Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana bardzo

Jak złapac męzaDoradzcie

Polecane posty

Gość Brother Louiee
ciebie nikt nie bedzie chcial az taka ladna nie jestes

Gość HOHOHOHO
Teraz dla facetow juz damska c...a nie jest najwazniejsza. Wazny jest czlowiek; jaki jest. Charakter, wyksztalcenie, sukcess w pracy a nawet podejscie do spraw rodzinnych np do dzieci. Po to zeby miec seks z jakas tam baba , nie trzeba sie zenic.

Gość być może faceci są dziwni
ale my też chcemy trwałych związków i rodzinę mieć i fajną żonkę i do żonki chce się wracać , jeżeli po ślubie nadal żonka fajną żonką jest i nie odwraca się kuperkiem do ściany , bólem głowy chce się tłumaczyć lub inną podpaską , po urodzeniu dziecka kobieta zwykle swoją mamusię potrzebuje , facet nie jest już potrzebny , powinien tylko kasę dać aby na pampersy starczyło i soczek z Olsztynka , facet zrobił swoje i facet musi odejść !

Gość ZakochanaWżołnierzu
witam! ee tam przeciez kochanie sie z kims kogo kochasz to bardzo wazna sprawa ;0 a co cheszmajac 28 lattlko chodzci za reke??? to chybaz jakims malolatem hehehe:)

Gość gruuubcia
NIEMASZ WIEKSZYCH PROBLEMÓW IA MAM 3 DZIECI JESTEM FINANSOWO NIEZALEZNA .MEZCZYZNI BOJA SIE ODPOWIEDZIALNOŚCI DEKLAROWANIA UCZUĆ .SPOTYKAĆ SIE TAK ALE NIC POZATYM BEZ ZOBOWIĄZAŃ A KOBIETA POTRZEBUJE TRWAŁEGO ZWIĄZKU CZUĆ SIE BEZPIECZNIE PRZY SWOIM MEZCZYZNIE CIĘŻKO TAKIEGO ZNALEŚĆ ŻYCZĘ POWODZENIA

Gość werba0987
Dziewczyno piszesz o tym że czujesz sie samotna Ja miałam przez 15 lat pseudo męża i byłam samotna .Teraz jestem sam z trójką dzieci i nie mam zamiaru dalej być samotna ale niejest to takie łatwe bo mężczyzni to BOJKI boją sie deklarowania swoich uczuć i związków trwałych ALE życze Ci powodzenia masz lepsze szanse niż ja ...

Oddam Ci mojego.A w cholerę,nawet Ci dopłacę!!!

Gość megi.r
szalenie samotna 26 latka z centrum polski