Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollinka

samotność -mam dość

Polecane posty

wiesz co nie jest możliwe żebyś tak naprawdę myślał .... jeśli to ma być prowokacja która ma mnie doprowadzić do ślinotoku to nie bardzo ci sie udała może u głupiutkich szesnastek liczy sie tak zwana skóra fura i komóra ale dla dziewczyn które myślą poważnie o związku liczy sie w 99% charakter z kolei faceci niezależnie od wieku patrzą na wygląd kobiety zresztą mamy nawet stare powiedzenie które lepiej zilustruje całą sytuację \"Kobiety zakochują się uszami a mężczyźni oczami \" i to by było na tyle :)

\"bajer\" to moze mieć dres na imprezie w remizie wiejskiej ... :( zresztą co ja ci będę tłumaczyć ubzdurałeś sobie jakąś głupotę i się tego trzymasz ....

Gość karollinka
jasne, że dla dziewczyn liczy się charakter, a dla facetów wgląd, Tomek jak nie wierzysz nam to zapytaj się kolegów ;-)

karolcia ale zwróć uwagę na to że dla nas liczy się tylko bajera , kasa , i wygląd ... :) a najbardziej lubię czarne bmki i seksowny dresik adidasa :P no i oczywiscie penis długości 30 cm a inni to wogóle nie mają szans :P tylko czekam aż tu się stańczyk pojawi i zacznie mówić że tak naprawdę dla kobiet liczy się tylko wzrost... :)

oj tam jedna laska cię zostawiła i plujesz żółcią ..... przestań generalizować ... jak znam życie to na potencjalne partnerki wybierasz takie właśnie puste laleczki które cię spławiają i przenosisz swoje wnioski na cały bogu ducha winny ród kobiecy :P

Gość karollinka
Dokładnie tacy poniżej 190, milionem na koncie, domem i nowym bmw w garażu nie mają u mnie szan s:D już teraz rozumiecie, dlaczego nie mogę się zakochać :D

taaaa... jasne masz 23 lata i nigdy dziewczyny nie miałeś? i do żadnej nie startowałeś? to albo jesteś gejem albo to jakaś dziwna prowokacja

karolcia i nie zapomnij o długim penisie.... :P jakbyśmy miały takie wymagania to świat by wyginął ... bo bogatych przystojnych i inteligentnych na tym świecie jest może z dziesięciu :)

Gość karollinka
bardzo dziwne podejśćie :o

to zostań zakonnikiem może coś dobrego zrobisz dla swiata ... :P a skoro nigdy nie miales dziewczyny to twoje wnioski sa sucha teoria :P a teoria zazwyczaj ma sie nijak do życia ...

Gość karollinka
ale jak masz zamiar znaleść dziewczyne skoro do żadnej nigdy nie "startujesz "

nie chce miec dziewczyny .... bo my jesteśmy złeeeeee :P ale może poszuka sobie jakiegoś miłego chłopaka który bedzie go kochał tylko za charakter i nie bedzie leciał na kasę :D

zostajesz samotnikiem bo chcesz nim byc tak naprawdę masz jakiś problem ze sobą i próbujesz go ukryć pod głupimi pretekstami .... sama tak chyba robię... no ale ja już kilka razy się sparzyłam więc w sumie dobrze mi samej :)

pieprzysz i tyle ... nie jesteś głupi widać to chociażby po budowie zdań.... jeśli chociaż troszkę się postarasz to od razu znajdziesz dziewczynę a co robisz ? studiujesz , pracujesz?

Gość karollinka
ale niy skąd o tym wiesz jak nawet do żadnej nawet nie startowoałeś , nie dałeś sobie szansy :o nie rozumie tak bardzo boisz się odrzucenia ??

Gość karollinka
Sorry za te błędy :-)

Gość kiki2
Karolinka moze chociaz to Cie pocieszy ...nie jestes sama ..dokaldnie tak jak Ty mam 21 lat i jak dotad nie trafilam na tego w ktorym mogłabym sie zakochac!!! W sumi e nie wiem co mnie meczy bardziej ...ta samotnosc czy to ze wiekszosc moich znjaomych dziwnie na mnie patrzy. Nie potrafia zrozumiec czemu jestem sama...Jak do tej pory wmawialam sobie, ze nic na sile !!! Szukanie milosci za wszelka cene do nieczego nie prowadzi!!! Milosc sama sie znajdzie( jesli u gory przewidziano w ogole takie szczescie dla mnie). Licze ze to sie sprawdzi !!! Jednak nie potrafilabym byc z kims na sile, tylko po to zeby móc pochawlic sie chlopakiem przed znajomymi. To bylby jak dla mnie totalna porazka!!!

Gość ciekawska 123
Dla mnie to b. dziwne, wiem że są tacy ludzie którzy unikają kontaktu z innymi, dla mnie jednak to niewyobrażalne, lubię ludzi , przebywać w ich towarzystwie i zadaję pełno pytań :D bo jestem strasznie ciekawska ;-)

Gość karollinka
Dokładnie znajomi na mnie też dziwnie patrzą a ostatnio kumpel zapytał czy ja przypadkiem nie jestem lesbijką :o

Gość Rx3
Przestancie pisac, ze wyglad sie nie liczy tylko charakter, bo udowadniacie, ze jestescie klamliwe. A co do glownego tematu watku, to pewnie macie zbyt wygorowane wymagania. Szukacie ksiecia z bajki.

Gość karollinka
ja chcę się tylko zakochać , czy to tak dużo ?

Gość kiki2
uuu to juz przegiecie ..zeby odrazu posadzac o takie rzeczy.... Samotnosc moja wynika głownie z tego ze mam zamkniete grono znjomych, studiuje kierunek gdzie przewazajaca czesc studentow to dziewczyny ( statystycznie na 1 chlopaka przypada 12 dziewczyn - maja w czym wybierac) to prawda ze mozna szukac nowych kontaktow przez nowe formy zainteresowan itp. ale nie zawsze jest na to czas :/

Gość Rx3
Nie, to nie tak duzo. Ale chcesz sie zakochac w ksieciu z bajki, a to juz duzo.

Gość karollinka
Przecież nie my wybieramy, w kim się zakochamy i wcale on nie musi być księciem, żebym go pokochała.

Gość karollinka
skoro żadnej dziewczynie nie okazywałeś zainteresowania to trudno aby się w Tobie zakochała.

Gość karollinka
:D nie , ja zdecydowanie tak nie mam .

spojrzy i już ? To chyba jak kupuje bluzkę w sklepie ;) a zakochać się ot tak raczej nie można... Tomciu wydoroślej