Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiku

Co dzieje sie z nami po śmierci???

Polecane posty

Gość Fiku

Jak myślicie co sie dzieje z nami po śmierci?

Gość rozkładamy się
:p

Gość pierdolans
nie musimy sie czesac, myc i ubierac, wstawac, klasc sie i siadac. wychodzic do pracy, gotwac i sprzatac same za!

Gość Fiku
Wierzycie w niebo i piekło?

Gość pierdolans
🖐️ Agnieszko :) ja pojde za rada Kazika i sie spale

Gość Fiku
Wydaje sie ze spalenie jest lepsze....

Gość pierdolans
e..brylantem to ja teraz jestem i kaze sie rozdmuchac po kafeterii :P

Gość 123-321
no gnijemy,a co byście chcieli?:D żebysmy pachniali różami? :D

Gość plamiasty i łysy
Umierasz i idziesz w jasnośc, nie kazda dusza chce iśc w jasnośc. Do 3 dni musi tam dojśc , jezeli nie zrobi tego zostanie na ziemi i będzie błądziła, trzeba wtedy modlic się za jej odejście i dac na mszę. Dusza nie chciała iść w jasnośc gdys nie wiedziała ze ją "Bóg" przyjmie , bądz niechciał iśc bo uwazała ze przeciez zyje. często dusze nie wiedzą ze to jest smierc, niechca tez odchodzic i uwazają,że tu na ziemi maja wiele sprawd do załatwienia.Zostaja i nas potem straszą. Nie ma Niba i Pikeła jako miejsca. To jest stan duszy. Jezeli jestes w Niebie to jestes radosny, szczęsliwy i spokojny w Piekle jestes sfrustrowany, zły, nieszczęsliwy , zgorzkniały ....Bóg to hmno własnie niby Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo, a pisza ze Bóg to Największa Miłość, czy jakoś tak ,że Największa jasnośc. Sama więc nie wiem jak to jest.

Gość _zez
mam uczulenie na róże, wolalabym już bezem

hahahhahaha :) lepsze rozdmuchanie niz dmuchanie.....a jezeli chodzi o piekło to wierze przeciez mamy to w kraju :);-)

Gość plamiasty i łysy
aha i jeszcze mi sie przypomniałao ze te dusze które odeszły tam gdzie to sa ale w innym jakby wymiarze, czytaliście 9 wtajemniczeń? taką ksiązkę? tu gdzies ją streszczli. Dusza to energia i ona jakby lata na innym poziomie nergetycznym widzą nas ale nie my ich. Kurcze tego nie da sie tak opisac, dopiero po smierci zrozumiemy. Aha i na cmentarzu jest bardzo głośno, niewiem czy wiecie - do kilku dni tam są dusze i jest szum, dopiero potem one idą w jasnośc i odłączają sie od ciała. No ale to napewno wiecie ci co sie interesowali tym.

Gość pierdolans
wnikasz ! wzane zeby huhali (kurna, jak to sie pisze?? w PWN znalazlam tylko "chuj" )

Gość 123-321
ble, czyli teraz siedzi koło mnie kilka dusz? mam nadzieje, ze nie, bo jestem wstydliwa.. patrzą jak codziennie przegrywam życie na kafe 😭

Gość _zez
to że obserwuja jak sobie siedzisz i gnijesz na kaferii to jeszcze nie jest najgorsze, z tych co mogą zaobserwowac;)))

Gość _zez
nooo, jezu to ci nie pomoże :D

Gość plamiasty i łysy
:D tak tez myslałam ze koło mnie jest kilka dusz, nie to nie tak, posmiejmy sie ale rozumiem ze to wszystko takie cięzkie jest. Otóz jak wiecie jestesmy otoczenia aura, jezeli ta aura ma luki, dziurki - dusza moze wejśc w nas i w ten sposób jest w nas czyli zyje nasza anergią, wysyca z nas energię, jestesmy słabi, itp...szczególnie dusze atakuja bardzo słabych ludzi , narkomani alkoholicy bądz w chorobie. dalej mówic?

Gość 123-321
Gdyby nie wnikanie to nie byłoby pewnie cywilizacji :D Mnie tam ciekawia takie rzeczy i wolałabym wiedzieć... ale dowiem się za (mam nadzieję) kilkadziesiąt lat :)

Gość pierdolans
pewnie :o jeszcze mi "powiedz", ze nie gmerasz w telefonie meza :P

Gość _zez
pewnie teraz polowa z tch co tu weszli na ten topik nagle podejrzanie scnotliwieje;)))

Gość 123-321
mów mów, a chęcia poczytamy, co niektórzy sie powyzywają :) w końcu to forum wymiany mysli :) a co sądzisz o tych, którzy słysza głosy? myslisz ze naprawde są tak wyczuleni że słysza duchy itp?:)

Gość plamiasty i łysy
musisz sie modlc i byc dobrym by twoja aura nie miała luk i dziur by jakis jegomość nie wdarł się. Nie mozna tez opłakiwac zmarłych np mamy dziadka...... 'Poszedł do domu ojca, był tu na wczasach, wczasy się skończyły i trzeba odejśc do siebie - do Boga" Tak to trzeba rozumiec.. Pozwól odejśc w spokoju tej duszy bo inaczej sciagniesz ja i ona będzie tu błądziła, powinna do 3 dni odejśc do jasności a nie błądzić. Jezeli bardzo będziesz ja sciagac ona 'wejdzie na ciebie" i będzie zywiła się tu twoja energię. Dusza wtedy nie wie ze byłas jej dzieckiem, jej matką.......ona walczy by tu zyc, wysysa z nas energię. Kurcze to trudne, ale trzeba duzo o tym czytac.