Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwarda

aja teraz jestem za Giertychem

Polecane posty

Gość rasiczka/
kseno nie masz nawet 25 lat a przemadrzasz sie .....wez ty sie lepiej bierz za nauke a potem mów kim jest moher, kompletnie jestes nie douczona i w dodatku stara panna .brak ci faceta ze sie tu wyzywasz?

Gość córka Dmytrzaka
tu choidzi o zepsucie moralne! nie tylko do szkół się należy dobrać,ale i do tv,gazet.... oglądaliście czasem mtv??? mi sie czasem zdarzało i miałam wielki ubaw,ale teraz już mi do śmiechu nie jest,bo wiem,że młodzież bierze to,co tak pokazują na poważnie - sposób bycia,sposób traktowania innych, stosunek do seksu i intymności....brrr!!! wodę z mózgu młodzieży te bzdury robią i potem widać konsekwencje! to co trochę starszych śmieszy i jest godne politowania, dla młodszych jest "cool"...tragedia! Albo fakt,że po dziesiątej na wielu kanałach wyginają się gołe panienki,macają same siebie szepcząć : zadzwooooń! ??? cos oropnego, przecież to każdy nastolatek może sobie oglądać...

rasiczka/ to 25-latka jest już starą panną? pf....:) nie no ciemnogród :o kseno wyjdz ty juz za mąż ,żeby nie odstawać od reszty jakże katolickiego społeczeństwa:P

Gość z rządzących nikt P

Gość Pip sprawiedliwy
ksena nadal tu jest?

Gość do kseno...
tak - ja bym powypiepszała ze szkoły narkomanów i lekomanów, bo za dużo ich znam i przestałam wierzyć w instytucję resocjalizacji też jestem ateistką, nie jestem nazistką, faszystką itp. i nie przypadł mi do gustu Giertych,ani młodzież wszechpolska, nie jestem patryiotką w jakimkolwiek wydaniu...ale popieram, bo wreszcie KTOŚ postanowił sie zająć tym gównem,którym śmierdzą szkoły, gównem takim,jak ty!!! szkoda,że na niego padło,ale nie będę wybrzydzać - sama mam mała córkę i boję się o jej przyszłość, chcę ją spokojnie do szkoły puszczać...

Gość do kseno...
Giertych nie jest dla mnie wielki, na religię sama nie chodziłam, ale wyrosłam już z krytykowania polityka powszechnie prześmiewanego,tylko dlatego,że inni to robią...Giertych nieraz mnie negatywnie zaskoczył,ale akurat ten jego pomysł jest dobry... wiesz kseno...kiedyś też byłam taka,jak ty...ale wyrosłam i teraz sie brzydzę..

Gość do kseno...
z mojej córki g...nie wyrośnie, bo nie poełnię błędu twoich zdezelowanych rodziców - moja córka nie będzie wiedzieć, jak smakuje clonozepam, hydroxyzyna, nitro,relanium, luminal i inne twoje zabawki....

Gość do kseno...
dla takich idiotek jak ty nie widzę już ratunku....dla szpanu przed znajomymi zabijają szare komórki narkotykami i lekami, a jak przez zdezelowany umysł podetną sobie żyły, to potem sie tym na kafe chwalą i ile to razy w psychiatryku nie bywały..... spierdalać do Ameryki, tam masz swoją wolność pseudo panko-rasta-hc kurwo!!

Gość Pip sprawiedliwy
ksena jest jeszcze młoda i wiele rzeczy nie rozumie, jeszcze nie naszalała sie i dlatego nie umie zrozumiec ze mundurki były by bardzo dobre w szkołach, ona nie wie ze makijaze i pokazywanie tyłka prowokuje, byc moze ona sama nadal chodzi w wydekldowanych ubraniach do szkoły o ile chodzi na studia jeszcze, pewne nosi glany, mini, i pali fajki, nie dziwie się ze nie ma faceta:D

Gość do do kseno
Jeśli brzydzisz się swojej przeszłości to według mnie znaczy, że nie wyciagnęłaś z tej lekcji zycia jakiejkolwiek nauki. A to smutne. I smutne dla Twojego dziecka. Bo żeby je wychować własciwie, trzeba pamiętać o swoich błedach a nie się od nich odciąć.

Gość pijawka klon
Kseni juz nie ma idiotki

Gość do kseno...
ja nie popełniałam błędów ale błędnie myślałam i teraz się tego brzydzę...

Gość do kseno...
jest jest, tylko mózg już przestał funkcjonować, bo musi sobie robić przerwę co pół godziny.... takie skutki!

Gość do do kseno
no tak... jasne jak słońce ... i teraz to obrzydzenie do siebie przenosisz na innych ... To taki instykt samozachowawczy bo gdybyś nie przenosła swojego orzdzenia na innych to musiałabyś się zabić. Nie można żyć normalnie jak się sobą człowiek brzydzi.

Gość Pip sprawiedliwy
jak jest więcej osób które potepiały kseno to ta uciekła:) a tak naprawde nas obserwuje i zastanawia się nad sobą, czemu inni sa przeciwni jej , moze to z nia jest cos ni etak? napewno kseno jest cos nie tak.

Gość od punkow to sie odczep
glupia pizdo!😠

Gość pijawka klon
watpie aby was obserwowala :O

a swoja droga to co to za dziwny twor "panko-rasta-hc? :o Widac wlasnie kto tu byl pseudakiem :o

Gość do kseno
nie rozumiesz mnie ...nie brzydzę się sobą tylko takim typowym dla niedojrzałych nastolatków sposobem myśllenia, jakie kiedyś i ja reprezentowałam,na szczęscie mam to za sobą i cieszę sie ogromnie,że mam to już za sobą i obyło sie bez skutków trwałych,jak w przypadku kseno... a prawdziwych punków już nie ma - ci, co są to tandetne podruby, produkty mtv!

Gość do kseno
to nie jest twój, tylko moje przypuszczenia co do SUBkultury kseno...jeśli można tu mówić o jakiej kolwiek kulturze..

a co do prawdziwych punkow to sie zgadzam, chociaz zostalo kilku dinozaurow ;)

Gość do kseno
twór miało być...

Gość do kseno
jak się zgadzasz, to od żdzir nie wyzywaj,choć i tak mnie to nie rusza...

Gość do kseno
:-) ździr rzecz jasna

Gość do kseno
a te "dinozaury" w większości też do końca nie są już punkami , bo "uległy wpływom uległy modom"