Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooozaczki

łydki -- kozaki

Polecane posty

Gość Ok no ale
Agaguś, ty się naucz czytać ze zrozumieniem, bo coś cienko u Ciebie z tym. Bambinek, własnie o to mi chodziło, dzięki.

Gość Ok no ale
Agagaguś miało być.

Gość kot trzpiot w bamboszach
dla mnie za wysokie :)ale podoba mi sie zarówno ich kolor jak i fason:)))i przede wszystkim to skórka :))) extra

Gość dudusss
Dzieki za odpowiedz,chyba sie skusze

Gość baleron
Ja właśnie wróciłam z rajdu po sklepach. Jedyne buty zapinające się na moje "grube" nogi kosztowały prawie 1000zl... A wszystkim nie-baleronom serdecznie gratuluję niebaleronowatości i podpowiadam: kozaczki można dać do szewca, który je zwęzi. W drugą stronę niestety trudniej:-(

Gość taka siaka owaka
wybralam sie na zakupki do nowootwartej galerii krakowskiej-wielkie centrum handlowe,a wyszlam z niego z placzem-zadne buty nie chcialy sie zapiac!a jestem zgrabna niska dziewczyna o malych stopkach.po prostu tak mam zbudowana noge.chcialam kozaczki skorkowe,ale sie nie udalo.ale weszlam do niepozornego sklepiku i zobaczylam fajne brazowe na solidnym obcasie(zamszowe.pani powiedziala ze to dla mnie najlepszy fason bo ma taka marszczona gore i wiekszosc kobiet jakos sie w nich zapina).i udalo sie!mam sliczne niedrogie i modne butki(choc z niepraktycznego zamszu).pzdaha!nie jestem w stanie doradzic autorce topicu ale chetnie zaloze temacik"bojkot obcislych kozakow"!;)

Gość kotka w baletkach
ups :)i ja nabyłam wczoraj kamasze :))oficerki dlugie po samo kolano , czarne z gniecionej skorki. Bez żadnych klamerek na wyskoosci kostki :((Mozna je nosić zarówno do spodnicy jak i spodni . Najfajniejsze jest to , iż jako nieliczne z licznych idealnie leżą mi na łydce gdyż sa wyjatkowo waskie w cholewie.Gdyby były jeszcze o polowę tańsze :((

Gość temat wciąż aktualny
gdzie widziałyście (w jakich sklepach) w tym roku kozaki na szerokie łydki?

ja tez mam dosc rozbudowane lydki a chcialam sobie wkoncu znalesc ladne buciki na zime ktore mozna zalozyc do spodni zwezanych na dole badz prostych i ktore sie oczywiscie zapna i znalazlam za granica kosztowaly 109 euro ale kiedy pomyslalam ze o takich zawsze marzyla poztaym sa swietnej jakosci i ze skory i do tego ze w polsce raczej takich nie znajde chyba ze drozsze :o to je kupilam:D

Ryłko ma niektóre kozaki o różnych szerokościach w łydce. Pamiętam, że kiedy w zeszłym roku kupowałam oficerki, to były właśnie w 2 szerokościach, z czego jedna była naprawdę bardzo szeroka, na dość grubą łydkę+spodnie...

Gość nie wazne
Sa takie ładne gumowane i wlasnie z mysla o gróbszych łydkach :) sama takie dorwalam ;D

Gość kotka w baletkach
obleciałam całą gdynię i nie dostałam butów , które byłyby waskie w cholewce :(( za to jest cała masa buciorów w których moja noga prezentuje sie niczym w walonkach :(( wiec nie mówcie mi dziewczyny , iż zakup kozaków z szerszą cholewką jest czymś nieosiagalnym . Jest wrecz odwrotnie :(( a z drugiej strony , im węższy but tym wyzsza jego cena .

Gość daichman
tam sa buty które beda pasowały na wszystkie łydki według mnie :) A wogole jesli macie jakis rynek to tam idzcie tylko tam sa buty tylko dla szczuplych lydek :)

Gość JoN
Witam, problem grubych łydek dotyka również mnie, zawsze marzyłam żeby sobie kupić kozaczki i nosić do nich rybaczki albo rurki ale niestety nigdzie ale to nigdzie takich nie było, a te z quell i neckermana nie bardzo mi się podobały. Ale dziewczyny będąc na zakupach z moimi przyjaciółkami , wpadłyśmy do sklepu obuwniczego, oczywiście wcale nie z myślą że nam się uda tam zakupić coś dla grubych łydek;-) otóż jakie było nasze ( właściwie moje) zdziwienie gdy mierząc kozaki zapięłam do samego końca, ufffffff. Kozaczki są z eko skórki lakierowane połączone z rozciągliwym eko zamszem.Prezentują się naprawdę fajnie i są bardzo wygodne dlatego z czystym sumieniem polecam;-)) Sieć sklepów BOTI. Pozdrawiam Joan

mi sie wydaje,ze tu bardziej chodzi o wzrost..moha byc dwie szczuple laski o rozmairze 38,ale i tak wysoka tylko sie zapnie,a malutka ma krotsza,ale tezsza lydke

Gość ixter
Ja też mam problem z łydkami.Nie mam za grubych-wręcz przeciwnie , mam chude łydki ale rozmiar buta 40!więc mam nierozmiarową nogę.powinnam mieć cholewkę 36-37 :( ale niestety nigdzie nie widziałam takich butów.Pewnie mozna takie na zamówienie zrobić al to na pewno dużo kosztuje:(

Gość laski a nosicie kiecki
?...bo ja mam kompleksy;/..maz uwaza ze mam spoko nogi umiesnione i mu sie takie podobaja....ale mi nie...wolałabym chude:(...ale niestety kiedys tanczylam...troche cwiczylam i mi sie troche umiesnily....a kozaki cóz...roznie bywa

do koozaczki i innych dziewczyn które mają szersze łydki Pracuje w firmie wysyłkowej quelle my mamy kozaki dla kobiet nawet z baaaardzo szerokimi łydkami zajżyjcie jeśli chcecie www.quelle.pl Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem.

przepraszam za błąd zajrzyjcie* a stronka to www.quelle.pl

Gość jow1
jak ktos potrzebuje kozaczki w rozmiarze 39 na szczupła łydke to pisac gg13599063

Gość ja mam dr martens
http://store.drmartens.co.uk/p-2804-neema.aspx takie, tylko czarne. kupiłam w outlecie za cene podobną do tej z wyprzedaży z ich e-shopu. ogólnie, rozm 41 i grube łydki - masakra. trudno znaleźć coś eleganckiego poniżej 3stów.

Gość bez98
niedość że mam grube łydki to jeszcze tz. podbicie wysokie i o kozakach normalnych moge zapomnieć

Gość bez98
może mi ktoś podpowie gdzie kupić kozaki na moje łłłłłłłłłłłyyyddddddddkkkkkkkkkiiiiiiiiii

Gość nie chce mi sie logować
z tym zwężaniem u szewca to nie tak różowo,powiedział,że nie da rady zwęzić tyle ile chcę :/ marzę o butach do kolan w których moja mała i chuda noga nie będzie pływać

Gość izabellla1234567890
A mi się takie podobają: http://allegro.pl/botki-kozaki-glany-skorzane-skora-naturalna-r-38-i1511241472.html myślę, że warto, skóra naturalna, śliczne łącznie z tymi paskami :) w zasadzie na każdą pogodę. Nie będą raczej przeciekać bo widać, że solidne no i regulacja szerokości w łydce murowana - są sznurowane dodatkowo :)