kraju jest juz ostatni bastion zatwardzialego, starego katolicyzmu...wystarczy spojrzec na kraje Europy Zachodniej, a zeby dostrzec roznice ;).

Gość henk1
Ateistka,, No cóż masz też i swoją rację i dzięki za szczerosc.Jesteśmy stwożeni na podobieństwo Boga i rozumujemy jak nasz stwórca.Gdybym nie miał miłości w sobie to bym nie był a Bogu zawdzięczm wszystko. Nie należy chodzic do kościoła dla zasady ( bo inni chodzą),trzeba się nie bac i albo albo.A twoje dziecko pójdzie i tak swoją drogą bo Jezus z Diabłem codziennie walczą o każdą duszę. Mnie zabierał Diabeł codziennie przez 4lata tj;ok 1460razy i doznawałem tortur jak tylko zasnąłem i spałem spokojnie chyba ze 2godziny na dobę.Mieszkałem sam za murem w przyczepie kampingowej i nigdy nie miałem świąt,zawsze mnie zabierano tam. Teraz jak słyszę takie brednie to walę pięściom w stół aby tylko nie został zabrany i naprawdę walę także i w Holandii przed wysoko postawionymi ludzmi,ąle każdy ma swoje JA.O swoich przeżyciach nie będe pisał dalej bo to boli i nie to miejsce.