Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

świetnie tu mi się bardzo podoba.kazde pytanie do kuzynki z Zabrza oczekiwałem dość długo dlatego niewiele potrafię.

jak są checi to mozna się wszystkiego szybko nauczyc to zaden problem :) :) :) :)

🖐️ z grubej rury dla goscia ;-) http://www.forum.o2.pl/emotikony.php pod tym linkiem znajdziesz wszystko co potrzebne :-) witajcie moje drogie 🌻 ferie czas zakonczyc ufff wracamy do rzeczywistosci i cos mi sie wydaje ze zima wrocila 😠 u mnie pada snieg co do ferii to musze stwierdzic ze dzieci sa bardzo niezdyscyplinowane i za cholere nie chca sluchac tego co sie do nich mowi a potem jest palcz!! wyjazdy uplywaly pod znakiem poszukiwan-butow,plecakow,lancuszkow itd ale nic nie przebije wyjadu do aqua parku w Krakowie stoje sobie z kolezanka przy brodziku w \"seksownej\" koszulce z napisem opiekun grupy i gadamy gadamy i w pewnym momencie podbiega do mnie syn i mowi-mamo tam cos jest- a ja co jest-a on-mamo tam jest qupa :-o wywalilam galy i faktycznie w pieknym brodziku plywala sobie jeszce piekniejsza qupka!!zaraz zabralam go z wody i ide do ratownika aby cos zrobili a w tym czasie ludzie dzieci rozwalili to cos na mniejsze kawalki ble ratownik wzial jakis cedzak i zbieral a najsmieszniejsze jest to ze ludzie sie nie przejeli dalej bawili sie z dziecmi a ratownicy dolali wiecej chloru i bylo ok. dla mnie masakra!!! Sips 🌻 Marketa🌻 Izabelinka🌻

miód miód mi się na serce leje jak takie wspaniałe kobietki tak jasno tłumaczą.czuję,że bedzie potworne przyspieszenie mojej edukacji.ślicznie WAM dziękuję.

mi tez kiedys tlumaczyli-nie byli to przystojni faceci czego zaluje :-P jesli masz pytania to pisz smialo

Patyczak 🖐️ no kochana najwyższy czas zakończyc te ferie bo inni w kolejce czekają hihi a jesli chodzi o dzieci to masz całkowita rację są bardzo niezdyscyplinowane :(

przeczytałem jak patyczek figlarnie opisuje postępowanie z chłopem było to 10.09.08.jak to można skopiować,ale ubaw jesteś dowciapna

to jest dobre.trzeba tylko znać odpowiednie hasła z tym niestety mam trudności.edukacja moja przebiegała na pisaniu listów.Jak pierwszy raz wysłałem list do Kanady czytał go conajmniej 30 minut.to były potworne elaboraty ale tym sposobem nauczyłem się względnie dobrze pisać na klawiaturze.

luzik:-) to chude i to chude wiec nie jestem obrazona :-p ja tam hakerow sie nie boje-nie ma nic do ukrycia,na koncie pustki,jestem zwykla niezwykla kobita wiec omijaja mnie szeeeerokim lukiem :-)

w tym tygodniu tylko na chwilkę będę wpadał,poniewaz muszę pomóc małżonce w przygotowaniu do uroczystości na sobotę.jak przeczytałem tylko ten wycinkowy werset ubaw miałem co niemiara.poza tym jak opisujecie zachowanie mężów do róznych spraw domowych to tak wyglądało,że jestem w wszystkich osobach.prawda jest naga jak sam król dobrze że zainspirowało mnie te forum i wziąłem sobie to do serca. co się z tym złomem wyprawia.nie mogę wysłać niczego

mam informatyka za plotem wiec nie siedze w temacie ale on tak i czasami bawi sie z moim kompem a ja jak to ja buszuje po sieci

jutro będzie trochę ćwiczen bo dziś przesadziłem.jak przyszedłem o 9.00 to siedzę na tej piekielnej machinie do teraz.małżonka pozwala ,gdyż mam Ją w przyszłości nauczyć.tego niestety nie przewidziałem i w przyszłym tygodniu będziecie zasypywane pytaniami o ile będziecie miały ochotę.Czuję sie podle w tej absolutnej niewiedzy.

ale przyjąłem taką właśnie ksywkę.Kazde Oczekiwanie Rodzi Nadzieję.nie będę dziś już tutaj głowy zawracał,poniewaz wiadomo jutro idziecie do pracy.nie żegnam się jeszcze a nuż jeszcze się ktoś odezwie.

gdy wysyłam wiadomość muszę podwójnie klikać.czy wy też tak macie? albo mam niewydolne oprogramowanie czy jakoś to się nazywa.

jak poszłyście sobie w objecia Orfeusza to spokojnych snów życzę i miłego jutrzejszego dnia.bez stressowego.!

tak ma od 15.10.08 i gdzie tu sens a gdzie logika? do jutra sympatyczne i miłe ale będę mocno zajęty ale dziennie będę się zgłaszał.

o to chodzi że przeczytałem do 32 strony i znam go czy jest aktualny? nie jestem tutaj sam w sieci rozumiesz?