Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwarda

aja teraz jestem za Giertychem

Polecane posty

Zaloze sie, ze wiekszosc tych, ktorzy tak nalatuja na Giertycha nie maja o nim zielonego pojecia!Najlatwiej napisac...\"nie lubie Giertycha\",\"przyprawia mnie o ból zęba\"itd, ale podac przyczyne - dlaczego go nie lubie? - no to juz trudniej.Ja tez popieram.Dyscyplina, porzadek religia, patriotyzm - kiedys tak bylo i takie zdarzenia jak teraz nie mialy miejsca.

Gość roman ...............
wam nawet nie pomoże :O

Gość do kseno
pozdrawiam podszywaczy! a jak ktoś mi pisze "zajmij sie dzieckiem" (nieważne,że dziecko jest teraz poza domem, masz siezająć i koniec!) to już nawet sensu dyskusji nie widzę, bo jak ktoś ma płytkie myślenie,że kobieta mająca dziecko nawet wysrać sie nie moze tylko w kółko"dzieckiem zajmować" i nie ma prawa głosu na kafe, to nie ma co liczyć na jego produktywność w dyskusji...

Gość sklie
doris...a co takiego dobrego chce Giertych??

Gość sklie
,,dobrym,, amnestie a ,,złym,, getta??

z doswiadczenia wiem, ze nauczyciel ktorego lubia uczniowie to ten ktory chce miec z nimi dobry kontakt, ktory che im pomagac i najczesciej to ten, ktorego wszyscy maja w d...!Taka prawda.A dlaczego go lubia?Bo jest mily, nie wstawia od razu jedynek, daje druga szanse, nie krzyczy itd.Nie maja szacunku dla nauczyciela, ktory chce byc ich przyjacieelm.Dlatego porzadek i dyscyplina powinny byc na pierwszym miejscu.

Gość do kseno
ktoś kto pisze "zajmij sie dzieckiem" (nieważne,że jest ono teraz poza tomem,mam sie nim zająć i koniec ;-) ) , bo żyje w przekonaniu,że każda kobieta z racji tego,że jest matką wysrać się nawet nie może,tylko ma ssienon stop "dzieckiem zajmować"-ten ktoś z racji ciasnoty umysłowej nie jest dla mnie partneren do dyskusji miłego dnia!

Gość a mój Boże
A może ja nie chcę posyłać mojego dziecka do księdza pedofila, współpracownika SB i rasisty, który uczy nienawiści.

Gość w ogole to
dla ciebie kazdy kto nie mysli jak ty jest ciasny umyslowo. tylko zwyzywac potrafisz. takim pelnym nienawisci ludziom powinno sie zabraniac posiadania dzieci bo z nich nic dobrego nie bedzie.

Gość klowi
tak, tak...moja córka uwielbia pana z matematyki, który przez 3 lata gimnazjum wmawiał klasie, że są do dupy. Obrzydził im matme chociaż byli na matematycznym kierunku po wstępnych egzaminach. W liceum natomiast jakoś nie ma problemu. I pan ów dalej dział chociaż ma zrty mózg. W liceum natomiast pani z biologii przez 45 minut dyktuje książkę a jak ktoś zapyta bo czegoś nie rozumie to mówi, że nie jest od tego. Dodam, że liceum jest renomowane

w ogole to ----> jak narazie to widze, ze ty tutaj przodujesz w wyzywaniu! :) W kazdej wypowiedzi oskarazasz kogos ze jest pelen nienawisci!!!

Gość w ogole to
tyle tylko ze tu mowa nie o poziome nauczania ale o dyscyplinie w szkolach

ja też podpisuję się pod : pożądek i ład w szkole , Bóg w życiu codzinnym ( to niekoniecznie religia ) , ale młodzi ludzie nie mogą żyć w totalnym anarchiźmie , samowoli , to prowadzi do degradacji

Gość klowi
dodam, że zrówno jeden jak i drugi siał postrach...Czy o to chodzi czy raczej o szacunek do nauczyciela. Jeżeli nauczyciel ma w nosie uczniów i odbębnia swoją robotę to niestety nic się nie zmieni. BRAK nuczycieli z prawdziwego zdarzenia. Dlaczego oni są ślepi

Gość w ogole to
do kseno no! wsadziłabym was do jednego wora i utopiła w wiśle śmiecie... inie obchodzi mnie, kogo ktoś takm popiera.....banda geji i gwałcicieli mnie nie będzie umoralniać, na szczęście wasz koniec jest bliski - kurwy same i menele! to jest przyklad szacunkuu do drugiego czlowieka moze mi powiesz? do kseno smiala sie ze ksenofarya ma przezarty przez leki mozg a sama tego mozgu w ogole nie ma. jak mozna tak w ogole napisac?

Gość klowi
A dlaczego młodzi tak postępują???!!!! Bo doskonale wiedzą, że nauczyciel nawet jak widz, że komuś dzieje się krzywda to ma to w dupie!!!! Jemu się wydaje, że jak smarkacz ćpa albo przychodzi na lekcję pijany to nie jego problem?

Gość jeszcze ciągniecie ten topic
czasu szkoda

Gość klowi
Nie wiem co jest tematem topiku ale uważam, że skoro was ktoś obraża to lepiej go lekceważyć jak zmieniać temat. Napewno nie jest on jak w temacie.

Gość szejnibalizm
on w szkołach chce spokoju dyscypliny czy to tak żle? skoro matki w domach nie daja sobie rady to chociaz w szkole nieh będzie dyscyplina ład i porządk oraz bezpieczeństwo ze zaden huligan nie zgwałci kolezankki

Gość Lykacie jak pelikany
:O Giertych nic nie zmieni. Wykorzystuje tylko cale zamieszanie dla paru punktow wiecej w sondazach. Swoj program oglasza w Gdansku. Niezle show. Honorowy prezesik Mlodziezy Wszechpolskiej naprawia polska szkole. Smieszni jestescie. No tak, Giertych to boskie stworzenie, nie ma jakichs tam malp za przodkow

Gość szlag mnie mnie trafia
jak sie stawia gejow na rowni z mordercami i wandalami. No k°°° teraz to geje sa odpowiedzialni za to, ze kilku gowniarzy napastowalo swoja kolezanke z klasy. Brak patriotyzmu tez malo ma z tym wspolnego

Gość no i co teraz ..
Jesteś wpełni zdorwa psychicznie????? .....nie sądze ....co ty masz przepraszam do innych religi albo do innych oriętacj...ty jesteś katoliczką to wszyscy też powinni być ...ty jesteś heterosexualna to też wszyscy powinni być ....bo to jest normalne niby tak ???Co gdzie jak i po co ktoś z kimś coś robi to nie jest twoja sprawa i nie masz prawa kogoś osądzać ...ani wyzywac ...a to czy ...twoje dzicko będze ćpało,piło itd. nie zależy od giertycha tylko od ciebie ...od tego jak wychowasz swoje dziecko...jesli uświadomisz mu pewne sprawy to będze ono wiedziało co jest dla niego najlepsze ......wiesz jestem teraz w gimnazjum i jeszcze nigdy w życiu nie zapaliłam papierosa choć moji rodzice palą , nie piłam nigdy piwa choc mi nie raz wręcz wmuszano,ani nie cpałam nigdy ....choć mi proponowano ...i nadal jestem dziewicą ...a wcale nie jestem w mojim towarzystwie uznawana za jakąś "świętoszke" co nic nie robi tylko się modli i uczy dniami ...jestem normalną dziewczyną ...zresztą ...wracając do wątka homosexualizmu...np. za to że ktoś nie lubi tego samego owocu co ty też kogoś wyzywasz ....to jest to samo ....kwestia predyspozycji...ty lubisz jabłka a ktoś inny ich nie lubi i co wedłóg ciebie ma je sobie wmuszać ...????

Gość no i co teraz ..
no i na dodatek jeszcze wspomne ...że jeśli nawet w szkołach będzie obowiązkowa religia ...kaplice ...mundurki... to to i tak nic nie da .....szkoła nie stanie się świętym miejscem pożądku i spokoju...bo to nie zależy od zasad ....bo zawsze znajdzie się tysiące osób które będą je łamać ...chodzi o ludzi...jeśli zadbamy o odpowiedni dobur nauczycieli a nie na "chybił trafił " wtedy będą oni wstanie upożądkowac zachowanie uczniów ...jak myślicie ...to że ta dziewczynka która popełniła niedawno samobujstwo była tak upokorzona miało związek z zachowaniem nauczyciela czy z tym że nie była na lekcji religi ....albo że nie miała na sobie mundurka szkolnego...to i tak nic nie zmieni ....wprowadzi tylko niepotrzebne zamieszanie...

Gość no i co teraz ..
Sądze że problem zachowania uczniów polega na tym jak są wychowani w domu i jakie jest ich środowisko... człowiek od dziecka automatycznie powtarza to co zaobserwuje ...dziecko które widzi jak mama gotuje bawi się w dom i stara się naśladować tą czynność...tak samo jest również z wieloma nastolatkami ....obserwując coś często staje się to dla nich normalne ...na porządku dziennym...i powtarzają tą czynność która widzieli....np. jeśli dziewczyna wychowuje się w rodzinie w której występuje przemoc ...np. bicie ....to również będąc pod wpływem negatywnych emocji bije ( może nie koniecznie ludzi ale choćby meble czy tym podobne)...ale dorastając zauważa że w innych rodzinach bicie nie jest normalne ...inne rodzinki tego nie robą .....to wtedy wie że tak być nie powinno ...ale i tak wiele musi pracować żeby oduczyć się takiego sposobu rozładowania emocji jak bicie ...( tak samo jest jeśli w domu nic się nie dzieje ale obserwuje bicie , picie,cpanie,palenie w swojim towarzystwie,otoczeniu) wtedy potrzebny jest nauczyciel , psycholog...który będzie uważnie się przyglądać a jeśli coś zauważy to zainterwieniuje jeśli będzie trzeba ...uświadomi rodzinie dziewczyny że to co dzieje się w domu ma ogromny wpływ na dzicko ...i zacznie rozmawiać ...tłumaczyc ...będzie w jakiś sposub starał sie pomuc dziewczynie i jej rodzinie ...a jeśli tłumaczenie rodzicom nie przyniesie skutku konsekwęcja będzie np. dom dziecka...w przypadku kiedy dziewczynka będzie naśladowac rówieśników a w domu będzie wszystko wpożądku trzeba będzie nakłonic rodziców do większego poświęcania czasu dziecku ,a dziewczynie że zadawanie się z tym towarzystwem nie jest dla niej kożystne...w większości przypadków nie ma takich nauczycieli którzy zechcieliby interweniowac...a niestety pomoc jest potrzebna...więc jeśli nie będzie tych dobrych nauczycieli ( a nauczyciel powinien być równiez dobry jako psycholog,,,,..nie mówie odrazu o odpowiednim wykształceniu ale o tym czy potrafi przmówić do rozumu) nie będzie porządnej zdyscyplinowanej szkoły ...

Gość furert
Jestem Za giertychem. Autorka ma racje ! PROWADZ WODZU! SIEG HEIL!🖐️ swastyki znak poprowadzi co zwycięstwa nas

Gość CZARNOSKORY GEJ
czemu mnie przesladujecie? taki sie urodzilem..

Gość 777777777777777777777777777777
kilkadziesiac lat temu za Hitlerem, teraz za Giertychem - niech zyje KOsciol KAtolicki, niech zyjE !!!!!!!!!!!!! tepimy w nastepujacej kolejnosci, tak jak chcial wodz hitler: zydow cyganow gejow slowian a ze szef owych nie znal, to dodam za niego - cpunow i antykonceptantow 😠

Gość Uczniowie.
A ja nie jestem za Giertychem. Wczoraj był pierwszy dzień chodzenia w mundurkach w naszej szkole i uważam,ze są one BEZNADZIEJNE. Nieschuldnie wyglądają kamizelki ze sztruksu który brudzi wszystkie ubrania,ja osobiście mam mundurek za duży,jak wiele osób z mojej szkoły,a jest to podobno najmniejszy rozmiar.Czuję się jak w worku na ziemniaki. Nikt nie l;ubi chodzić w szmacie ze sztruksu,która jest z lichego materiału-zapłacono zanią 59 złotych,osobiście każdy patrząc na "mundurek" nie dałby mu tej ceny. Zal,zal,zal. Dziękuję za uwagę-a takdla wiadomości mam 15 lat i nie jestem zbuntoffaną nastką,która uważa,ze wszystkie mundurki są be .POprostu jeśli już-to dobrze. Pozdrawiam.

Gość PUNKÓWA
ANARCHIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIERTYCH WYPIERDALAJ FASZYSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1