Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Witam i zapraszam na pyszną kawe :) U nas dzis tez wieje i pada bry straszna pogoda,aż sie nie chce wychodzic z domu........ pozdrawiam 🌼

Marketo tak mi przykro,mam nadzieje że z tymi problemami uporasz sie szybko,wiem że dasz rade bo silna z Ciebie kobieta i już nie jeden problem pokonałas....trzymam kciuki,bedzie dobrze,masz moje wsparcie.....

Witam Święta zbliżają się wielkimi krokami a ja nadal nie mam pomysłu na orginalne prezenty.....chyba musze wybrac sie na zwiedzanie sklepów,może wpadnie mi coś ciekawego w oko....wiec dopijam kawe,klikam na drzewko i zmykam,miłego dnia ,pozdrawiam wszystkich cieplutko pa.

Maeketo no to miałaś niezły zastrzyk adrenaliny,moge sobie wyobrazic co przeżywałaś .....dobrze że nic sie nie stało u Ciebie...ale co z sąsiadami wszystko sie spaliloło ? Biedni ludzie stasznie mi ich żal..... Jeśli chodzo o zakupy to mysle że udały sie, mam dla dziewczynek odjazdowe spodnie, zamówilam do tego ekstra sweterki,myśle że będą zadowolone....dokupie jeszcze cos słodkiego i będzie oki,gorsza sprawa z kupnem czegoś dla M ale mam jeszcze troche czasu myśle że wyszperam cos...

Marketo bardzo Cie przepraszam za te literowke w Twiom niku wyczacz.......

rany co jest!!!!! oczywiście miało byc wybacz....jeszcze raz przepraszam....

🖐️ Marketo nie zazdroszcze!!Mam nadzieje ze sasiedzi nie stracili wszystkiego. A jesli chodzi o Twoje problemy to wiesz ze jestes dzielna i silna i chocby nie wiem co z wszystkim sobie poradzisz.Tak masz myslec i kropka:-) Sips jak Twoje zdrowko? Widze ze wzielas sie powaznie do tematu prezentow i juz czesc zakupilas. U mnie wczoraj byl nalot tesciow dobrze ze bylam w pracy:-)ulotnili sie przed moim przyjsciem.A cholerka balagan mialam niemilosierny bo wczoraj byl dzien na wariackich papierach.Bedzie miala co opowiadac rodzince.Cale szceszcie splywa to po mnie :-D Dla wszystkich ❤️

🖐️ dziś mi tak jakoś słabo więc przywitam się i zmykam....pozdrawiam.....

🖐️ No jak tam drogie kobitki Mikolaj byl?Moj zapowiedzial sie dopiero pozna noca :-P wiec mam jeszcze czas na przygotowanie sie ;-) Dzis spedzilam dzien z dzieciakami z pracy oczywiscie szukalismy Mikolaja i jakos tak wyszlo,ze go znalezlismy.Wszyscy wrocili do domu zadowoleni!! Jak wrocilam to dokonczylam sprzatanie i racze sie teraz chwila lenistwa. Czerwona herbatka czegoz chciec wiecej. Mam nadzieje,ze wasze wszystkie klopoty i troski zniknely a zdrowko z dnia na dzien coraz lepsze.🌻

Witam Dzieki Marketo za troske,czuje sie lepiej,musiałam sie szybko pozbierac...poproszono mnie o obsłużenie stypy,niewypadało odmówic w takich okolicznosciach..... w końcu to moja praca.... Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko,buziaczki pa.

Witam Marketo jak tam Twoje wyniki ? U nas dzis bardzo zimno,mroźno więc zrobilam herbate z miodem i tak sobie siedze klikajac do Was,może ktoś jest chętny??? zapraszam:D pozdrawiam miłego dnia 🌼

Marketo kamień z serca,ciesze sie że wszystko dobrze :D oby tak dalej,trzymaj sie cieplutko ,do milego poklikania pa.

🖐️ Ja jak zwykle w mlynie.Powiem Wam szczerze,ze czasami ludzie przechodza samych siebie.Pan przez 3 dni dzwonil i ustalal kolor skrzynki na listy i w koncu jak juz zrobilam to zadzwonil ze chce inny 😠 Marketo swietnie,ze wyniki takie dobre jak nastolatka :-P ja mam 2 czyli wszystko gra i buczy. Wczoraj w pracy robilam ozdoby na choinke z szarego papieru dzis bede je zlocic.Ubieram drzewko zawsze tak \"ekologicznie\" aniloy z rafii,ususzone plastry pomarancza i cytryny i w tym roku jeszcze te ozdoby mysle ze bedzie ladnie.Mam zamiar jeszce zrobic sobie choinke z wikliny przed dom ale nie wiem czy czas mi na to pozwoli. Sciskam Was baaaardzo mocno :-)

Widze Marketo ze same klopoty,ale musisz byc silna pamietaj po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego Ci zycze z całego serca,bedzie dobrze....nie ma innej opcji 🌼 pozdrawiam buziaczki pa.

Marketo masz cierpliwosc do tych kotkow,ja nieprzepadam za kotami,moge nawet powiedziec ze nie lubie ich,oczywiscie mam jednego i ma sie całkiem dobrze,ale pozostaje przy stwierdzeniu,że koty są samotnikami i nijakie z nich towarzystwo,moja kotka niby sie łasi ,mruczy ale jak jej cos odbije to potrafi nieźle udrapac i zmyka czym predzej ...... dlatego tez bardzo lubie mojego małego kochanego.....pieska,wierny i bardzo oddany....no może przesadziłam z tym małym bo to Bernardyn....no i bardzo wazne.....nielubi kotów........... papatki 😘

Marketo ja tez lubie zwierzaki i tak jak Ty dokarmiam je,latem z dziewczynkami wynosiłyśmy wode w pojemnikach bo było nam żal tych biednych psiaków,kotów.....chciało by sie je wszystkie przygarnac ale trzeba miec na to miejsce i sporo kasy,zresztą pewnie z czasem było by ich coraz wiecej i więcej.....nie mam pojecia jak mozna wziąc psa czy kota na chwile a jak sie znudzi to poprostu go wyżucic jak niepotrzeny przedmiot... to takie smutne :( Tak wiec jak widzisz mamy kolejny,temat do dyskusji :) Jesli chodzi o teściową to musisz buc silna nie daj sie sprowokowac musisz zachowac spokój... pozdrawiam do miłego poklikania pa

🖐️ Coż kolejna samotna niedziela,do obiadu to jeszcze jakos czas leci,ale juz potem to strasznie się wlecze,co prawda wybieram sie na spacer z corkami bo pogoda ładna,ale nie ukrywam że marzy mi sie spacer z mężem, dawno nigdzie razem nie bylismy :) nieliczac zakupów oczywiscie ;) pozdrawiam 🌼

🖐️ Pewno jeszcze spicie sobie smacznie :-) ja juz koncze kawke. Wczoraj wybralam sie z mezem na zakupy-jedyny luzny dzien i balam sie ze beda straszne tlumy ale chyba wiecej bylo tych ogladajacych,robiacych tlum niz kupujacych.Na parkingu miejsca brak a ja do kasy stalam tylko 15 minut. Obecnie jestesmy na etapie poszukiwania choinki,bo znajomy ktory wycinal juz nie sprzedaje a sztuczna odpada. Dzis jade z mama po jakies prezenty,chyba ostatni dzwonek. Przewertowalam zeszyty z przepisami wybralam juz ciasta ktore upieke.Jedyny klopot to z salatkami,kazdy chcialby inna.Ja uwielbiam salatke z cebuli-swietna a maz z pory.Kusi mnie tez z chrzanu i ananasa. A moze Wy macie jakies sprawdzone przepisy na salatki? Dla wszystkich ❤️ 🌻

Witam. Zaglądam do Wac niemal codziennie,ale nie jestem w stanie o tym wszystkim pisać. Miałam wypadek,mam chyba uszkodzony kręgosłup,bo kazali nosić kołnierz ortopedyczny:( Spowodował ten idiota mamisynek,z którym zerwałam zaręczyny ,a teraz 3 stycznia ma być nasz ślub,którego tak naprawdę nie chcę i nie mam odwagi powiedziedzieć tego głośno :( Tak się wpakowałam,że nie wiem jak się mam wyplątać. Chyba ucieknę gdzieś na koniec świata,żeby nikt mnie nie znalazł. Jak znajdę w sobie tyle sił,to napiszę dokładnie o com chodzi. Świeta (wiem już) spędzę samotnie z córką w naszym małym pokoiku,bo matka nie chce mnie znac za,toże chcę wyjść za mąż... Pozdrawiam i nie zapominajcie o mnie :)

Izabelinko tak mi przykro,wracaj szybko do zdrowia,wszystko bedzie dobrze...

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem... ... ... ... ... ... ... .$ $ ... ... ... ... ... $...$ $$... ... ... ... $... ... $ $$$... ... ... $ ... ... ...$ $$$$... ... $ ... ... ... ...$ $$$$$... $ ... ... ... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$..$..$ $$$$$$$$$$$$$$... ..Gwiazdka ... ... $ $$$$$$$$$$$$$... ... na niebie ... ...$ $$$$$$$$$$$$... ...a księżyc.. ... $ $$$$$$$$$$$... ... w pełni ... ...$ $$$$$$$$$$... wypowiedz ... $ $$$$$$$$$$$... .. życzenie ...$ $$$$$$$$$$$$... ... to... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$... ... Ci się...... ...$ $$$$$$$$$$$$$$ ... ...spełni ... ......$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$...$ $$$$$...$... ... ... ... ... $ $$$$... ...$... ... ... ... $ $$$... ... ...$... ... ... $ $$... ... ... ...$... ... $ $... ... ... ... ...$... $ ... ... ... ... ... ... $

______________./\\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ \'(█) ♥ *$ ________Ѽ \"( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@\"\"-Q \'♥~@\' ______♥.\'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* \'-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-\'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ \'*Q ♥ *(█), @.♥ \'* ___.♥\' @ _ ɕ♥ _.-\'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-\' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) \'-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥\' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*\'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________ Ja juz swoja choinke ubrala:-) W pzrelocie 🖐️

🖐️ Dzis u mnie ladnie zmrozilo -7 Siedze i popijam kawke i na mysl o jedzeniu robi mi sie ...... a Wy dajecie rade... Sips mam nadzieje ze cieszysz sie mezem:-) Marketa pewno z cala rodzina Mi swieta zepsula tesciowa ale do tego juz sie przyzwyczailam i mam nadzieje,ze obrazila sie na dobre i bedziemy miec w koncu spokoj:-D Pozdrawiam cieplutko 🌻 ❤️

Witam Tak Patyczak,już dawno nie miałam tak udanych świąt,spędzonych razem z męzem i dziecmi ...bardzo mi tego brakowało przez ostatnie lata... Jeśli chodzi o przejedzenie to mi to chyba niegrozi,więc spokojnie moge popijac kawe,podjadajac ciasteczka,jesli ktos ma ochote to zapraszam ;) Świeta za nami....ale SYLWESTER przed nami.....macie jakies plany...pochwalcie sie...ja oczywiście jak co roku bede w pracy,taki los kelnerki,ale ma to swoje dobre strony..... pozdrawiam.....