Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilith_ta

Trup w szafie!

Polecane posty

Gość te.. stanczyk
własnie obronilam licecjata :) dziennikarstwo

Gość te.. stanczyk
ale ide dalej :D

Gość te.. stanczyk
noł, prywatna uczelnia :) a czy ciezko? heeeeę, mysle że Ty masz gorzej :) nie ma nic lepszego niz humanistyczne studia :D wolnosc słowa i mysli ;)

Gość no to ja tez powiem
to o trupach czy o studiaach??

Gość te.. stanczyk
zależy jak sie patrzy ;) są wielkie plusy ale są tez i minusy. Ale gdyby niektórych z kadry pozamieniac to byłoby ok :) i wcale nie jest ciężko ;)

Gość Agnieszka_25
Byłam prostytutką przez jakieś 3 lata.

Gość słownik październikowy
Tak naprawdę jestem kretynką o minimalnym dopuszczanym IQ i mam depresję - ale nikt o tym nie wie:O

Gość te.. stanczyk
Agnieszka 25----> wow :o

Gość te.. stanczyk
dea---> chyba żartujesz, hahha u mnie są same sekretary z UW, nie jedną kłotnie tam przeprowadziłam :o ale za to Dziekan jest super :)

Gość słownik październikowy
Co ty bredzisz?

Gość te.. stanczyk
uwierz mi, że u mnie w sekretariacie wcale nie jest lepiej... Jak nie zastaniesz Dziekana, to mało co załatwisz... Krowy nawet podania czasem przyjąc nie chcą, miałam nawet problem ze złozeniem pracy (czytaj- sekretarce nie chciało sie wziąc pracy i polozyc sobie na biurku). Tylko kwity z przelewów miło przyjmowały :) hahha

Gość te.. stanczyk
łe, to ciesz sie, że miałes tak dobrze :)

Hm, moze sie wymienicie gg albo cos w tym temacie? Troche nudne to co piszecie i nie na temat, jak chcesz laseczke lepiej poznac to zaplusujesz jesli postarasz sie o odrobine intymnej atmosfery, a tu jej nie ma.

Gość te.. stanczyk
jakaś ty miła... :P

Gość karol*
to weź sie do roboty i opuśc ten topic, załóż swój, piszesz totalnie nie na temat!!

Autorka nie uciekla, ale nie znaczy to ze bede pisala co chwile, moje trupy sa ograniczone i nie wywolam ich wszystkich od razu. Skoro macie gg to po co wywnetrzacie sie publicznie? Nie majac w dodatku nic, w sumie, ciekawego do powiedzenia. te stanczyk, moze nie mila, ale szczera.

Dea alez przegladalam i brawo dla stanczyka! Samotni poznajmy sie pasuje do was na pewno lepiej niz ten tu :)

Gość Moj truposz
Przespałam sie z Murzynem po imprezie... Moj chlopak nic nie wie :-O nie chce go oszukiwac ale nie mam serca mu tego powiedziec bo poprzednia dziwczyna go zdradzila z jego przyjacielem i naprawde jest bardzo czuly na tym punkcie a po drugie on ma kompleks na punkcie swojego penisa i gdyby sie dowiedzial ze to byl Murzyn to chyba by sie zalamal :-O nie mam pojecia dlaczegoja to zrobilam, krew leciala mi 2 dni a w trakcie odczuwalam glownie bol. Nie bylo warto :-O no i ten moralniak :(

Gość Moj truposz
Dodam jeszcze ze kiedy poznalam mojego faceta bylam dziewica i on byl z tego powodu bardzo szczesliwy. No i mysli ze moglabym sie kochac tylko z osoba ktora darze uczuciem. Ja tez tak myslalam, do czasu...:-O a jestesmy ze soba od roku, mam 19 lat i okropnie sie z tym czuje

Tego typu trup najczesciej widnieje w naszych szafach, ja od siebie dodam jeszcze jednego maluskiego trupeczka, chodzi rowniez o zdrade, ale jak sie okazalo obiekt mojego zapomnienia byl jeszcze niedoswiadczonym dzieckiem, choc niewygladal, okazalo sie niesety troche za pozno...Pewnie gdyby, jak to zwykle bywa, nie alkohol- zauwazylabym ze cos jest nie halo. Moj truposzu bardzo podoba mi sie, ze slowo murzyn piszesz z duzej litery! A co do zlego samopoczucia, to jest to normalne nastepstwo dla kogos kto ma jakies morale, ale z drugiej strony...to samopoczucie kiedys znowu bedzie calkiem dobre, a twoje doswiadczenia pozostana na zawsze twoje! No i troche nasze. Chyba malo jest kobiet, ktore nie sa ciekawe jak to jest z czarnym facetem. Ja osobiscie nie gustuje, ale jak przechodzi obok mnie taka czekoladka to zawsze, ale to zawsze wzrok ucieka mi w okolice krocza!

Gość gruba kaska
mój trup miał miejsce na orgietce....chodziło o odgrywanie scen z markiza de sade i mój chłopak ówczesny namówiłó mnie wbrew mojej woli na sex z gościem, którego ogromnie nie lubie, i sie nim brzydze, mimo to, zrobiłam mu loda,,,, rany boskie jaka ja byłam głupia,..... ogarnia mnie wsciekłosć jak sobie to przypomnę... tak bardzo chciałam być idealną partnerką dla mojego chłopaka... a on, cóż... znalazł sobie inną...

Gość chargin
Zdradziłam mojego byłego (nigdy go nie kochałam-wiedział o tym, ale trzymał się mnie kurczowo) z 6 facetami. Z żadnym nie uprawiałam seksu/jestem dziewca/, ale zdrada jest zdradą...Zerwałam. Straszne, co dziewczyny? W dodatku tylko dwóch z nich szczerze żałuję

Chargin mam nadzieje, ze nie znajdzie sie tu nikt kto bedzie osadzall innych. Sama mozesz uznac, ze cos jest straszne, albo tylko troszke zle, ale nie jest to miejsce gdzie ktos inny moglby wyglaszac swoje sady nad innymi. Chyba jak sie tu znalazl, to wlasnie dlatego, ze sam ma jakiegos trupa w szafie! :) I tak wiem, ze jest tu wielu czytajacych, ktorzy nie maja odwagi napisac czegos osobie, chocby nawet tak jak tu, anonimowo.

Gość to zależy
ups, spalilabym się ze wstydu jakbym zaczela wymieniać...prosektorium Dea i jej rozmówca. Być może na innych topikach rozmowy schodzą na inny temat, ale to nie jest usprawiedliwienie. Weszlam tu bo zainteresowal mnie temat(inni zapewne też), a nie po to aby czytać twoje pogaduchy z kolegą. Jestem pewna że są interesujące ...szkoda że tylko dla was.Wynieście się na inny topik albo wymieńcie się adresami-dajcie sobie po razie i już. Przepraszam, ale jakbym chciala poczytac -porozmawiać na temat pracy, worda, etc. to weszlabym na inny topik.Natomiast stwierdzenie ze na innych topikachtak jest podobnie jest conajmniej marnym wytlumaczeniem. pozdrawiam i przepraszam ze tak szorstko

Gość Ołówek
I jesteś wieczną suką

Gość A ja się
onanizuję, mój facet o tym nie wie.I byłam kochanką.To mije sekrety