Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 25, 2006 hej jest ktos z Poznania bo mam pytanie. Chciałabym wybrac sie na zakupy a konkretnie szukam ładnych niezbyt drogich kozaczków gdzie jest najwiekszy wybór i jakie sklepy warto odwiedzic w Poznaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to też fajne Napisano Październik 25, 2006 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 moze ktoś mi coś podpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 z moich obserwacji:nie ma ładnych niezbyt drogich,niestety:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 ale nigdzie? nie wierze..a gdzie najlepiej sie udac kto mi poleci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 no nie wiem możesz skoczyć na bema jak chcesz coś tańszego tylko nie wiem czy fajne, no albo browar,deptak i okolice,trzeba pochodzić, kozaków i to różnych jest mnóstwo no i nie wiem jakich szukasz, te które mi się spodobały to drogie niestety:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 wiesz ja chcialabym wysokie ale nie szpilki, najlepiej brąz i dlugie no i nie z czubkami tylko lekko zaokrąglone..widzialas gdzies takie? a king cross ? albo panorama? drożyzna...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 no do panoramy też warto,tam przecież prawie same sklepy z butami;) w browarze jest bata,o ile lubisz ten sklep ale tak na spokojnie myślę,że chyba rzeczywiście najpierw panorama a jak już tam nic nie znajdziesz to się pomyśli... a tak w ogle to ile to dla ciebie dużo kasy?to powiem czy za tyle powinnaś dostać kozaki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno.... Napisano Październik 26, 2006 w deichmanie są oficerki niezłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 no tak najwiecej to moglabym wydac ok.340-350 wiec tak ok 300? sa takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 ej dziewczyno TO NIE JEST MAŁO!!! bez problemu za jakieś 3stówki kupisz fajne buty, i potem fotkę poproszę...;) a w deichmanie byłam i naprawde nie wiem które niby to te fajne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 wiec proponujesz mi panorame? :)nie bardzo sie orientuje nigdy tam nie bylam....ale dzieki za te info..bałam sie ze to mało bo P-ń ma te ceny jednak bardzo wygórowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 spróbuj najpierw panorama potem tak jak mówię browar,św.marcin itd. trochę się rozglądałam i widziałam naprawdę fajne buty za 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna ćma-19 Napisano Październik 26, 2006 ale mniej wiecej taklie o ktorych pisalam?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno.... Napisano Październik 26, 2006 też nie byłam w deichmanie,ktoś mi tylko mówił.Ja mam swira na punkcie butów i na tym akurat nie oszczędzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja jestem Napisano Październik 26, 2006 też takie chociaż wiesz jak jest dla mnie mogą być super dla ciebie dolina;) gusty i guściki powodzenia w zakupach!i daj potem znać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambinek Napisano Październik 26, 2006 no panorama ma najwięcej sklepów z butami, ale tam dużo gówna jest... w zesżłym roku szukałam i prawie wszędzie to samo było... :/ no ale nie znam centrum handlowego, gdzie większy wybór będzie.. jeszcze w plazie jest chyba trochę sklepów z butami, ale nie wiem jak ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach