Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwarda

aja teraz jestem za Giertychem

Polecane posty

Gość do kseno
są takie szkoły niby, i co ??? potłuc o kant dupy można ich skuteczność!

Gość do kseno
no niestety - nie zwykłam zaspokajać na zawołanie....

Gość Stary gość
Ksenofaryno, lubię Cię.

Gość brawo kupy
i dzieci swoje też :)

Gość w ogole to
Chora dyskusja a juz do kseno to w ogole jakas nawiedzona baba. Jak ty chcesz dziecko wychowywac skoro az zioniesz nienawiscia? Zalosne i smieszne jestescie.

Gość Mickiewicz
"kochajmy sie - wszyscy!"

Gość do kseno
tak tak! nawiedzona jestem, bo mam inne zdanie,niż Twoje, tak? a co do wychowania dziecka, to sie nie martw - na pewno nikogo nie zabije za pare lat... a co do nienawiści, to się mylisz...ciśnienie mi isę nie podniosło...dlaczego od razu inne zdanie,czy krytykę pewnych postaw i zachowań nazywasz nienawiścią?? ubogi zakres słownictwa,czy co??

Gość do kseno
a ja popieram Kajola, choć religia nieobowiązkowa mi nie przeszkadza...

Gość w ogole to
do kseno ty jestes zwykla chamka. pare wpisow wczesniej obrzucilas blotem ksenofaryne ktora przewyzsza cie o glowe poziomem i se podpisuje na czarno nie jak ty a ateraz cos piszesz o cisnieniu. Wlasnie tacy jak ty wychowuja male potwory ktore potem ida zabijac i krasc a jak znam takich jak ty to teraz mnie zwywzywasz od kurw tak jak kseno. zenada:O

Gość do kseno
ale tu ogólnie chodzi o to,że się spogląda wreszcie na problem,a ze to akurat spojrzennie Giertycha, to szkoda...ale moze rzucenieświatła na problem,to początek czegoś,co uda się wreszcie stworzyć - niekoniecznie koncepcją Giertycha...

Gość do do kseno
Naprawdę nie pamiętasz jak parę wpisów temu wyzwałaś ksenofarynę ? Moim za\daniem brzydzisz się wszystkiego co pomyślałas ( nawet nie parę lat temu a przed chwilą). Chyba masz problemy z osobowością ? Może psychiatra by ci pomógł ?

Gość do kseno
obrzuciłam ją błotem???? napisałam o tym,czym ona chwali sie na innych topickach dodając do tego uśmieszki - booomba! nie wykroczyłam w jej ocenie o nic,czego ona sama by nie napisała... I widocznie nie znasz takich,jak ja bo ja Cię nie zwyzywam... Ciekawi mnie tylko skąd wiesz,jak wychować małego potwora??bo dla mnie był to na szczęście zawsze abstrakcyjny fenomen.

Gość ludzie ile macie lat
czy widzeliście kiedyś w akcji, super facetów z Młodzieży... gietrychowej??? czy Ty edwardo jesteś zdrowa psychicznie???, a jeżeli tak Cię los obdaruje że będziesz matką??? lub ojcem??? geja ??? to co zrobisz ??? zamordujesz własne dziecko??? złożysz go na ołtarzu swoich poglądów???

Gość do kseno
:-) A tobie "matura Gierycha" bo z interpretacją tekstu jesteś na bakier... Słowa własne pamiętam i nie uważam ich za coś złego,skoro sama kseno się takimi "rewelacjami" chwali... A co dp psychiatry, to ponoć właśnie kseno jest w tym temacie specjalistką, z nią o tym dyskutuj...

Gość w ogole to
Znam kseno z innych topikow i jakbys wiedziala na czym polegal jej problem to bys tak nie pisala bo ona pomogla wielu ludziom tu z kafe. ale ty bys takich ludzi z problemami pewnie zabijala:O idz lepiej do swojej corki i zobacz czy nie oglada czasem jakichs bajek z duza dawka przemocy. zajmij sie jej wychowaniem a nie siedzeniem i obrazaniem innych.

Gość do kseno
autorka,jak będzie matką geja, to sądzę nie zamoorduje własnego dziecka,ale powie mu,aby nie gwałciło kolegi w szkolnej ubikacji, to chyba właśnie o tym mowa?o szkole... i o tym konkretnym pomyśle Giertycha,a nie o całokształcie????

Gość do kseno
też znam ją z innych topików i dlatego piszę o niej to co piszę...

Gość edwarda
sam jestes dupek, obrazasz innych i wyzywasz od moherów. Giertych jaki by nie był , ale chce porządku i bezpieczeństwa oraz spokoju w szkołach,. chce dyscypliny a ty jestes przeciwko? w takim razie juz wiem ze to twoje dzieci robia taki zamet w szkołach.

Gość w ogole to
to nie pisz o niej tylko idz sprawdz co robi twoj dzieciak:O

Gość w ogole to
Nastepny oszolom-edwarda. Jakim praem oskarazasz innyc i wysmiewasz? Nie macie w sobie za grosz przyzwoitosci bo nawetto ze jestescie w necie nie zwalnia was od tego zeby byc czlowiekiem. Brzydze sie takimi jak wy, zaklamani i pelni nienawisci. Spojrzcie sobie w lustro i odpowiedzcie na pytanie jakimi jestescie ludzmi. ale i tak pewnie nic do was nie dociera bo nienawisc przeslania wam wsyztsko. tacy sami jestescie jak Giertych

Gość do kseno
nie masz już argumentów,że z dzieckiem wyskakujesz?? "mój dzieciak" jest z tatą na spacerze... mam nadzieje że omijają nasze nowoczesne szkoły i ich boiska..

Gość do kseno
a pisać o niej będę,jeśli będzie taka potrzeba,bez względu na "mojego dzieciaka"

Gość w ogole to
Argumenty to na pewno nie do takich jak ty bo ty tylko potrafisz zwyzywac i wysmiac. swoje dziecko tez bedziesz uczyla zeby kolegow i kolezanki w szkole wyzwyalo od kurw tak jak mamusia? Bardzo ladny dajesz przyklad jako mama

Gość do kseno
czy wydaje Ci się,że wszystkich traktuję tak samo,jak dziecko??? i kto tu wyzywa,kto się pieni, w każdym Twoim poście o "dzieciaku" moim musi byc?? nie wiesz co napisać, to zamilcz

Gość nie obrażajmy się
tylko pogląd że R Giertych zrobi, w szkołach porzadek... jest tak samo mało realny jak działanie braci Kaczyńskich aby w Polsce było lepiej.... to są ugrupowania polityczne pragnące władzy za wszelką cenę.... i tylko to dla nich się liczy i koryto!!!! najpierw za Suchockiej wprowadzono religię do szkół... do tej pory w liceach w Warszawie jest tylko religia, a etyki brak!!!! miała być lecz jej nie ma!!!! my jesteśmy społeczeństwem które charakteryzuje się jedną fantastyczą cechą.....jak budujemy coś???? to tylko prowizorycznie??? nigdy nie ciągniemy tematu do końca!!!! Giertych obiecał tanie podręczniki dla rodzin wielodzietnych... zaden projekt nie ruszył!!!! w naszej Polsce jest zasada jak politycy mówią- to mówią,,, a powinna być jak mówią - tak robią!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sklie
Nie wiem co ma do tego mundurek. To, że porządek musi być to fakt ale czy mundurki coś zmienią???? Nie. Przykładem mogą być elitarne szkoły gdzie bahorom w głowach się przewraca i chleją, ćpają, są rozwiązłe i nikt tego nie widzi. Rodzice dalej płacą te swoje wypociny coby dziecko szkoła wychowała. A problem leży zupełnie gdzie indziej. Giertych wie, że jest żle (jak my wszyscy więc po co ta chwała), tylko nie ma pojęcia jak to naprawić. Postanowił izolować dzieci trudne ale w ten sposób powstaną getta gdzie narodzi się i będzie rozprzestrzeniał się zalążek zła. Należy według mnie dzieci powierzyć nuczycielom z prawdziwego zdarzenia. Wypierdzielić starych pryków, którzy nie potrafią do ucznia trafić.Siedzą bo mają układy z dyrektorem a prawdziwi nauczyciele na bezrobotnym. Dlaczego nie dają dzieciakom możliwości wypowiedzenia się na temat danego nauczyciela i sprawdzić, który jest lubiany, który dobrze uczy ???I wypierdzielić paranoje ze szkoły....a jest ich naprawdę dużo, oj dużo. Idą odbębnią materiał albo nie i mają w dupie . Przecie pedagog to nie jest tylko wiedza do przekazania. On musi współpracować z uczniem aby wiedzieć czego potrzebuje, jak mu pomóc itd. Takich nauczycieli potrzebujemy a nie odbębniarzy, którzy dla świętego spokoju niby nigdy nic nie widzą

Gość tak edwardo
życzę ci geja!!!!

Gość do do kseno
popieram zdanie tych, którzy piszą do ciebie abyś zajęła się swoim dzieckiem zamiast przesiadywać na kafeterii. Taka jesteś pewna tego, że twoje dziecko wyrośnie na kogoś kogo ty sobie zaplanowałaś ?

Gość w ogole to
Nie obrazajmy sie to akuratnie do wszystkich dociera bo niektorzy sa tak zaslepieni i zamknieci na innych ze jak ktos inaczej mysli, wyglada to by go od razu zabili. tak jak edwarda czy do kseno.

Gość do kseno
no! wsadziłabym was do jednego wora i utopiła w wiśle śmiecie... inie obchodzi mnie, kogo ktoś takm popiera.....banda geji i gwałcicieli mnie nie będzie umoralniać, na szczęście wasz koniec jest bliski - kurwy same i menele!