Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Marketo dobrze że choc Ty tu czasem zagladasz bo cała reszta gdzies znikneła :( wiem ze wszyscy zapracowani,no cóż kazdy ma wiele obowiazków,a po ciężkim dniu czasami nie ma sie ochoty aby siąsc do kompa i cos skrobnąc.... Dbaj Marketo o kregosłup,to prawda że wielu chorób nie widac,a sa bardzo powazne i dokuczliwe,wierze ze wszystko bedzie dobrze,rehabilitacja bardzo Ci pomoże 😘

Melduje sie ze jestem tylko czasu mam malo. Firma jakos sie rozkreca mamy zamowienia wiec trzeba pracowac.do poludnia jedna praca,obiad ugotowac,dziecko odebrac i jechac do drugiej pracy i tak dzien w dzien. Wieczorem odpisac na e-maile,wyslac zdjecia itd... Sips mysl pozytywnie,maz niech Cie wspiera cory niech pomagaja i bedzie dobrze. Marketo a moze jakies masaze na ten Twoj kregoslup? Izabellinka co z Toba-jakie decyzje zapadly. 🌻 ❤️ 👄

\_/> \_/> \_/> \_/> kobietki pachnaca kawa Pewno jeszcze slodko spicie wiec nie bede wam przeszkadzac.Odezwe sie z parcy.

Witam,klikam na drzewko ,popijam łyk kawy i zmykam miłego dnia

Ale ziab,na polu ciemno zimno i pewno zaraz sypnie sniegiem. Marketo-przystojny masazysta,no no z checia bym sie oddala w jego rece :-P

Witam,no niestety Marketo zabieg dopiero dzis o 18.30 wczoraj anestezjologowi cos wypadło..... ale wielkie dzieki za pamiec to miłe z Twojej strony 😘 pozdrawiam i miłego dnia zycze.... zostawiam dla Was herbatke malinową z sokiem z czarnego bzu, słodzoną odrobina miodu wrzosowego w taką pogode jak dzis to najlepszy trunek no moze jeszcze 🌼 w wazonie żeby bylo milej....pa

🖐️ 💤 Pozno sie polozylam wczesnie wstalam dobrze,ze dzis piatek.Za oknem masakra wieje i w dodatku sypie gradem i sniegiem . Marketo-coz takie zycie zdecydowalismy sie otworzyc firme wiec teraz trzeba pracowac,licze na to ze w koncu bedzie mnie stac na pracownikow Sips jak juz poczujesz sie lepiej to skrobnij cos🌻 Izabellinka 🌻

U mnie bialo 😭 chyba zdecydowanie za wczesnie na zime.Mam nadzieje ze do jutra wszystko zniknie. Marketo a co to za miny czyzby z powodu mebli?Mam nadzieje ze tak bo inne problemy maja cie omijac szerokim lukiem. Pewno chcialabys aby juz byl grudzien skoro mama ma przyjechac.Mieszka daleko od Ciebie? Oj widze ze twoj maz ostro wzial sie do pracy,mieszkanko pewno teraz wyglada jak to mowia-cud miod . Ciekawe ja czuje sie Sips?

Witam ja wpadam tylko aby sie przywitac,jestem juz po zabiegu,wczoraj cały dzień przespałam dzis kręci mi sie w głowie,ale jakos musze to przetrwac,pozdrawiam i zycze miłego dnia.... http://bitwa-na-sniezki.pl/16475

\\_/> Nie uwiezycie u mnie jest bialo bielusienko i do tego wciaz pada snieg.Jak ja sie ciesze kadej zimy ze mam samochod terenowy :-P Sips kuruj sie jak najdluzej,dziewczyny i maz niech Cie rozpieszczaja a Ty uwazaj na siebie ❤️ 🌻 👄 Marketo heloł heloł gdzie jestes? Izabellinka pomachaj łapka!!

Witam,mam juz dosc tego lezenia wiec wstałam żeby sie z Wami przywitac 🖐️ U mnie tez bielusieńko i cały czas pada snieg,tylko z ta rożnica że ja nie mam terenówki hihi,ba ja na wet nie mam prawka :(.....ale żadna zaspa snieżna mi niegrozna :D Patyczak no niestety laby sie skonczyły mąż musiał jechac w trase jego szef był nieugiety,zostałam sama z corkami,ale nie jest źle,dajemy rade... Marketo,może biec do Ciebie na odsiecz bo chyba Cie zasypało???? Izabelinko..... no to jeszcze dostaniecie śniezką http://bitwa-na-sniezki.pl/16475

Brrr u mnie jest prawdziwa zima,zimno :-( a ja musze isc odsniezac bo wczoraj jakos mi sie nie chcialo.Musze kupic sobie jakies witaminy bo jestem klapnieta.Chyba za duzo pracuje.Na jutro poprosze szefowa o urlop bo firmie mamy huk pracy i sie nie wyrabiam. Zostawiam Wam kawke \\_/>

Witam u nas na szczeście nie trzeba odśniezac,jest lakki mrozik,ale sniegu brak. Patyczak chyba faktycznie powinnas odpoczac,jeżeli jak to okresliłaś jestes klapnieta to łatwo o przeziębienie,organizm osłabiony złapie kazde świństwo,wiec uśmiechnij sie ładnie do szefa i zmykaj do domku....duzo zdrówka zycze.....dla Wszystkich zagladajacych na topik równiez.... Marketo co z Tobą,pozdrawiam....

Witam,oj Marketo tak mi przykro,musiałas sie strasznie denerwowac zanim sie czegos dowiedziałaś,m€j kuzym kiedys pracował na kopalni wiec wiem doskonale jaki to stres....... Duzo zdrówka zycze dla mamy,będzie dobrze,trzeba w to wierzyc🌼 Patyczak trzymaj się........

Marketo i z sasiadką trzeba czasami porozmawiac,więc spokojnie zdązysz ze wszystkim na czas ;) buziole pa

Dzięki Marketo czuje się znacznie lepiej z dnia na dzień nabieram sił :) czekajac na wyniki badań :( tylko ta pogoda strasznie mnie dobija,ale mam nadzieje że to minie...... Tak to troche smutne że dziewczyny nie piszą,im nas wiecej tym weselej ale musimy je jakos usprawiedliwic,wiesz zbliżają się święta....może wybrały sie na poszukiwanie choinki,albo ruszyły po prezenty....to tak pół zartem mam nadzieje że niepogniewają sie ... pozdrawiam

🖐️ Niestety Marketo nie wypielam sie na Was :-P tylko mam znacznie wiecej zajec niz Ty.Wczoraj mialam urlop i caly dzien pracowalam a dzis wstalam o 5 aby spakowac meble do wysylki.Wieczorem nie mam sily a w pracy nie zawsze mam mozliwosc.Moje zycie poprostu nabralo rozpedu. Co do Twojego pytania to udzielam sie tylko na kulinarnych topikach,czasami wtrace swoje 3 grosze na jakims innym ale wtedy jestem na innym nicku. Spis zdrowiej zdrowiej i dbaj o siebie 🌻

🖐️ Patyczak oczywiscie to zrozumiałe,tak sobie gdybamy tylko z Marketą nie złosc sie na nas 😘 🌼popostu wpadaj jak bedziesz miała chwilke..... miłego dnia ....

Alez ja wiem ze to nie zlosliwosci:-) nie uwierzycie ale od kiedy wystawiamy rzeczy na Allegro zrobil sie ruch.Jutro musze wyslac 3 lawczki czyli czeka mnie znow poranne wstawanie.Dobrze ze jutro piatek. a ja juz mysle o prezentach nie lubie sciagac na ostatnia chwile bo potem kupuje sie szybko i nie to co by sie chcialo kupic.Wlasnie dzis zakupilam klocko dla syna na Mikolaja i pod choinke. Dla wszystkich ❤️ 🌻 👄

Witam :) Patyczak niech interes się kręci jak najlepiej..... Marketo niestety mąz był tylko przejazdem,wiec weekend znów spedzimy same.... Jesli chodzi o prezenty to ja jak co roku mam dylemat,juz sama nie wiem co kupic...... pozdrawiam

🖐️ Wygonilam dzieciarnie i sama zasiadlam :-P U mnie dzis swieci sloneczko ,jest przyjemnie:-) Jutro biore sie za odgruzowywanie domu bo jakies pajeczyny dzis widzialam ;-) Dla wszystkich 🌻 ❤️

Sips kawunia pierwsza klasa:-D chyba nawet wiem kto ja robil :-P Ogarnelam dom,tylko prasowanie mi zostalo:-( Dzis zamierzam zasiasc pzred tv i ogladac "Mam talent" jedyny program jaki ogladam w ciagu calego tygodnia.Dzis juz final wiec zasiadam przed tv ostatni raz ;-) Dla wszystkich 🌻 ❤️ 👄

Jestem :) Zaraz wychodzę na imprezę. Chyba zaszaleję :),bo na trzeźwo egzystencja jest nie do przyjęcia :) Pozdrawiam.

🖐️ Izabellinka mam nadzieje ze zapilas smutki,czasami to jedyne wyjscie niekoniecznie dobre.Ale co tam w koncu wczoraj byly Andrzejki i mam nadzieje ze wrozby byly pomyslne.Jak znajdziesz czas i ochote to skrobnij cos:-) Pogoda za oknem wczesna wiosna:-) Kawunia dla wszystkich \\_/>

Witam Moze ta kawa postawi mnie na nogi bo strasznie boli mnie głowa,a przeciez nie balowałam wczoraj..... pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko,miłego dnia :D

dzięki Marketo juz znacznie lepiej,mysle że to wpływ pogody....raz świeci słoneczko a za chwile leje deszcz,mam wrażenie że pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie.......ale z tego co piszesz to u Ciebie jeszcze lepiej,wszystko zniose naprawde,ale wiatr mnie przeraza.... trzymajcie sie cieplutko pa.

🖐️ Wialo i wieje :-( bolaly mnie wszystkie kosci,chyba sie starzeje.coz nieuchronnie zbliza sie dzien moich urodzin wiec cialo tez daje o sobie znac ;-) :-P Wczoraj troszke odpoczelam ale dzis znow wracam do rzeczywistosci,do poludnia wybieram sie z mama na zakupy a potem pakowanie i wysylka mebli.Z utesknieniem czekam na swieta bo nie bede chodzic do pracy cale 2 tyg wiec zyskam 6 godzin :-) Pozdrawiam cieplutko 🌻 ❤️