Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vewafv wqe

citro kapki

Polecane posty

Gość vewafv wqe

nie wiem czy dobrze napisałam, ale to jest w takim małym opakowaniu i dodje sie tego z 20 kropel do wody - dziaął uadparniająco. Ja tego przeł;knąc nie umie... zawsze chce mi się wymiotywać... wy tez tak macie?

Gość eeeee a o so chozi

Gość dokładnie
wlej do soku pomarańczowego

Gość ja znam...
To chyba czeski specyfik,produkowany z pestek grejfruta.Miesza sie to z woda i pije :) Rzeczywiscie paskudne to,gorzkie i przelykajac to mam lzy w oczach ;) Ale rownie jak ohydne w smaku,tak skuteczne.Mialam paskudna infekcje gardla i zadne nowoczesne,super leki nie skutkowaly.Nie moglam nawet nic przelknac,taki bol.Wyleczylam sie "kapkami".Co wieczor przez ok tydzien robilam sobie miksture-do pol szklanki wody dawalam 30 kropelek.Naprawde bardzo skuteczny lek.

Gość jakaś taka
po polsku to Citrosept i w naszej aptece kosztuje ze100% drożej niz kapki na słowacji. Moja rodzina uzywa ich od ładnych paru lat. Sa bardzo skuteczne, czt jako dodatkowy lek w czasie choroby, czy jako środek uodparniający - dobrze że pojawił sie ten topik czas juz zacząć. Podpowiadam że łatwiej sie pije dodając do osłodzonej herbaty:)) pozdrawiam

czy można je podawać dzieciom??? Bo moje dziecię zaczęło chodzić do przedszkola , no i natenczas mam przedszkole, ale.... w domu:(

Gość nyunhn
mozna, mozna, tylko musisz być ostrożna, bo to jest takie ochydne... że rzygać się chce... lepiej niech to pije w ubikacji musze przyznac wszystkim racje- ochydne ale bardzo skuteczne

Gość nyunhn
fona, zaczynasz mnie wkurzać.... jak bedziesz te linki tak namolnie wciskac, to nikt w nie nie zajży...

Gość citrosept
Jest sposób na zneutralizowanie tej okropnej goryczy: farmaceutka w aptece poradziła mi żeby krople dawać do ostudzonej herbatki z melisy. Ja tak robię i nie mam problemu z wypiciem tej mikstury ani moje dzieci.