Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama..

WEEKEND a ja w domu..

Polecane posty

Gość sama..

Słuchajcie, czy Wy tez siedzicie w weekend w domu..? Wybralibyscie sie gdzies, ale nie macie z kim...? Drugiej polowki brak.. przyjaciele zajeci swoim zyciem... znajomych- wywialo..? Moze zbierzemy jakas gromadkę ludzi pozytywnych i ruszymy gdzies do pubu, na imprezę..? Pogadac, pobawic sie...? Perspektywa siedzenia pierwszej wolnej od zajec nocy w tygodniu- przeraza mnie. Jestem z Wawy.

Gość ...Samotny....
ile masz lat??

Gość sama..
ale nawet jeśli masz druga połówkę, to nie znaczy, że nie możesz wyjśćteż pobawić się.. jeśli facet- jest zajęty/ pracvuje/ nie ma ochoty/ wyjechał...? :)

Gość masz pierwszy wolny
od zajęć weekend i jeszcze chce ci sie gdzie kolwiek chodzić ??

Gość sama..
pewnie.. w tym tygodniu spalam po 2,3 godziny na dobe, a dzis- kiedy moge w koncu to odespac- tak mnie ciagnie na jakas potańcówkę, choć taka młódka to ja już nie jestem..:)

Gość a ja niby młoda jestem
a jakoś taka sflaczała :-) Zawsze znajde czas na odsypianie a na potańcówki niekoniecznie :-)

Gość dzoli
pakuj tyłek w auto i przyjeżdżaj do Polanicy Zdrój tu jest super jest gdzie potańczyć i gdzie przespać no i facetów mamy ci dośc

Gość sama..
a ja mam taka ochote na jakies ciacho.. mmm... ale- pozostaly tylko ciasteczka pieguski i hity, takimi musze siezadowolic...

Gość sama..
i piwo.. bo nie mam zadnych chipsow ani paluszkow.. srednio pasuje.. ale co mi tam..

oj żebym ja piwko w domu miała :) a tu pustki i w barku i portfelu :( może znajdę winko jakieś domowej robotki gdzieś w szafce zabłąkane do ciacha jak znalazł, a ciacho z bananami i truskaweczkami mniam

Ja też siedzę sama Ukochany wróci na święta. Nie mogę co wekeend włoczyć sie po znajmych oni też chcą czasem spedzi czas tylko ze sobą. Na wyjscia to ja za bardzo nie mam kasy.

widzę, że wszędzie problem z kasą :/ mam na koncie całe 0,18 zł :D poszaleję :P Bogini, ciesz się, ze wogole masz do kogo chodzic :) wiekszosc moich znajomych mieszka w drugim koncu miasta, a mi sie nie chce 1,5 h do nich jechac, len patentowany ze mnie :]

Tak,mam do kogo chodzi ale czasem jak tesknie za mojim facetem,to zdaje sobie sprawe ze to nie to samo co z nim i chociazr mam z kim pogadać to też wolałabym z nim.Znajomi maja swoje rodziny i to juz tez nie jest tak samo jak kiedyś.A ja niby w zwiazku ale sama:-(

no tak, masz ode mnie kawał ciacha na pocieszenie :) jeszcze 2 miesiace i Twoja połówka będzie przy Tobie, szybko Ci to zleci :) a jak znajomi maja rodziny to faktycznie juz inaczej jest, moja dobra kumpela ma 3 letnie dziecko i szczerze glupio sie czuje jak do niej chodze, to jednak inne problemy, inne zycie calkiem.

ja TV nie oglądam. nic sie nie dzieje kompletnie, w karty bym sobie pograla przy piwku :) moze sama z soba w wojne zagram :P Bogini moze na kompie jais film?? albo na dvd ? skad wogole jestes?

Mieszkam nad morzem,dzis u nas tak wieje.Odczówam to bardzo bo mam pokój na poddaszu.Kurcze już nie pamiętam kiedy grałam w karty.

rozmarzyłam się, nad morzem....... zazdroszczę Ci i jeszcze pokój na poddaszu, szczerze mówiąc bardzo to romantyczne. dla mnie morze dostępne tylko w wakacje. podonbo dzis na Bałtyku ma być sztorm 7-8 :/ to juz chyba bardzo mocno wieje ?

teraz to mi sie wydaje ze trochę się uspokojiło,ale moze to tylko kierunek wiatru sie zmienił.Ale nad samym morzem to nie mam domku,muszę przejść niecały kilometr :-)żeby być nad bałtykiem

Dużo pisze sów do niego,ale czasem mam takie doły i czarne myśli na temat naszego zwiazku,są takie cięzkie dni i są takie że wugule sie niczym nie przejmuje.Ale traz to już przegioł wysłałam mu esa i to takiego słodkiego a on mi nawet strzałki nie puścił i już mam nie wiadomo jakie wyobrażenia:-(

siedze sama, bo moj mezczyzna robi projekty na uczelnie , a nie mam ochoty wychodzic bez niego. siedze wiec w kuchni i podjadam ciacho no i staram sie mu nie przeszkadzac. mam wrazenie,ze go wogole nie ma bo sie nawet nie odzywa. dobrze,ze mi pomogl w ramach zadoscuczynienia ciacho upiec :) poczekam az skonczy i spac pojdziemy :)

Gość paula1
do sama..... czemu tak ucichłas? nic nie piszesz...ja też sama w domu chipsy podjadam....a mój w szpitalu ;(

Bogini, ja mimo iż mieszkam ze swoim od 3 lat, też mam czasem takie dni, że czarno to wszytsko widzę. Ostatnio miałam doła, załamałam się jak sobie uprzytomniłam, że moje życie ma wyglądać tak samo jak teraz, tylko zamiast studiów praca będzie :/ ale jakoś się podniosłam z tego