Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kesi8

dlaczego faceci uważają że atrakcyjne dziewczyny to puste gwiazdy...

Polecane posty

Nie zastanawialiście sie niegdy dlaczego tak jest ze faceci tak wlasnie mysla? ja mam 25 lat jestem wysoka szczupla blondynka z niemalym buistem i generalnie wiekszosc facetow (chociaz nie tylko uwaza ze jestem pusta laska)a ja koncze studia magisterskie jestem bystra i umiem rozmawiac na wiekszosc tematow, ale zanim sie odezwe to juz mnie szufladkuja....paranoja jakaś!

Gość znawca-znawca
bo tak na ogół jest atrakcyjna kobieto,że ładne dziewczyny są proste i główny temat, to buty, torebki, kosmetyki, tudzież wspomnienia z weekendowych podbojów w dyskotekach :-O

a co rozumiesz przez duze wymagania? nieraz ludzie mi natruli w zyciu ze pewnie lece na kase i ze nie jeden moze mnie miec i wiele sie o to nie trzeba starac A bardzo mnie to bolalo bo akurat taka jestem ze sie przejmuje co inni o mnie mowia....

a owszem lubie buty i torebki i inne pierdoly jak kazda kobieta ale nie jestem monotematyczna, i akurat na dyskoteki nie chodze (chybaze okazyjnie ze znajomymi i ukochanym ale po to by sie powyglupiac i odreagowac stresy a nie lansowac sie) zreszta z przystojnymi facetami tez tak jest opinia o nich jest jedna - cwaniaki i żigolaki

Gość bgfcer
ale ty nie jesteś gwiazdą ..Pytanie powinno byc dlaczego faceci uważają atrakcyjne gwiazdy za puste dziewczyny..Moze zapytaj J.Lopez ,ktora nosi futra ze zwierząt.. Ja nigdy nie uwazalem atrakcyjnych dziewczyn za jakies puste gwiazdy..Inna sprawa atrakcyjne o pojecie wzgledne..Niektorym facetom sie podobasz innym nie..przykładowo mnie nie kreca kobiety z czarnymi wlosami i ciemnymi oczami nawet jesli wygladają jak monica Beluucii to sa aseksualne..

rozumiem kazdy ma inny gust, nie wiem czy jestem atrakcyjna(moje otoczenie tak uwaza)ja mam sobie wiele do zarzucenia, ale tak sobie teraz pomyslalam ze facet powie o fajnej dziewczynie ze jest glupia albo pusta albo latwa i inne takie bo wie ze nie moze jej miec a wtedy gul mu skacze.najwazniejsze ze ja sie szanuje(i szanuja mnie moi bliscy) i mam swoja wartosc a inni niech sie....

Gość coooo
Czarnowłose dziewczyny są bardziej wyraziste od mdłych blondynek :P

a jesli chodzi o pojecie \"gwiazda\" to spotykane jest w moim otoczeniu i oznacza kobiete ktora nosi wysokie obcasy jest ubrana itp tak ze zwraca na siebie uwage(a czasem nawet zywcem z teledyskow wzieta)i generalnie to negatywne okreslenie...dlatego go tak nie lubie/ nie mylic z gwazdami showbiznesu

Gość bgfcer
nie zawsze tak jest .Niektore uwazaja sie za atrakcyjne ,a nimi nie są..

jednym pasuje blond a innym czarny kolor inym jeszcze rudy a innym braz to kwestia gustu, i to nie ma znaczenia...nie o to tutaj chodzi..

Gość 8888888
ej Mr Fucker ! zapomniałes dodac "moim zdaniem" sa ase...

Gość bgfcer
nic na to nie poradze ,ze czarnowłose mnie nie kręcą..

to moze wyjasnie to tak, mialam na studiach taka dziewczyne taka drobniutka brunetka opalona i sliczna z buzki, prawie wszyscy faceci sie za nia ogladali, ale kiedys uslyszalam o niej opinie ze pusta jakas musi byc, nosa zadziera i pewnie calymi dniami na solarium lezy, a z tego co wiem to bardzo inteligentna dziewczyna.( to byla opinia kilku facetow)I TEGO WŁAŚNIE NIE MOGE ZROZUMIEĆ...

Gość bgfcer
w moim przekonaniu wiele kobiet jest pustych i wcale nie musza być atrakcyjne by zamawiać jakieś katalogi Avon itd...

Gość bgfcer
zresztą w Polsce nie ma gwiazd ..Uwaza sie ,ze jest nią Kasia Cichopek no ,ale ma czarne włosy wiec nie jest atrakcyjna..

to wynika z tego ze wiekszosc facetow to pustaki bo gadaja w kolko o laskach komuterach albo autach...? pogubilam sie i co z tego ze sa babki ktore zamawiaja kosmetyki z katalogu? moze lubia...to znaczy juz ze sa puste...?

Gość onaaap
Bo jeżeli widać, że ktoś b. dużo czasu poświęca urodze to samo nasuwa się, ze pewnie ni e ma czasu zadbać o intelekt

wyjasnilam pojecie \"gwiazy\"(ktorego znaczenia uzylam w temacie topiku) wyżej i mam pytanie skad sie wzielo pojęcie \"pustej blondynki\"? i dlaczego do cholery uzywa sie tego terminu okreslajac nieznana atrakcyjna dziewczyne z blond wlosami...(oczywiscie nie generalizuje)

Gość bgfcer
osoby ,ktore mowia o kims pustak i widocznie mają problemy ze sobą ..Nalezy miec troche kultury w końcu..Wiec swiadczy to o ich poziomie wiec nie ma sie czym przejmować..

a widzisz czasem wystarczy poswiecic 5 minut na makijaz i wlosy zeby dobrze wygladac a innym sie wydaje ze to trwa ze 3 godziny, kwestia umiejetnosci i swiadomosci ze przesada szkodzi...to co to te zaniedbane (a mozliwe ze piekne kobiety) moga byc uznane ze intelektualistki bo nie maluja sie i nie dbaja o schludny ubior?

Gość bgfcer
okreslenie puste blondynki jest zwiazane z tym ,ze kilka kobiet zapracowało na to miano i odnosi sie ono do ogółu ..

ja tam mysle ze nie mozna oceniac innych po wygladzie zanim sie nie pozna bo mozna sie naciąć...a przy tym można kogoś bardzo skrzywdzic....

Gość bgfcer
paris Hilton to blondynka , Pamela również ,Mandaryna czy Madonna..Na miano blondynki jako głupiej pracują sławne kobiety tutaj masz filmik dlaczego blondynki są takie ,a nie inne MAdonna w roli głównej :) http://www.wrzuta.pl/film/rvP1QTNX9S/madonna

ale dlaczego do ogółu? czemu ja mam np. przez to cierpieć...?sluchac negadywnych opinii pod moim adresem i czuc ze jestem przez to na straconej pozycji...bo skoro jestem blondynka( do tego bardzo jasna) to juz musze byc glupia...CHYBA SIE TROCHE ZDENERWOWALAM:)

Gość onaaap
Wiesz ale nikt nie wie czy gwiazda spędza minuty czy godziny przed lustrem. Faktem jest efekt pustej lali. Jeżeli po 10 minutach rozmowy wrażenie się utrzymuje, to znaczy, ze tak jest.