Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek 123

Bardzo mlodziutkie mamusie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaasad
pieniadze na studia dla dziecka? heheh ania co |Ty bredzisz? jesli ktos ma w nosie szkole.. dziewczyna nie wie co to podstawowe wartosci.. o siebie zadbac nie umie a Ty jej mowisz o studiach jej dziecka?

niezastepuje sobie ojca chlopakiem.i mam normalna rodzine.a poza tym to moj chlopak niejest taki ze tylko wykorzysta.znam go,jestesmy ze soba dlugo i chcemy byc razem do konca zycia.i nie wypisujcie mi takich glupot bo lepiej wiem.a wogole to bardzo dziekuje za takie rady

Gość moze mam racje
motylku ale po co zalozylas ten topic?

17latka- chce dziecko- ma prawo- moze wlaczyl jej sie instykt macierzynski;) nie radzilabym swiadomie w tak mlodym wieku zostac mama!!! co do szkoly- nie jestem zwolenniczka nieuczenia sie w wieku 17 lat!!! idz do szkoly i ucz sie na tyle dobrze i na tyle dlugo zeby twoje dzieck obylo z ciebie dumne i wiedzialo ze mama zawsze pomoze mu w nauce i ze nie bedzie problemu zeby dac dziecku kieszonkowe. u moich rodzicow roznica wieku jest 9 lat- i wydaje mi sie ze dopiero w tym wieku(po 40 i po 50) widac troche roznice pokolen;) przynajmniej ja widze!!!! jak sie kochacie to zycze wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!! Facetowi nic sie nie stanie jak poczeka jeszcze kilka lat na bycie tata;) zycze powodzenia i trafnej decyzji!!!!!!!!!!!!!1

Gość idz stad dziecko
idz dziecko jestes patologia! wiesz co patologia czy nie wiesz? zal mi Cie.. z takich dziewuch to kurwy rosna a potem staja pod monopolowym a z kazdej dziury im sperma cieknie- podejrzewam ze taki jezyk rozumiesz, no nie? narob sobie bachorow.. ile wlezie- milego zycia- zazdroszcze Ci Twojej dojrzaosci i calkiem normalnego chlopaka;) ps bo pewnie nie wiesz co to ironia:P

Gość moze mam racje
a co na to w takim razie Twoi rodzice?

witam, też chciałam dziecka od 16 roku życia.. z każdym jest coraz gorzej :))) nie wiem od czego to zależy :) miło słyszeć, że ktoś CHCE w końcu dziecka a nie tylko się słyszy o jakiejś 17-letniej babce jak swoje wyrzuciła, oddała... Na faceta w tym wieku nie masz co liczyć, chyba że jest samodzielny, odpowiedzialny itp. Ja dopiero teraz spotkałam osobę z którą bardzo chcę dzidzię :))) Odłożyliśmy tabletki i czekamy tak naprawdę aż nam pęknie gumka ;) zawsze test i czekanie, a potem smutek :( zobaczymy :)

to idź do rodzicow usiądż z nimi i zapytaj ich co myślą o tym i jakby zareagowali jakbyś teraz miała dziecko, ciekawe jaki pogląd na to oni mają.

marniusia prowokacyjka ;) nadętej pannicy która sądzi że robi sie \'pstryk\" i już wszystko nam się w życiu układa.dotego jest przekonana o własnej nieomylności:O:O:O:O:O:O:O:O żenada.

\"jestesmy ze soba długo\"..czyli od 15 roku życia.??;) hmmm cóż poważny związek.

Gość wiemy juz skad jej
pewnie mysli ze jest dorosla bo jej zboczony chloptas tak jej mowil.. hehe ale jaja tez w wieku 17 lat slyszalam jaka to jestem dojrzala.. inna niz wszystkie.. ze jestem kobieta.. i inne bzdety.. oczywiscie od kolesia spooooro starszego ode mnie.. alez te dziewuchy glupie

ty kurewko.jak nie chlopak to twoj maz jest pierdolo nym zboczencem i nawet niewiesz jakie to uczucie jest chciec miec dziecko.i to ty sie kur wisz szmato

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi wulgarnymi postami. To że może dziewczyna nie do końca wie co począc ze swoim życiem nie uprawnia nikogo do takiego obrażania jej.

ami27 ja tez mowilam ze jestem z narzyczonym dlugo;) po 6 mc mieszkalismy razem, a po 3 latach urodzil nam sie synek;) i jestesmy szczesliwi. tylko ze my bylismy po 20 jak sie poznalismy:)

no tak brawo wśnie wyszła z ciebie cała dojrzałości i gotowość na wychowanie dziecka Brawo z prowokacje

wiecie z prowokantkami nie ma co gadac- wystarczy odpowiedziec raz(jesli macie taka potrzebe- ja mam;) ) i niedyskutowac. taki temat moze komus kiedys pomoze a autorka skoro prowokuje to olac ja;)

:O:O:O:O:O tu powinno się (jak na innych forach) banować takie idiotki jak motylek. ..co innego być ze sobą jak się ma 15 lat a co innego jak się zaczyna związek świadomym swoich zalet wad i potrzeby kompromisu wobec drugiej osoby. [ps. jesli dzidzius się znudzi oddasz go ?nobo bedziesz miała np. dopiero 18 lat;)..oo! przepraszam-zapomniałam że ty motylku JUŻ SIĘ WYSZALAŁAŚ

DZIEKUJE BARDZO ZA WSZYSTKIE WYPOWIEDZI.JESLI JESTESCIE CHOCIAZ TROSZECZKE NORMALNE TO Z LASKI SWOJEJ NIEPISZCIE JUZ.DZIEKI

hejka!! czy ty bierzesz tabletki antykoncepcyjne?? bo czasami taki wlasnie sa skutki hmmm trudno nazwac skutakmi al dzialanie tabletek!! ja tez tak mialam w pewnym okresie!! to wszytko horrmony dlatego tak szalejesz jak widziasz dziecko znam to z doswiadczenia!!! a wracajac do tematu skoro wszytskow iesz to poczekaj nie krzywdz siebie i dziecka!! bo bedzie wam ciezko pieniadze to nie wszytsko ale mowia tak ktorzy je maja:( p.s.jak z tymi tabletakmi bierzesz??

Gość hahahahhaaha
brawo- z patologii czasem nawet posmiac sie mozna idz zdob sobie dziecko- tylko pamietaj przez tylek nie zrobisz ani przez usta;) a i jeszcze jedno... jakby moja corka wyrosla na taka mala kurwe to chyba bym sie zabila:(

Gość Do przyszłej mamuśki
Motylek=> a ja myślę, że poprostu odezwał się w Tobie instynkt macierzyński. Ja w Twoim wieku też bardzo chciałam mieć dziecko. Wydawało mi się, że tylko tego brakuje mi do szczęścia. Wyobrażałam sobie jak by to było, gdzie by stało łóżeczko itp. Mam teraz 3 dzieci. Pierwsze urodziłam w wieku 22 lat. Do tej pory tak bardzo kocham dzieci, że chciałabym mieć ich więcej, no ale oczywiście z różnych względów więcej ich mieć nie będę. I teraz z perspektywy czasu wiem, że macierzyństwo w wieku 17 lat nie jest niczym dobrym. Lepiej to odłożyć. I to nie dlatego, że uważam, że nie dałabyś rady. Ale na wszystko w życiu jest czas. Ja byław osobą bardzo dojrzałą w wieku 17 lat. Jednak widzę teraz, że tak naprawdę mamą naprawdę dojrzałą jestem teraz w wieku 32 lat. Gdybym urodziła dziecko w wieku 17 lat, a ono poszloby w moje ślady, to już za dwa lata bym była babcią, a tego napewno bym nie chciała. Nie czuję się dojrzała do roli babci, bo sama mam małe dziecko. Lepiej naprawdę ciesz się narazie dziećmi swoich koleżanek czy kuzynek :)

Gość nie ja bym zabiła córkę
jakby mi zniej taka qrewka miała wyrosnąć wszystkowiedząca:)