Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie głupie pytanie

Wiem, że to glupie, ale czy można TAK zajść w ciążę....

Polecane posty

Gość Strasznie głupie pytanie

wlewając spowrotem zawartość prezerwatywy (świeżą) do pochwy? Wiem, że to głupie, ale koleżanka chce złapać faceta na dziecko, a ja się zastanawiam, czy to w ogóle mozliwe jest? Bo teoretycznie to chyba tak, nie?

Gość jhgjghjg
to mozna tak zajść czy nie?

Gość wlochac
Mozna z pewnoscia ale jest to ograniczone bo prawie kazda prezerw teraz ma sroodek plemnikobojczy:) Na szczescie bo to zła kobieta jest :P

Gość ggggggggggggggg
nie zgadzam się. Prawie każda prezerwatywa ma środek nawilzający, pleminkobójczy mają nieliczne.

Gość kabaretka_aa
zapewne mozliwe :[ to prawie tak jak przedziurawienie gumki;/ bezsensu wrobic kogos;/ chamskie i zalosne..........

Gość upppppppppppi

Gość powiedzta mi ludziska
jak tak można.... on predzej xzy później i tak odejdzie, a dziecko bedzie nieszczęśliwe... ale zajść pewnie można ale jeśli był środek plemnikobójczy to istnieje ryzyko, że plemnik połączy się z komórką jajową, bo był tylko lekko "podtruty" i powstanie chore dziecko

Gość oboszeee
chore dziecko-- błachchcchcha boze ciemnota niektórych mnie normalnie powala, jeżeli byłoby takie ryzyko nie kupiłbyś w aptece gumek albo środków dopochwowych plemnikobójczych.... widze ze niektórzy jeszcze nie wiedzą gdzie żyją...

Gość heh ciekawe czy kolezaka
czy tak naprawde ty :P i co potem powie swojemu dziecku? jestes tu bo przelalam kolegow tatusia spowrotem zenada

mam nadzieję że to prowokacja. jak nie to mam nadzieję że facet rzuci tę szmatę, bo tej wywłoki nie można nawet nazwać kobietą. i współczuję jej ewentualnemu dziecku. o mężu nie wspominając.

bardziej debilnego pomysłu to jeszcze nie słyszałam !!! Złapać na dziecko? I co dalej? Biedne dziecko. I tak to jest jak duże dzieci bioprą się za seks a mają sieczke w głowach :(

Gość bzubzu
Myślę,że można się w ten sposób zapłodnić. Ja próbowałam tak w tamtym roku,ale popełniłam pare błędów przy tym .Teraz wiem jak to robić i mam nadzieję że się uda...