Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Оut napisał: Skwituje to tak , że sympatyzujących tylko z pewnym profilem osobowości te podobieństwa będą się nakładać nawet podczas spotkania z obcymi. Marta jest fajna. 3 minuty temu, yeya napisał: Uciekam oglądać... pa Uciekaj oglądać ogòlnie z Onaaa jakbyście były dwie siostry. Skasowali ten temat napisałem jesteś miło widziana Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, yeya napisał: Nom coś na tej zasadzie... bardziej męczą niż bawią. Ale starsze komedie to co innego... Na horrorach znowu potrafię się zaśmiać z czegoś kompletnie odrealnionego. 2 minuty temu, yeya napisał: Uciekam oglądać... pa Szybka akcja to leć konkretnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 604 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jesteś tępa jeżeli myślisz że w tych czasach ktoś przewozi karmę w słoikach. Akurat słoik wygrywa z plastikiem pod względem bezpieczeństwa. Plastik jest wygodny ale może wchodzić w reakcje z jedzeniem, pochłaniać aromaty i wydzielać szkodliwe substancje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mata jest fajna. Uciekaj oglądać ogòlnie z Onaaa jakbyście były dwie siostry. Skasowali ten temat napisałem jesteś miło widziana Sympatyczna osobowość to się nazywa Piotrek i dobrze się siedzi z takimi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, salix napisał: Akurat słoik wygrywa z plastikiem pod względem bezpieczeństwa. Plastik jest wygodny ale może wchodzić w reakcje z jedzeniem, pochłaniać aromaty i wydzielać szkodliwe substancje. Jestem pod wrażeniem tak fachowej wiedzy i przekaże jak będzie chciała czymś mnie uraczyć, bo dobrze gotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Sympatyczna osobowość to się nazywa Piotrek i dobrze się siedzi z takimi . Dwie są jak siostry takie samo podejście do spraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dwie są jak siostry takie samo podejście do spraw Mara fajnie gada jak moja sis i zawsze dużo psychologii w tym jest. Magi też taki spokój i opanowanie które się udziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Marta jest fajna. Uciekaj oglądać ogòlnie z Onaaa jakbyście były dwie siostry. Skasowali ten temat napisałem jesteś miło widziana Jaka Marta? Mara chyba ma na imie Diana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: Jaka Marta? Mara chyba ma na imie Diana Przepraszam tak Diana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Przepraszam tak Diana Moderator to podobno Marta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: Moderator to podobno Marta xD Nie spekuluj tak jej utrudnią trole pisanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie spekuluj tak jej utrudnią trole pisanie. Libed raz sie zastanawial czy Mara to Marta i uznal ze moze byc moderatorem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, uśpionaZzz napisał: Libed raz sie zastanawial czy Mara to Marta i uznal ze moze byc moderatorem xd Trole i hejterzy narkomani i pijacy i patola utrudnią. Kto jest to jest. Ktoś po dropsach na psychotropach będzie utrudniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Trole i hejterzy narkomani i pijacy i patola utrudnią. Kto jest to jest. Ktoś po dropsach na psychotropach będzie utrudniał. Czy ja wiem. Niektórzy naprawdę mają bekę i nic więcej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 217 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, uśpionaZzz napisał: Czy ja wiem. Niektórzy naprawdę mają bekę i nic więcej.. Poco nie lepiej fajnie pisać nie mieć złych zamiaròw. Wstawię reklamę starą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu A Pjoter jakie ma zamiary i pewnie trzeba się zachowywać tak jak każe Nie to weź tabletkę, do psychiatry Nudne forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 23 Napisano 1 godzinę temu Podobno dyskusyjne tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach