Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga

czy lepiej byc samemu niz z byle kim?

Polecane posty

Gość Ty Tez Tere Fere
Dla mnie odpowiedź jest prosta... samemu. NIGDY nie byłam i nie mogłabym być z kimś do kogo nic nie czuje , żeby zapełnił puste koło mnie :O

Gość jajnik
ktok to jet byle kto? chyba ja:(

Oczywiście że w takiej sytuacji zdecydowanie lepiej jest być samemu. Zauważyłam że na chory układ bycia z \"byle kim\" często decydują się osoby o bardzo niskiej samoocenie, łapiące kogo się tylko da bo uważają że i tak nie zasługują na nikogo lepszego.:( Mam taką koleżankę, której kompleksem zawsze byl bardzo niski wzrost a dziewczyna bardzo ladna i nieglupia. Niestety wbiła sobie do lba że faceci zwracają uwagę tylko na to ile kobieta ma centymetrów wzrostu w efekcie czego zawsze gdy pierwszy lepszy menel proponował jej randkę od razu bez namysłu godziła się, również na późniejsze bycie ze sobą. Co więcej - zawsze robiła wszystko to, co dany facet sobie życzył, nie miala własnego życia. Efekt byl zawsze taki sam - wszyscy ci obrzydliwi, wstrętni i glupi faceci kopali w dupę śliczną i inteligentną dziewczynę bo im się zwyczajnie nudziła taka uległa i ustępliwa, zakompleksiona osoba... :o Żal mi ludzi godzących się na takie chory układ. Niestety mamy popieprzone społeczeństwo. Ludzie często wykluczają z towarzystwa osoby samotne, bo na pewno będą takie chciały im odbić partnera itp. Inna sprawa to \"cudowna\" rodzinka dopytująca się co rusz na spędach rodzinnych, czy już kogoś mamy, a jeśli nie, to co takiego jest z nami nie tak...:(

nie czytałam topiku, odpowiadam na pytanie - 100 razy lepiej być samemu, niż z bylekim

Gość ja ona
zdecydowanie wole byc sama niz z byle kim...zawsze tak mowilam i nie zamierzam tego zmieniac...lepsza samotnosc w pojedynke niz we dwoje