Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beng beng

Poniżyłam swojego faceta.

Polecane posty

Gość xyzed
A dla mnie obojętne kto wali po mordzie.Jeśli wali ,to czy to facet czy kobieta,to dla mnie ostatnie szmaciarstwo,które nie zna innych argumentów.Też kiedyś oberwałem w pysk i od tego momentu ta osoba nie ma u mnie żadnego szacunku,a ja w stosunku do niej żadnych wyrzutów sumienia.Jak sobie posłała,tak sobie śpi. ;)

Gość Green Eyes
no to beng beng widze ze robisz postepy :D mam na mysli to ze ugryuzlas sie w reke zamiast podnosic ja na faceta..jesli tylko poprcujesz nad soba to na pewno bedzie lepiej. zgadzam sie z ostatnia odpowiedzia, ze kazdy, czy facet czy kobieta "szmaci" sie uzywajac sily przeciwko drugiemu. dlatego ja przysieglam sobie ze bede robila wszytsko by tego nie powtorzyc i to nie tylko w stos do mezczyzny, ale i do dziecka czy nawte psa. policzek to nie jest argument, wrecz przeciwnie. w moim zwiazku przyczynil sie do rozstania, a to bylo zupelnie niepotrzebne. twoj chlopak straci do ciebie zaufanie, przestanie cie sznaowac, no bo jak mozna szanowac kogos kto ciebie nie szanuje..itd pogadajcie, tak zupelnie na spokojnie o tym czy w ogole umiecie ze soba rozmiawaic. bo chyba macie "pewne braki" na tym polu ;) skoro wasza klotnia to walka.. ja np po ostatniej klotni ktora zakonczyla sie policzkiem wymierzonym w mojego faceta przestalam zupelnie podnosic glos, w przeciagu tego roku moze 2-3 razy podnioslam glos. i jetsem z siebie dumna:) powodzonka

Green. My umiemy ze sobą rozmawiać. Tylko czasem są takie dni, że nie dość, że praca daje po dupie, ktś tam, jeszcze coś tam, to jeszcze jakieś nieporozumienia. Dla mnie to skończona sprawa, źle mi z tym było. Tymbardziej, że kiedyś byłam w związku z facetem, który dał mi kilka razy po ryjku. Więc wiem, jak to boli i nie chce sprawiać tego bólu memu narzeczonemu. :)

Gość walnij sie w głowke
beng beng, jakby oddal to by zle o nim swiadczylo ????? To znaczy ze wedlug twojej "logiki" dziewczyny moga bez wyraznego powodu lac w morde faceta a on ma prawo tylko sie obrazic ? LECZ sie dziewczyno ! I w ogole CO ci daje prawo by bic innych ludzi co ? Ile ty masz lat ? 9 ? Jak ja sie ciesze ze moja dziewczyna jest inteligentna i na poziomie i NIGDY mi nic takiego nie zrobi. Ale gdyby mi to zrobila jakas inna, tak tez bez wyraznego powodu, powaznego powodu - to bym jej tak oddal ze by jej leb urwalo. Co, nie mam prawa ? Kobietki, wam sie czasem naprawde przewraca w glowach.

Gość Zastanawiająca się
Ludzie!!! Wy się bijecie, kobiecie podczas kłotni, czy sprzeczek?? To naprawdę nie jest normalne!!!!Radzę zastanowic się nad sobą i iść na terapię...

Gość Zastanawiająca się
kopiecie miało być