Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki2

tyle fajnych osób na kafeterii , a jakby sie tak spotkac w realu ?

Polecane posty

Gość kiki2
wlasnie narzekaja ze nie maja gdzie poznac nowych ludzi , a tu taka szansa ....:)

Gość kiki2
ja jestem z nad morza ..wiec to tez atrakcyjne miejsce na zbiorke kafeteriowiczow..las ewentualnie przy drugim spotkaniu ;)

nie ja na marketingu sie nie znam - mam scisly umysl- tak tylk zauwazylem ze gdyby kolejnosc byla odwrotna to moze byloby latwiej zrozumiec o co chodzi. po co zmieniac topic jak juz jest to niech jest a moim zdaniem - aby juz nie odbiegac od tematu - to trzeba czesto topic odswiezac tu sa ciagle te same osoby tylko pod roznymi nickami wiec po tygodniu kazdy bedzie wiedzial co to za topic. jesli topic bedzie aktywny a nie umrze za dwa dni;) wiec polecam na poczatek pisac cokolwiek az znajda sei jakies ciekawe propozycje co do miejsc itd.

Gość inteligentna***...
ale Wy naiwni. myślicie, że będą chętni? dużo popiszą, a tak naprawdę parę osób znajdzie się z pozytywną odpowiedzią. a dlaczego? bo tutaj każdy wchodzi dla rozrywki, poużalać się, pośmiać, pogadać, wcale nie mając ochoty przenosić znajomości do reala. lubimy być anonimowi, w realu nie możemy sobie pozowlić na taką anonimowość jak tutaj. to jakiś luksus, i nikt z niego dobrowolnie nie zrezygnuje. a tytuł topiku po prostu "spotkajmy się w końcu kafeteriusze!" :P

Gość kiki2
pozostaje nam odswiezac opik :)

znajdzcie 12 ciekawych miejsc i podzielcie na miesiace wg. np. liczby chetnych i pozniej co miesiac bedziecie pisac o konkretnym spotkaniu,a inni beda czekac az znajdzie sie cos blizej;);) proponuje zaczac od czegos wiekszego w stylu warszawa,zima zakopane latem np. sopot czy miedzyzdroje itd. jakos pozniej to poleci z wroclawai chyba tez jest duzo osob.

Gość kiki2
pozostaje nam odswiezac topik :)

inteligentna***...----->oj ja tu widzialem wiele takich osob tzn. tak deklarowaly jak jest naprawde to nie mam pojecia wiadomo ze od slow do czynow daleka droga;);) ale chociaz toic jak na to forum ciekawy.

Gość kiki2
szkoda ze na tym forum pesymizm bierze gore :( no ale sa wyjatki ....chocby Seba ;)

kiki2----->tylko nie odswiezaj za czesto bo jak bedzie mial z 1000 postow to juz nikt nie wejdzie bo stwierdzi ze za duzo czytania:D:D:D:D p.s. ja CI juz reklame zrobilem i to w dobrym miejscu;)

Gość kiki2
hehe dzeki dzieki ...a nie da sie ukryc ze ''zycie uczuciwoe'' to dobre miejsce dla takich topikow ;P

kiki2----> i zaloz sobie czarny nick bo zaraz Ci ktos cos napisze \"milego\";)

kiki2----->widze,ze spostrzegawcza jestes;) na razei uciekam \"do siebie\" na topic;)

Gość kiki2
dzieki za rade :) spostrzegawczy jestes :P

Gość pachnidło
Wczoraj zapodałam podobny temat tylko ze odniośnie samego Krakowa i nikt się niestety nie wpisał:(

Gość kiki2
hmmm....nie wiem co z Tymi ludzmi ...:(

Gość a spoza Krakowa
może być? :p

Gość pachnidło
Ja też nie wiem.Zamiast jakoś zorganizować wspolnie czas to nikt sie na to pisze...:(

Gość kiki2
im wiecej chetnych tym lepiej :)

Gość kiki2
Z Podkarpacia do Kornik jest :) wiec sytuacja malymi kroczkami zaczyna sie klarowac :D

pachnidło----->oj jakos slabo reklamowals bo bylem na forum i nie widzialem,a blisko bym mial:D:D:DD:D

Gość kiki2
Z Podkarpacia to Kornik jest :) wiec sytuacja malymi kroczkami zaczyna sie klarowac :D

to moze zglosza sei jakies osoby co beda zgloszenia przyjmowaly;) kornik----->zajmij sie ta lesna gestwina podkarpacia:D:D:D:Dznajdz im jakas ciekawa polane;)

Gość pachnidło
sebaa nie prawda że ja słabo reklamowałam tylko ani jedna osoba nie odpowiedziła:( i temat szybko "zdechł":] a mi emocje opadły:)

Gość kiki2
ja tylko staram sie zrealizowac moj pomysl ;):P