Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia30

Kraków-dobry ginekolog

Polecane posty

Gość madzia30

Dziewczyny, potrzebuję porady. Możecie mi polecić dobrego ginekologa, najlepiej w Śródmieściu lub okolicach?? Byłam już u dwóch i żaden nie wydał mi się odpowiedni. Dodam, że jestem w 6tc i czuję się niepewnie ponieważ mam lekkie krwawienia. Z góry dziekuję za odpowiedzi...

Gość ona-she
floriańska 24/1 polecam!

Gość madzia30
ona-she, dziekuję za odpowiedź. Będę wdzięczna jeśli napiszesz mi jeszcze nazwisko lekarza i jeśli sie orientujesz to cenę za wizytę.

Gość a ja się zastanawiam
Ona-she miała na myśli (wg mnie pana Marcina Opławskiego, lub Pana Ludwina), chyba obaj tam przyjmują. Ja byłam u pana Opławskiego (za wizytę 50 zl, z tego co wiem panie w ciąży płacą chyba 60, gdyż ich wyzyty mają jakoś więcej badań itp.), bardzo dobrze wyleczył mi nadżerkę. Fajnie byłoby gdyby ten topic się rozwinął, brakuje takich topików polecających:) Pozdrawiam

Gość krakowianka 25
Dr Paweł Romanek ul. Madalińskiego (Podgórze) jest ordynatorem oddziału gin-poł w szpitalu MSWiA na Galla. Rewelacyjny polecam

polecam - Wojciech Peszek - tylko ze on przyjmmuje w prywatnej przychodni: w promedisie- na wadowickiej i lubelskiej.

Dr Elzbieta Ramza - LIM, Aleje Slowackiego, Dr Andrzej Balasz - SPES, krolowej Jadwigi

Gość i ja tez
doktor MAria Góa ul.Zwierzyniecka 8/15

Gość i ja tez
Maria Góra mialo byc;)

Gość madzia30
a czy slyszalyscie cos na temat dr Urszuli Sedzimir?? przyjmuje na ul. Sarego...

Gość w górę bo temat ciekawy
A ja mam takie pytania: Pani Monika Rybka, lub Pan Piotr Chałupczak. Ktoś słyszał, poleca, odradza??

Gość byłam u pani
Moniki Rybki, wyleczyła mnie z grzybicy, a co do prowadzenia ciąży przez nią to nie wiem

Gość Berdzia
dr Franczak, huta, os. Niepodległości-przychodnia, ew. medicaver:) ul rakowicka

a cos na temat dr Jana Kuś?? prywatnie przyjmuje na Mieszczanskiej, oprocz tego w Narutowiczu...

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaa
a ja polece ale nie w miescie. tylko w niepolomicach pana doktora z. libera cudowny czlowiek. jednen z lepszych w polsce:D

Gość gładziutka
ja chodziłam do Dr Zabinskiej na Oboźna. Swietna p.ginejkolog. prowadziła mi całą ciążę jestem bardzo zadowolona.prowadziła tez ciąże kilku moich koleżanek.sa bardzo zadowolone.

Gość ===ona---
ma ktoś jakiś kontakt do tej dr Zabińskiej na Oboznej. Albo do jakieś innej fajnej ginekolog-położnik Z góry dziękuję

Dr Homa - też na Oboźnej. To długa historia, ale sporo uratował w moim wypadku. Polecam - świetny ginekolog, przemiły człowiek.

Gość ===ona---
a jaki jest telefon tam na Oboźną? to jest jakaś przychodnia czy prywatne gabinety?

Gość magdalena..................
DO prowadzenia ciąży polecam DR.Lachowicza, pracuje w szpitalu na Siemiradzkiego, przyjmuje tez w przychodni SW.Rafała, na Piaskach, UL.Bochenka 1. Tel do rejestracji 650-08-10. Ciężko się tam dodzwonić. Jest dobry i nie ma zbytniego tłumu do niego bo nie przepisuje antykoncepcji, więc małolaty nie latają do niego.

Gość mała biał myszka
ja polecam dr.Jacka Wójcika przyjmuje na siemiradzkiego

Gość jupik....
ups

Szczerze i gorąco polecam dr Piotra Chałupczaka, przyjmuje na Sienkiewicza niedaleko pl. Inwalidów tel. 12-632-7286. Dokładny, cierpliwy, sympatyczny i niezwylke kompetentny. Chodziłam całe lata do niego, potem przeprowadziłam się na Śląsk i niestety nie mogłam dalej być jego pacjentką. Dla mnie rewelacja!:-)

Gość zaq12wsx
Ktoś ma namiary na prywatny gabinet dr Romanka z MSWiA??? Zależy mi też na nr tel gdzie mozna sie zarejestrowac, z góry dziękuję