Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michoł

Moja dziewczyna nie chce zmienić nazwiska

Polecane posty

:DJa k to ona mieszka u Ciebie to po co Ty się chcesz żenić. Będziesz miał jej dosyć to dowidzenia a po ślubie to już same problemy.:D

Gość Michal nie daj sie
bo ci potem zonka na glowe wejdzie jak teraz nie będziesz stanowczy!

Gość HENDRA
Gdybyś był dojrzałym, odpowiedzialnym człowiekiem, nie mówiłbyś, że "ona chciała" itp. A co jak cię jakaś do łóżka ciągnąć będzie, to też swojej dziewczynie powiesz "ona chciała"? Typowe dla facetów- nie potrafią podjąć jakiejkolwiek decyzji, uwieszają się na kobiecie i czekają aż im ułoży życie, powie, co mają robić, co pić i gdzie jeździć na wakacje. Uważam się za feministkę, co dla mnie jest naturalną koleją rzeczy jako osoby szanującej innych i siebie i ponad wszystko kochającą wolność-j.w. Czekam na PRAWDZIWEGO FACETA- takiego bez kompleksów, pretensji i chęci za wszelką cenę udowadniania mi, że jest "górą". W ogóle widzenie świata jako pola bitwy jest mi TOTALNIE obce. Tak tylko piszę, bo jak czytam te zjadliwe zacietrzewione posty zapewne porzuconych i samotnych facecików rzucających na wszystko czego nie znają i czego się boją etykietki FEMINISTKA przyprawia mnie o mdłości.

Gość Odezwała sie samotna stara
baba

Ale w tym jest cały problem że feministki \"ponad wszystko kochającą wolność\" ponad męża rodzinę. Ja właściwie też chce miec prawdziwą kobietę a nie babochlopa(pretensjonalną feministke) która próbuje być mężczyzną.

Gość HENDRA
ps. może ty zmień nazwisko? BÓG- HONOR-OJCZYZNA!!! Tradycja jako wartość nadrzędna. Uffff.... to trza babę pięścia moresu nauczyć, zapobiegawczo co ranek ze dwa razy przez łeb zaje...ć co by ryja po próżnicy rozdziawiać nie próbowała.

Gość Michal nie daj sie
Hendra to własnie feministki i tzw. samodzielne kobiety uważają relacje damsko - męskie za pole bitwy :)

Gość HENDRA
-żadna feministka nie próbuje być mężczyzną, czasy bab na traktorach dawno minęły. To już częściej wy jesteście zniewieściali- niezdecydowani, chwiejni emocjonalnie, histeryczni i przede wszystkim egoistyczni.

A zaręczyny i ustalenie daty ślubu to była mojea reakcja na jej prośby i marzenia. Ale widzę że licząśę tylko jej marzenia.

Gość HENDRA
to po cholerę się chajtasz???

Gość HENDRA
może porozmawiaj z nią szczerze? zapytaj dlaczego tak pragnie slubu? wiesz to daje poczucie bezpieczeństwa, ja tam chajtać na razie się nie zamierzam i to jescze długo (mam 24 lata) ani mieć dzieci, ale jeśli poważnie o sobie myślicie, to ślub jest dla wielu naturalną koleją rzeczy. Może po tej rozmowie zastanowisz się, z czego wynika twoja niechęć do obrączki? czujesz, że jeszcze się nie wyszalałeś? że potem to już tylko kapcie i podomka, sex raz w miesiącu pod kołdrą itp.? Wiele osób się tego obawia. Jeśli naprawdę ją kochasz i wiesz, że to jest to, to nie powinienieś mieć lęków. Małżeństwo to wielka niewiadoma, nie da się wykluczuć porażki- nigdy!

Gość HENDRA
żeby była szczęśliwa to jej kwiatka kup, małżeństwo to poważna sprawa, a takie podejście to zabawa dorosłych dzieci w dom.

Gość HENDRA
ta twoja bab też chyba niezbyt dojrzała jest. Bierze to, co chce, do tego dąsami i histerią zapewne, ale sama żadnego kompromisu nie chce. Współczuję.

nie ma żadnych lęków poprostu chce żeby było normalnie(jedno nazwisko moje) żadnych feministycznych fanaberiiii

A co do dziewictwa, Pewno że była dziewicą, nigdy z uzywana bym się nie ożenił. Sprawiam wrażenie jakiegoś frajera?

Gość jak to co lipa
Michoł - jesli ona jest upartą cipą i nie chce zmienic nazwiska nie zeń sie z nią zresztą.. po co sie żenisz skoro i tak mieszkacie razem jak małzeństwo?

Gość HENDRA
boże a co to za określenie >stara panna

Gość HENDRA
chyba dziewiętnastowieczne :(

Gość HENDRA
tak, mam 78 lat, brodawki na nosie, siorbię przy jedzeniu, bo nie mam paru zębów, i mam gazu 5 razy dziennie, poza tym skrzeczący piskliwy głos i wąsa :D

Gość żośkaaaaa
"Sprawiam wrażenie jakiegoś frajera?" Pytanie retoryczna jak dla mnie...

Gość żośkaaaaa
Ty to pewnie sobie porządnie poużywałaś przed nią. A fe!!! Że też ona chce takiego moczonego gdzieć indziej.

Gość ale ze 27 masz
i żadnych zainteresowanych kawalerów

Gość HENDRA
no wiesz, jak chłop bierze se babę to kurna nie byle co, nie ;)? ma być szworno i gryfno ni? w końcu żona to jak nowy telewizor używanego ktoś już dotykał a tak to fajowo chłopakom pokazać jakie fajowe cacko se sprawił- śpiewa, tańczy i gotuje, daje dupy i rymuje !!!

Gość HENDRA
po co dalsze takie uwagi??? nie będę nikogo przekonywać do tego czy mam "zainteresowanych kawalerów" wokół siebie. Nie muszę nikomu nic udowadniać. Już nie :)

Nikt nie chciał albo wykorzystał i zostawił, to została feministką. Od takich bab lepiej trzymać się z daleka.