Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina_myszka

Kto sie ze mna pobawi???

Polecane posty

W cokolwiek, czuje sie samotna, w tlumie co gorsze, musze poznac ludzi i ludzie musza poznac mnie...Moze jakis mily chlopak? Mam ochote na mile uwodzenie slowami. Moze jakas dziewczyna? Brakuje mi przyjaznej duszy jak powietrza! :)

Gość ollot
poco komu dziewczyna?TAkie czasy sa ,ze nikt nie chce miec dziewczyny..

wprawdzie jestem kobietą i nie będę Cie uwodzić słowami, ale chętnie z Tobą porozmawiam :) też czasem czuję deficyt znajomości

Gość Gienek z kielcóf
w chowanego?

Gość napisz skad jestes

Gość napisz skad jestes
i ile masz lat

Gość Gienek z kielcóf
i powiedz od razu że nie lubisz analnie?!?!?!

Azazella cudownie ze tu wpadlas! Kobiety tez moga sie uwodzic slowami, wierz mi, zaden komplement z meskich ust nie jest tak wiarygodny jak wypowiedziany przez kobiete. W koncu to znawczynie. Co do deficytow, to ja osiagam wlsnie dno dna, wricialam z dalekich wojazy a przyjaciele pouciekali na zachod...A do tego jesnien za oknem, malo tego pewni niedlugo spadnie snieg. Trzeba sie ogrzac jakas przyjaznia!

Herbata z malinami, a wy nie spijcie! Nie wierze, ze nie macie ochoty poznac kogos fajnego, ze nie ma tu ludzi samotnych, ktorzy moga cos od siebie dac drugiej osobie.

Gość jak nie chłopaka to kogo
szukasz? :p

Nie koniecznie chlopaka, ludzi! Jesli chlopaka to nie w takim sensie ze chce sie tu zakochac na cale zycie...Zreszta nie szukam milosci, wcale ale to wcale. Chce poznac kogos kto mnie zaskoczy, kohgos kogo polubie i bede chciala poznawac coraz to lepiej.

Witam. Ze względu na płać też cię nie uwiodę, ale rozumien,że brak osoby z którą można byłoby poprostu pogadać jest straszny. Nie ma nic gorszego jak samotnośc w tłumie, kiedy człowiek czuje się jakby stał poza nawiasem a wszysko, całe życie, toczyło się obok niego. Tak więc dziewczyne trzymajmy się razem.