Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAPRYKARZ

Ja , bym ich powiesil ! Tych , co upokorzyli te dziewczyne !

Polecane posty

Gość a reszta klasy
też powinna odpowiadać za nieudzielenie pomocy powinni odsiedzieć jak dorośli a nie jak podają media "grozi im nawet poprawszak". nawet?

Gość To zwyrodnialcy
Niech teraz sobie idą do poprawczaka, ale, gdy skończą 18 lat mjoim zdaniem, powinni odbyć normalną karę w więzieniu! _Przecież nie są aż takimi dziećmi, zeby nie wiedzieli, co robią. Brak mi słów na takich gnoi.

Gość ELLEniee34
za jaj powiesic na ryknu!!! a właśnie, co z klasą? 20 pare osób, nawet samych dziewczyn poradziłoby sobie z 4 kolesiami!!!

ja tez..troche sie dziwie,ze ona jakos sie nie bronila..mogla jednego pierdolnac tzn.zrzucic o podloge...zeby uderzyl w kant i se leb rozjebal..ale wiadomo w takiej sytuacji latwo stracic zimną krew...a reszta kalsy...pewnie sie \"brechtala\" takie spoleczenstwo mamy... kurwa to jest przykre...wlasc.sie nie dziwie,ze ktos po takim upokorzeniu sie zabije, gdy dodatkowo nie ma wsparcia bliskich...:O

Gość kobieta zniesmaczona
wiesz co? Ja na miejscu jej rodziców pozwałabym wszystkich po kolei do sądu i zarządała takiego odszkodowania,że spłacaliby do emerytury.Pieniądze na dom dziecka lub podobną instytucje. Cała klasa to banda,co za kobiety wyrosną z tych smarkul,które bawiły sie kosztem koleżanki.

Gość vitaminum
moze byscie dali linka bo nie wiadomo o co chodzi!

Gość 14 lat to Kwiat Mlodierzy

Gość nyunhn
nie rozumie tej sprawy... dziewczyne gwałcili, ona sie nie broniła a ''przyjaciołka'' stała i sie gapiła tak jak reszta klasy. Pani nie było (co akurat dziwne nie jest), nikt nie wybigł po pania, nikt nic nie zrobił, klasa niesolidarna...

Gość to oni ja zgawlcili
? dajcie no linka

Gość szok szok
mom siostrw w jej wieku niewiem co bym zrobil skurwysynom chyba zatluk

Gość nie rozumiem a mam tak samo
ja uważam że cała ale to cała klasa jest winna i powinna ponieśc konsekfencje niech szlak trafi te jej koleżanki i cała reszte przepraszam za słownictwo ale szlak mnie trafia jak dzieje sie tyle zła kara śmierci powinna być w Polsce i to bez dyskusji a rodzice ładnie wychowali sobie dzieci tylko pogratulowac

Gość nie cierpię sukienek w grochy
moze zrobimy samosąd dopiadniemy tych skurwieli???

zniczulica, dziwię się, że koleżanki nie pomogły. cała klasa powinna za to odpowiedzieć!!!!

To jest straszne. Po prostu straszne. Jak sobię pomyślę co myślą rodzice tej dziewczynki, to chce mi się płakać.

Gość pierwszy raz w życiu
chętnie bym wzięła udział w linczu

A gdzie jest napisane , że ona się nie bronila? Poza tym jak jedna dziewczyna może dać radę 4 chłoapkom? A klasa ?! Wszyscy mówia , że nalezy się klasie opiega psychologa. Niby czemu?! Jestem przekonana, że część z nich świetnie się bawiła, a jeśli chodzi konkretnie o dziewczyny to pewnie niektóre z nich miały świetną okazję żeby pokazać jakie to są fajne i w ogóle przed tymi gnojami! Takie sa dziewczyny w gimnazjum (może nie wszystkie ale większość), chcą się tylko pokazać przed chłopakami! A nauczycielka?! Większość nauczycieli w szkołach ma szczerze wyjeba** na to co się dzieje. Wiem , bo chodziłam do gimnazjum i też podobno nie było \"większych problemów wychowawczych \"(jasne).

Gość mysle ze czesc
tych dzieciakow po prostu bala sie zaprotestowac. tak samo dziewczyna pewnie bala sie krzyczec. Poza tym u nas bardziej pietnuje sie skarzenie i donosicielstwo niz rozbój. Podobna sytuacja mogla sie zdarzyc w 3/4 polskich gimnazjow niestety. Zreszta pewnie sie dzieje, tylko nikt dotad nie popelnil samobojstwa, dlatego o tym cicho. Na chamstwo, bandytyzm jest moralne przyzwolenie - wystarczy spojrzec na politykow, co to za wzorce? Dlaczego mlodziez ma byc moralna? Jedyna nadzieja w rodzicach - ale rodzice sa bardzo rozni. Widzeliscie rozmowe z ojcem jedengo z tych chlopakow? Jako autorytet wychowaczy ie wzbudza mojego zaufania - mówiac najoględniej.

broniła sie??? czy ty wiesz do czego teraz zdolne są te małe bydlaki? szkoła gówno może,rodzice mają wszystko gdzieś,a ja nie mogę sie doprosić o spotkanie z kuratorem,bo biedak ma pod opieką 30 dzieci. Rzygam tym syfem,jestem zmęczona,cholernie szkoda mi tej dziewczynki.

Zawsze marzyłam zeby byc nauczycielka...ale po czyms takim po rpostu bym sie bala...To jets taka odpowiedzialnosc! Te kobiety nei zdaja sobei sprawy ze powinny byc caly czas w klasie! Tyle ze to nie zawsze jest mozliwe :( Nie wiem kto tu jest winien- szkola, spoleczenstwo...Nauczycielka powinna po czyms takim od razu dzwonic do rodzicow i spotkac sie z nimi! Nie wiem moze gdyby od razu zabrano dziewczynke do psychologa...moze nie popelnilaby samobojstwa ...sama juz nei wiem co mozna bylo zrobic! Przeraz mnei ta znieczulica, ze reszta klasy patrzyla na te chora sytuacje :(

Jak durni rodzice, to nie ma sie czego dobrego spodziewac po dziecku. Widzieliscie wypowiedz ojca jednego z napastnikow? On uwaza ze to szkola odpowiada za bezpieczenctwo dziecka na terenie placowki.Za tragedie jaka zaistniala, odpowiadaja nauczyciele i dyrekcja. Czyli co jego syn moze z siekiera latac po boisku a zadaniem dyrektora jest obezwladnienie? A gdzie kurwa mac rodzic/ jaka jego rola...a wspolpraca i wspolny front wychowawca i rodzic? Mamy bledne kolo. Debilni rodzice, nauczyciele odwalajacy panszczyzne i uposledzone kolezanki. Moim zdaniem gleboko uposledzone skoro zedna nie zareagowala. Uwazam ze nawet najlepszy dyrektor i caly zastep nauczycieli z sercem, nie sa wstanie zapobiec takim tragediom. Nie ma na to najmniejszej nadziei, skoro tata i mama nie naucza w domu ze nie nalezy krzywdzic innych.

Gość atrakcyjna blondynka Czesia
ale Was rajcuje ten temat nareszcie cos w zyciu ciekawego i dowartosciowac sie mozna.

lila marlene --> wiem , do czego zdolne sa te bydlaki. i wiem że ania nie była w stanie sama nic zrobić :(

Koleżanki próbowały jej pomóc...zastanawia mnie skąd się bierze takie zwyrodnienie. Wiecie, jak o tym czytam, to tak żal tej dziewuchy...tych gówniarzy z ich rodzicami nalezaloby z urzędu ukarać. Przerażająca jest ta cala sytuacja i sposób, w jaki banda zwyrodnialców potraktowała te dziewczynę. Coś takiego przyjść mogło do głowy tylko totalnym zwyrodnialcom.

sorry, ale z tego, co czytalam, to te dziewczynke musialo dwoch przytrzymywac, wiec nie pieprzcie glupot, ze sie nie bronila 😡 jak sie tylko wyrwala, to uciekla, a nastepnego dnia popelnila samobojstwo - JASSNE, z pewnoscia sie nie bronila, moze jeszce jej to przyjemnosc sprawialo.. :O pomyslcie czasem, zanim palniecie taka glupote :O szkoda dziewczyny, to niewyobrazalna sytuacja dla mnie. na miejscu jej rodzicow pozwalabym do sadu dyrektora, nauczcielke, rodzicow tych gnoi, poszlabym do najwyzszych instancji i doprowadzila do wykopania tego dyrektora na zbity pysk 😠 swoja droga, ciekawe, ze nasz "szanowny" pan minister tylko gada o durnej izolacji, ale o problemie z niekompetentnymi nauczycielami i dyrektorami - ani slowka!!!!

Gość atrakcyjna blondynka Czesia
przeciez to nie ich wina ze sie powiesila. skad mogli wiedziec ze az tak..

Gość aannkkaa
SĄ winni tego co zrobili

Gość agresji ciąg dalszy
Mam nadzieję, że nie zrobię krzywdy tej młodej kobiecie , chcę tylko pokazać , że jest problem i ogromna agresja wśród młodych ludzi , moim zdaniem to wygląda tak, że jeżeli młoda kobieta da kosza rówieśnikowi ( ogólnie mówiąc , nie zrobi tego co facet chce ) to już jest potępiona i prześladowana , do czego są zdolni , sami zobaczcie : http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4967441