Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama..

WEEKEND a ja w domu..

Polecane posty

Gość aveila
A ja czekam na męża - za godzinę wróci z pracy - robię trzy rzeczy - czytam książkę, zerkam do neta i oglądam Panoramę. Co za życie... Jesteśmy małżeństwem rok z hakiem i od ślubu prawie nigdzie nie wychodzimy, a jeszcze miesiąc temu straciłam pracę, tak więc powoli zaczyna mi odbijać.

hakuna - czyli standard? ;) ja tez koncze butelke, i bynajmniej nie mam zamiaru byc dzisiaj do uzytku. ale zjechalem do wawy po ciezkim tygodniu i sie odstresowywuje...

Gość paula1
aarica co za dzien dzis miałas?

ja dzisiaj jestem po serii szkoleń i doszłam do wniosku, że moja praca to nie jest to co tygryski lubią njbardziej...zdołowały mnie...jestem fatalna...:-(a mój facet w pracy...u mnie lody algidy śmietankowe i martini+sprite+platerek cytryny....

Gość sama..
a ja przez to nicnieróbstwo wieczorne- poszłam szorowac łazienkę.. uf.. godzia na to- i palce zdartne.. 2 paczki ciastek zjedzone. płakać się chce z tej samotności.. mój facet- też wyjechał.. z tym, że on na 2 lata :( :( :( :( na kontrakt :(:(:( wraca raz na miesiąc mniej więcej.. :( ehh..:( szkoda, że winka żadnego nie mam....