Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka15

strup

Polecane posty

Gość blondynka15

siema ;] nigdy niemiałam problemu z pryszczami miałam czasem kilka na czole ale były mało widiczne i zaraz znikały ostatnio wyskoczyło mi cos na policzku było duze i jakies dziwne w srodku wycisnełam to wybuchło jak jakas bomba zawszetak robiłam i szybciej znikało ale tym razem po pryszczu został stryp zaczełam go zdrapywac i juz go prawie zeby szybciej zniknął owszem juz mało go widac ale mam jeszce troche tego strupa a niedługo mam zdjecia do tablo i macie jakies rady jak sie go w maire szybko pozpyc?? proszeeee

Gość blondynka15
Aha. I jeszcze jedna sprawa. Razem z tym pryszczem mozg sobie wycisnelam, czy mozna gdzies kupic zapasowy i wcisnac go w miejsce starego?

Gość pomocna łapa
Na strupa to coś bym poradziła, ale na mózgu się nie znam:( Sory, trzymaj się, będzie dobrze, tylko nie myśl za dużo...:D

to poradz cos na strupa bo tego drugiego to nie ja pisałam poprostu niemiałam profila z hasłem i ktos sie podemnie podszył ;/

ja jak mam jakiegos strupka, to smaruje mascia tormentiol, jak dla mnie jest najlepsza, sprobuj pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoze