Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda1982

płeć dzidziusia

Polecane posty

Gość Jagoda1982

w którym tygodniu lekarz powiedział wam płeć dziecka i na ile to się sprawdza. jestem prawie w 10TC i już nie mogę się doczekać:):) z niecierpliwieniem czekam na moją dzidzie i chce wiedzieć czy to chłopak czy dziewczynka

Gość Jagoda1982
dopiero:/ myślałam że troche wcześniej ale nie szkodzi poczekam:) a że to będzie chłopiec wykazało tylko USG czy jeszcze jakieś badana robiłaś??

juz było takie pyatnie ,ale odpowiem jeszce ra z ja sie dowiedziałm wna ostatnim usg nie chciałam wiedziec to maiłą byc neispodzianka a lekarz który zgrywał mi na dyskietke zdjecia usg opisał jedno\'co to za zagadka dwie kulki i armatka?\" WSZTSTKO JASNE! pozdrawiam

u niektórych na usg widać prędzej,mój synek nie chciał pokazać swoich klejnotów :) żadnych innych badań w tym celu nie robiłam

ja poprzednio dowiedzialam sie w 4 miesiacu- wiesz sprawa jest latwiejsza jak to chlopiec bo zawsze cos tam mu wisi- a przy dziewczynce - we wczesnym etapie nie wiadomo czy to baba czy mikro siusiaczek sie schowal:D wiec raczej lekarze nie prorokuja:)

Gość klara 82
mi na początku 14 tc gin powiedział , że będzie prawdopodobnie dziewczynka. ale zobaczymy co powie w 22 tc. i przede wszystkim jak się urodzi:) ale ja mam przeczucie że lekarz się nie pomylił, zresztą od początku tak myślałam....:)

A ja nie chce znac płci...tzn. lekarz do ktorego chodze kilka razy sie pomylil :( i nie chce zeby to rowniez spotkalo mnie. Moze gdybym byla pewna w 100% A takiej pewnosci nikt mi nie da. A z drugiej, strony zzobaczcie jakie to musi byc fajne uczucie nie wiedziec do konca co bedzie i czekac aż do rozwiązania