Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiskaa

Chciałabym wyglądać bardziej ZDZIROWATO

Polecane posty

Gość iiiskaa

hej Wam! Marzy mi się wygląd takiej rasowej dziewczyny, takiej lekko zdzirowatej z wyglądu. Sama jestem blondynką, o dużych niebieskich oczach,z niewielkimi piersiami. Mam 20 lat, a ludzie dają mi po 15 ;/ Wszyscy mówią,że wyglądam na bardzo grzeczną,że mam niewinną buźkę. Każdy kto mnie poznaje po jakims czasie mówił,że mój wygląd przeczy mojemu charakterowi... nie mówię,że mam okropny charakter ale do takich naj naj grzeczniejszych i niewinnych wcale nie należę. Chciałabym mieć ciemne włosy,ciemne oczy, większe piersi. Byc taka kobieca a nie dziecinna. Gdy ja ubiorę spódniczkę mini wyglądam jak wyrosnięta uczennica podstawówki . a chciałabym wyglądac seksownie i kobieco. źle mi z tym i dlatego chciałam sie wygadac :) wiem..ludzie mają gorsze problemy ;/

Gość nienormalna jestes

Gość iiiskaa
nie chodzi mi o styl bycia jakis dziwek ;/ poprostu chcialabym byc taka z wygladu, niesamowicie podobaja mi sie takie kobiety

Gość wściekły sekator
Makijaż ?

popracuj nad makijazem, zainwestuj w czarna kredke, cienie.....a tak od siebie powinnas sie cieszys ze wlasnie tak wygladasz\"niewinnie\" faceci serio takie wola.wyrosniesz na elegancka kobiete, lepsze to niz na wyrosnieta zdzire! mam na mysli wyglad .

Gość ksiondz stefan brzeszczot
zrób laskę napotkanemu gościu pod blokiem....

badz dumna z tego kim jestes ,mnasz w sobie wszystko wyglad aniolka i dusze diabelka w pozytywnym znaczeniu tego slowa ;)

Gość iiiskaa
Dzięki Ona...82!! :* A co do makijażu... wiadomo-na zajęcia się nie maluję, tylko tusz do rzęs, ewentualnie czarna kredka do oczu, nawet pudru nie daję bo nie wygląda to dobrze. a na imprezy staram się malowac mocniej, ale mimo wszystko wyglądam bardzo łagodnie w porównaniu do innych dziewczyn. Kolega mi powiedział,że wyglądam jak taka uczennica prowokatorka;/ Ja poprostu chciałabym wyglądać bardziej seksownie niż dziecinnie, albo nawet raz tak słodko a raz seksownie....a ja zawsze wyglądam baardzo młodo i grzecznie. nawet nie chcą mnie do klubów wpuszczać,że gówniara taka;/

Gość poczekaj 10 lat
będziesz szczęśliwa, że młodo wyglądasz

iskaaa powiem ci cos....mam 24 lata, wszyscy daja mi jakies 19, 20, tez wygladam lagodnie, podobno papieros w mojej rece mi nie pasuje,ale nie martwie sie tym.na imprezach ubieram miniowki, krotkie sukienki i wysokie szpile, a faceci mowia ze wygladam sexi.....i to chyba to zarowno slodko jak i sexi :)

duze postepy robi tez prostownica do wlosow....ja ja stosuje mimi ze mam proste wlosy,ale po niej jest lepszy efekt,wlosy idealnie proste, jakos to mi wieku dodaje.oczywiscie to nie zdrowe dla wlosow,ale czasem mozna sobie pozwolic

Gość koko szanell
ja mam odwrotnie...chcialabym wygladac grzeczniej:P...eh ciezkie to zycie

Mysle, ze Twoj wyglad ma w sobie duzo uroku, nie wiem jak moglabys wygladac bardziej kobieco, trudno powiedziec. Z czasem Ci to przyjdzie, w sumie jestes jeszcze mlodziutka. Tez zawsze mialam ten \"problem\", zawsze wygladalam o kilka lat mlodziej, na dodatek jak grzeczna szara mysz, co zawsze przeczylo mojemu charakterowi, ale nawet mi to odpowiadalo. Teraz mam prawie 27 lat a w sklepie wciaz pytaja mnie o dowod kiedy kupuje alkohol. Wygladam na 20-22 lata i jestem z tego bardzo zadowolona, moja mama tez wyglada mlodo, ma 50 lat i wciaz mlodosc w sobie, ja pewnie tez taka bede :) I ty tez. Taka dziewczecosc tez jest sexy, moze nawet bardziej niz wyuzdana kobiecosc. 🖐️

Gość a co sie bedziesz
farba do włosów (ciemny brąz)+lekka opalenizna+ostry makijaz moze jakas nowa fryzura np. pazurki, moze zmienic twarz

nie powinnaś przejmować się takimi małymi problemami sam uważam że uczennice prowokantki są bardzo seksowne zobaczysz że już niedługo dziewczyny będą ci zazdrościć twojego wyglądu moja żona też młodo wygląda i jest mi z tym dobrze

Gość iiiskaa
Dziękuję Wam Wszystkim za wpisy :) Wiem,że za kilka lat będę zadowolona ze swojego wyglądu bo wtedy zamiast na 30 będę wyglądąć na dwadzieścia pare :) Nie mam większego wpływu na swój wygląd,ale to przecież nie tragedia :) A co do farbowania,prostowania i papierosów... Nie chcę farbowac włosów bo po pierwsze kiedyś miałam i nie jest mi do twarzy,po drugie mam nawet zdrowe i długie włosy więc nie chce tego psuć :) a pozatym każdy mi mówi,że ciemny kolor nie będzie mi pasował,że będę wyglądąc tak nienaturalnie... Wlosy mam idealnie proste ;/ prostownica mi nie pomoże, powiedzmy,że wtedy tych włosów wydaje się jakby mniej. a papierosy... nie lubię ich, kiedyś podpalałam ale sama nawet widzę ze to kompletnie do mnie nie pasuje, aż brzydko to wygląda, jak 12 latka paląca bo inni tak robią. No nic :) póki co zostaje mi makijaz i ciuchy! Aha i co do tego jaki wygląd dziewczyn mi się podoba... nie chodzi mi o takie powiedzmy zrobione dziewczyny, przefarbowane,wytapetowane,tipsy i solarka ... chodziło mi raczej o dziewczyny z taką naturalną urodą :) tzn taka mi się marzy... achh... pozdrawiam Wszystkich:*:*:*

Jeśli masz delikatny typ urody, nie powinnaś zmieniać się na siłę. Możesz założyć krótką spódniczkę, odważną bluzkę i pokreślić oko czarną kredką, ale nic poza tym. Nie kombinuj z farbowaniem włosów, bo nie ma nic gorszego niż dziewczyna, która na siłę chce się zmieniać. Z takim ostrym, żeby nie powiedzieć zdzirowatym typem urody trzeba się po prostu urodzić. Takie dziewczyny zazwyczaj są ciemnowłose, mają ciemną oprawę oczu i duże wydęte usta. Blondynki na siłę próbują się do nich upodobnić, ale im to po prostu nie wychodzi. Czasem lepiej zaakceptować to co się dostało od losu i jakoś to eksponować, ulepszać ale nie zmieniać!!

Gość bajabongogo
ja mam ciemne włosy, ciemna oprawe oczu, duze usta i nie uwazam zebym wygladala jakos zdzirowato... slyszalam ze bardziej jak czarny aniolek... wiec niekonieczne trzeba byc w "ciemnych kolorach" mi zdzirowato kojarza sie wlasnie tlenione blondyny po solarze, w bialych koazczkach :D ...