Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___karolina___1986___

tabletki...brak miesiaczki...problem z ciążą? pomozcie!

Polecane posty

2 mieiace temu odstawilam tebletki, nie dostalam jeszcze swojego okresu a moj ginekolog przepisalm mi Luteine, teraz ją stosuje ale nadal okresu nie mam. mam nadzieje ze przyjdzie. moje pytanie do Was jest takie czy pozniej moge miec problem z zajsciem w ciaze (moj ginekolo twierdzi ze moge wystapic problemy) poniewaz tabletki zahamowaly okres.. a ja juz sama nie wiem w co wierzyc.

Gość Niiiga
mi tez sie okres spoznila ale przyszedl wiec glowa do gory

Gość Tosia1234
witam. a ja chcialam sie doradzic ...zamierzam sobie zrobic przerwe w tabletkach, wiec teraz mam normalna przerwe 7dniowa, jutro powinnam miec okres. a ten kolejny okres, czyli ten moj prawdziwy, nie "sztuczny od tabletek" to powinien byc normalnie po calym cyklu czy zazwyczaj sie spoznia? ile moze mi sie spoznic po roku brania tabsow, jak myslicie, a gdy sie nie pojawi, czy powinnam isc do ginekologa po luteine? Zaczne panikowac gdy mi sie nie pojawi po 32dniach, bo zwykle mialam dlugie cykle...

do Tosi ja przewaznie mialam nieregularny okres, juz mija 2 miesiac od sztucznego okresu i jeszcze nie dostalam swojego, zobaczymy co bedzie po luteinie, z tego co wiem przewaznie prawdziwy okres sie spoznia