Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollinka

samotność -mam dość

Polecane posty

Gość bussss
Tomek - podjedz najnowszym BMW albo mercem, to PRAWIE kazda sie w Tobie zakocha. Niestety, ale taka prawda.

Gość karollinka
A ty wystarczy, że popatrzysz na dziewczynę i już jesteś zakochany??

Gość kiki2
Pamietajcie "ładna miska jeść nie daje''- co mi po chlopaku z uroda księcia z bajki ,jesli nie bede miala o czym z nim rozmawiac. Jak dla mnie zdecydowanie charakter i inteligencja odgrywa zasadnicza role jelsi chodzi o bliższe relacje damsko -meskie ;)

Gość karollinka
Ale przecież ty już 23 lata czekasz, chyba czas zacząć działać, i chcę jeszcze zauważyć, że ja się poddasz to nic się nie zmieni, bo przecież teraz też nic nie robisz w tym względzie.

Gość kiki2
chociaz ktos sie ze mna zgadza ;)

Gość kiki2
moze zaczac nawiazywac kontakt z ludzmi w swiecie realnym nie tylko wirtualnym i zaczac zadawac im pytania, bo podobno z tym ma proeblem :(

Gość karollinka
Rozmawiać z jakimiś dziewczynami, i pokazywać, że mu zależy a on nie robi nic, bo się boi dostać kosza. Nie rozumie jak można nigdy, nie próbować poderwać żadnej dziewczyny.

ale Tomek czeka aż wreszcie jego któraś poderwie... :D weź się chłopie w garść!!! i zacznij kokietować kobitki a nóż coś z tego wyjdzie... no nie taki start i sam ? ja w Twoim wieku.... ;)

Gość karollinka
dokładnie , a nawet jak dostaniesz czasami kosza to co z tego , każdemu się to zdarza.

Gość kiki2
Tomek dobrze Ci radzimy ...przebudz sie, nie marnuj czasu ...moze warto samemu wyjsc z inicjatywa ..wystarczy powiedziec ''czesc'' a nie czekac az ktos inny to zrobi ;)

Gość Rx3
" Jak dla mnie zdecydowanie charakter i inteligencja odgrywa zasadnicza role jelsi chodzi o bliższe relacje damsko -meskie " gdyby to byla prawda, to nie bylo by tu Tomka, stanczyka i innych :o Ale Wy co innego piszecie, a co inego robicie w rzeczywistosci.

Gość kiki2
no to moze nie bylo zbyt wielu okazji do poznania nowych znajomych ...? a Ty odrazu zwalasz cala wine na swoj wyglas jakoby on byl przyczyna tego ze jestes sam ...

po części może mieć wpływ, bo na ulicy w barze, na dyskotece niestety wnętrza nie widać :)

Gość kiki2
Do Rx3 ..o to wlasnie Wam facetom najczesciej zarzuca sie powierzchownosc ...to Wy w dzuzej czesci kierujecie sie walorami estetycznymi kobiety, niz tym co kryje jej wnetrze. Poza tym nie wrzucaj wszytskich kobiet do jednego worka ;)

Gość kiki2
oby kazda potwora znalazla swojego amatora -zycze tego Wam i sobie ;)

na pewno kiedyś gdzieś tam... no przecież musi ktoś na nas czekać ;) innej opcji nie przewiduje...

Gość kiki2
fajnie ze sa jeszcze optymisci na tym swiecie...:)

Gość karollinka
ja też wierzę , że będzie dobrze :-)