Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan swojego losu...

Do panienek po 25 roku życia

Polecane posty

Gość pan swojego losu...

ogólnie śmiech mnie bierze jak was słysze.....urode macie już gorszą od nastolatek ale wymagania, że ho ho . Mam 26 lat i podobnie jak kumple, mam ygdzieś nasze rówieśniczki, patrzycie na kase, wykształcenie, czy ma mieszkanie, samochód....a same co macie do zaoferowania ??? przeważnie tylko siebie....... czyli bardzo niewiele , do tego udajecie księżniczki, a nikt nie chce was zdobywać a potem płacz na forum.... Wole miłą 18, która doceni faceta i nie analizuje go zaraz pod kątem maszynki do kasy i utrzymania .

wyobraż sobie, że my też mamy gdzieś naszych rówieśników właśnie dlatego, że są tak niedojrzali jak Ty zdecydowanie wolę starszych facetów i nie płaczę na forum bo od 18 roku życia nie byłam jeszcze sama

Gość pan swojego losu...
poprostu musicie brać starych facetów, przeważnie z mięśniem piwnym, albo łysinką bo tylko oni jeszcze są wstanie zapłacić za was wygląd, na nas nie robicie wrażenia, a przez wasze wymagania mamy was gdzieś, więc bierzecie co wam dają ....

Gość ojjj
widzę ze komus jakas panienka nadepneła na odcisk ;)

Gość pan swojego losu...
poprostu śmieszą mnie puste teksty panienek w pracy dlaczeo to są same itp, przeważnie paszczury lub nic specjalnego a gada taka, że sama bo ma wymagania, jest wybredna itp czasami musze uważać by śmiechem nie wybuchnąć :D

No tak, jak zwykle glupie generalizowanie... Ja akurat mam chlopaka 23-letniego, na dodatek czym jestem starsza tym wieksze mam powodzenie wlasnie u mlodszych facetow... Chyba ktos tu sie boi pewnych siebie kobiet, nie wypowiadaj sie jednak w imieniu wszystkich swoich rowiesnikow :P

Gość ej kolego nie rob
kichy, jakies kompleksy sie odezwaly czy co? a moze panna w dupe kpnela? wyluzuj, bo na razie sie pograzasz i osmieszasz, taka pierdole jak ty to moze rzeczywiscie tylko 18-letnie dziecko wezmie, natomist zadna pelnowartosciowa dojrzala kobieta nawet na ciebie nie spojrzy.

Gość ej kolego nie rob
kichy, jakies kompleksy sie odezwaly czy co? a moze panna w dupe kpnela? wyluzuj, bo na razie sie pograzasz i osmieszasz, taka pierdole jak ty to moze rzeczywiscie tylko 18-letnie dziecko wezmie, natomist zadna pelnowartosciowa dojrzala kobieta nawet na ciebie nie spojrzy.

Kolejny zkomplesiony chłopaczek który musi się dowartościować osiemnastkami. :O

Gość vale tudo
pomijam ton wyowiedzi tego faceta itp, ale dziwi mnie przekonanie o wyższości starszych kobiet nad tymi nastoletnimi....też mi to pachnie kompleksami...

Gość niestety to prawda
:( , mam takie same odczucia. Im starsza tym bardziej wyrachowana:(

He.... to pozwolcie, ze wypowie sie ktos w odpowiednim wieku, po przejsciach itd... rzeczywiscie cialko 18 moze czsem przyprawic o zawrot glowy.... tylko czy w zyciu chodzi o cialko?? pomysl, ze za 5-10 lat ona bedzie miala troche lat wiecej. a ty tez nie bedziesz juz adonisem;) chlopaku... tez bedziesz mial ten piwny brzuszek i nie te sily beda co sa teraz... do zobaczenia na forum, jak zaczniesz plakac ze sam jestes....:D:D:D:D:D wtedy wszyscy ci powiedza: lec na 18-tki:D:D:D:D:D:D pozdro. i dorostac czas zaczac. duzy z ciebie chlopiec;)

Gość no tak.. tak..
nie dziwię się, ze wolisz jakieś puste 17-tki bo one szaleją, jak zobaczą twoje 50 zeta w portfelu.. też leca na kase, tyle, że mają inne potrzeby- przeliczają na gumki, jakis tani dezodorant i wtedy te twoje 50 zeta wydaje im się fortną.. A kobietyt po 25 roku życia myślą o rodzinie, więc jakiś byt jest ważny...A ty, niedorobie, szpanujesz jakimś tuningowanym maluchem, kiepskimi dżinsami i wydaje ci się, ze jesteś gość.. To normalne, psychologicznie wytłumaczalne zjawisko, ze facet, który nie jest w stanie sprostać normalnej, porządnej kobiecie z klasą, bo nie stać go na obiad w dobrej restauracji, próbuje sił u nastolatek, które mają zdecydowanie mniejsze potrzeby... A jakbyś tak za psami zaczął się oglądać, to co? Jezscze taniej! :D :D :D

aha.......... zapomnialem dodac, ze bedziesz mial kwadracik, furke, szkolke skonczona i konto pelne zer;) i bedziesz je mial zupelnie sam!! no chyba ze w twoim kwadraciku bedzie mieszkala jakas 18, twoja furka bedzie jezdzila jakas 18 i twoim kontem bedzie zarzadzala jakas 18... ale czego sie nie robi dla dobrego, kupionego dymanka?? nie??;) ehhh.... szkoda slow. ale i tak pozdro i wszystkiego naj;)

Gość Leo di kaprio
do no tak tak Wy nie szukacie partnera tylko sponsora ( frajera) co wam życie ułoży za jego kase. Wole mieć 18 z której można zrobić porządną kobiete niż podstarzałe blachary, takie jak wy

Gość monyka1
do Leo to na co czekasz chłopcze leć do tej nastolatki nikt ci nie broni i nie generalizuj ok? bo to jest nie fair

Gość monyka1
tak jasne z ktorej mozna zrobic ....pewnie bedziesz dziewczyne urabial od tego to ona ma ojca i matke nie wiesz o tym? poza tym nie znasz wielu 18 przeklinajacych , fajczących ze włos sie jeży na glowie ja nie szukam facet z kasa a faceta ktory zapewni mi spokj psychiczny przy ktorym bede czuc sie kochana ot co .

Gość wioletta25
Ja jak widać zaliczam się do starych rur w wieku 25 wzwyż....... i co? mam miłośc, która przetrwała niezłe burze......... od 2 lat mieszkamy razem, każde z nas pracuje......... dzieciątko w drodze :-) a ty, autorze topiku, i jego naśladowcy - do piaskownicy z wami!

Gość józia
Jeszcze nie poznałeś życia chłopcze!!!!!!!!!!!

Cholpie ktory tak lekcewazaco nazywasz kobiety troche starsze od tych zacnych 18-ek ..........ha.Posluchaj glabie nie jedna szanujaca sie 25latka ktora dba o swoje cialo.wyglada znacznie lepiej od 18-gowniary i niech nikt sie ze mna nie kloci ze tak nie jest ,kobieta 25 l ... faktycznie ma wieksze potrzeby bo juz zdaje sobie sprawe ze swojej kobiecosci,wie co jest dla niej wazne ,takze w sexie a taka gowniara co ona moze wiedziec o dorym sexie i swoich erotycznych potrzebach -?????????wiec radze ci czep sie lepiej jakiegos rzepa na psim karku a nie obrazaj DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość monyka1
keisidi masz racje a ty autorze przeczytaj sobie to pare razy moze cos do ciebie dotrze!

Gość nie zapominaj
Bez przesady, ze dziewczyny powyzej 25 roku sa juz stare, bez przesady, wciaz sa mlode i wiedza lepiej czego chca. Same jeszcze niedawno byly gowniarami, wiec maja skale porownawcza. A te teksty o szukaniu sponsora staja sie juz nudne, chyba wiekszosc dziewczyn zarabia sama na siebie? sponsora to moga szukac wlasnie nastolatki albo studentki, ktore nie pracuja.

Gość keira1
ja am powyzej 25 a podobam sie młodszym od siebie facetom , zaden nie daje mi wiecej niz 20 gora 23 natomiast znam dziewczyny sporo mlodsze od siebie i maja poniszczona cere , nieswiezy oddech i zachowuja sie jakby wszystkie rozumy pozjadaly wiec nie ma co generalizowac pomysl o tym ....

\'urode macie już gorszą od nastolatek\' +\'Wole miłą 18, która doceni faceta i nie analizuje go zaraz pod kątem maszynki do kasy i utrzymania \' coś mi tu śmierdzi niedomówieniami :P

Nie uogólniaj kolego (założycielu tematu) bo nie wszystkie są takie \"baby\". Może masz kiepskie doświadczenie ale jeśli tak generalizujesz, że wszystkie to masz nieco ograniczone myślenie. Zresztą stawiasz siebie wyżej niż innych, a pamiętaj ideałów nie ma, te 18 kiedyś będą miały 26 lat i co będziesz zmienial kobitki jak rękawiczki, dojdzie Ona do 26 i koniec teraz następna 18?? Dlaczego ciągle jest tu na forum wyliczanka, kto jest lepszy a kto gorszy?? W końcu wszyscy mamy wady i w gruncie rzeczy pod tym względem się nie różnimy. Mamy inne charaktery osobowości ale łączy nas fakt że mamy wady. Ty też nie jesteś ideałem i nie jednej nie będziesz odpowiadał!!

Gość zdupiaj klaunie
;) to do autora bzdurnego tematu było :D do pięt nie dorastasz mojemu dojrzałemu mężczyźnie :D który w dodatku nie ma kompleksów tak jak ty na punkcie ilości kasy w portfelu bo nie ma do tego podstaw hahaha ;)