Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kaca moralnego

Przespałam się z facetem za pieniądze

Polecane posty

Gość paulinka dobra
czego zazdrościć ?????????? KURESTWA ?

Gość KazikS_
no kac jest czasem trzeba się poczuć jak kurwa. czasami żeby się dowartościować a czasami żeby upodlić.

Gość jastrzab*
BRAVO ORZEL BRAVO :)

Gość halllo....
przeciez nie robisz tego na codzień ja nie mam tyle odwagi, na razie nie sciga mnie komornik, nie pytam jak u Ciebie bo moze nie chcesz mowić czasem czlowiek zostaje sam i musi się ratowac

Gość mam kaca moralnego
Czuje się naprawde podle jak zwykła prostytutka.

Gość KazikS_
Czyli to typowe tzw "z biedy"? czy tam z chęci łatwej kasy?

Gość halllo....
czasu nie cofniesz duzo masz jeszcze do splaty?

Gość mam kaca moralnego
370 zł

Gość mam kaca moralnego
Najgorsze jest to, że moje problemy finansowe wcale sie nie skończyły ale nie chciałabym tego więcej robić. Za duże byłyby koszty w mojej psychice.

Gość Orzeł*
jastrząb tu orzeł :)

Gość mam kaca moralnego
dziś w nocy ide na pigal

Gość halllo....
kochana, nie przejmuj się ja mam wiele razy większą kwotę

Gość mam kaca moralnego
Z tymi 370 zł ktos sie podszył. Niestety potrzebuję znacznie więcej.

Gość KazikS_
J ci dam 400 jeszcze ci na wódkę zostanie. Tylko powiedz co możemy robić

Gość halllo....
Kazik spier...laj, co 😠

Gość KazikS_
o szkoda :( ale żarty na bok. powiedz nam co mu zrobiłaś. Na prawde mam koleżanki które dowartościowują się że się puszczą a raczej skurwią.

Gość dobra_rada
KazikS_ fajne masz koleżanki :/

Gość KazikS_
nie przejmuj się i nie bierz tego do siebie. w sensie mojego głupiego gadania, nie spania.

Gość halllo....
nie myśl o tym ja mam jeszcze ciekawiej bo moja mader przepowiada mi przyszlosc na dworcu centralnym, łądnie prawda? ale ona zawsze była pesymistką

Gość KazikS_
nie robią tego notorycznie albo w ogóle nie robią ale gawędza sobie tak a ja to bym się skurwiła pomacham tyłkiem dostane stówkę itp... normalnie to sa wrażliwe cierpiące na brak kochającego faceta dziewczyny

Gość KazikS_
halllo.... czy twoja mader cię nie kocha badź nienawidzi? Przecież samo to jej gadanie cię upadla jakbyś to już zrobiła. Ale tym tez się nie przejmuj gadanie czyjeś takie o prowokacja do tego aby kogos upodlić np.

Gość mam kaca moralnego
Łatwo ci mówić nie myśl o tym. Czuje się jak ostatnia szmata. Myślałam, że to nic takiego, ze facet całkiem przystojny a to przeciez tylko seks a teraz czuję się jak rzecz nie jak człowiek.

Gość KazikS_
po takim traktowaniu to i depresja i inne problemy samobójstwa, samookalecznia.

Gość mam kaca moralnego
Hallo jeżeli miałabys taka pokusę nie rób tego. Naprawdę nie warto.

Gość blondik
Pracuje na co dzień w agencji towarzyskiej i doskonale cie rozumiem. Za pierwszym razem też sie tak czułam ale z czasem czlowiek sie przyzwyczaja. Teraz traktuje to jako pracę i nie odczuwam żadnych emocji. Po prostu oddzielam prace od zycia prywatnego. Radze ci jednak tego więcej nie robić jesli nie musisz. Koszty są mimo wszystko bardzo duże.

Gość mam kaca moralnego
Hallo tylko nie rób tego co ja. Prosze cię.

Gość KazikS_
mam kaca moralnego - ale teraz znasz swoje granice. znasz to uczucie. a nie myślisz choć trochę że: Jestem zajebistą kochanką, facet mnie porządał, nawet zapłacił. Jestem suczką lubię czasem dać dupki, lubię facetów co lataja za mna jak psy. jestem jak rasowa suka chcę daję a głupek niech buli. (mówię o iskierce takiej myśli) Czy w każdej kobiecie nie ma w fantazjach choć takiej kropli? Tyle że fantazje nie są takie bolesne i sa wspaniałe póki są fantazjami. Jak stają się realne to już nie sa fantazjami. Fajnie je mieć dla samych fantazji. to jak z marzeniami. Jeśli je wszystkie zrealizujesz to staja się nudne, przestajesz marzyć

Gość blondik
Życzę ci żebys sie nie znalazła w takiej sytuacji. Ja chyba jestem juz uzalezniona od tych łatwych pieniędzy i nie moge przestać. Za bardzo sie przyzwyczaiłam i nie mogłabym juz pracowac za 800 zl. Niestety moje zycie osobiste lezy przez to w gruzach. No ale w zyciu juz tak jest że zawsze jest cos za cos.

Gość KazikS_
najbardziej skrajną jest samobójstwo. Nawet w celu zwrócenia uwagi na siebie. zanim to się zrobi trzeba pomyśleć że nie ma potem odwrotu. Dla innych brak odwrotu może być właśnie pocieszeniem czy utwierdzeniem że o to chodzi żeby był koniec nieodwracalny, bo jest mi źle, bo nie zniose tego dłużej. Ale... ale nie ma nic cenniejszego od życia. Jeśli to życie jest nie do zniesienia, aż tak ze chcemy je przerwać to trzeba pomyśleć że jeszcze tylko dzień, dwa, tydzień i bedzie już tylko lepiej. Można zacząć zmieniać życie na lepsze małymi drobnymi skokami, a potem z perspektywy czasu zobaczyć ile się zrobiło. Można też odciąć się od problemów np finansowych jednym cięciem byleby nie robić czegoś głupiego. Właśnie przeczytałem artykuł w gazeta.pl o Ani którą zponiewierali koledzy z klasy (pewnie czuła się jak ty) i powiedziała że nie wróci już do szkoły że popełni samobójstwo. Najgłupsza rzecz w życiu to odebrać je sobie. http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3703376.html po każdej burzy świeci słońce. Myśl o przyszłości i zapomnij o tym. Na pewno gdybym był twoim chłopakiem nie mówiłbym i nie myślał o tobie jak o szmacie czy kurwie. Jeśli facet tak myśli to on jest sam temu winien bo przecież te kobiety kurwią się z nimi właśnie to przez nich takie są.

Gość Diana007
widze że blondik kieruje kaca moralnego na konkretną stronę czyli na łatwą kase taka reklama ja za pierwszym razem ...bla bla !!!a ja mam nadzieje ze kac minie i staniesz na nogi i już się nie dasz !!!postaraj się o tym zapomnieć teraz myśl i szanuj się potraktuj to jako bład życiowy