Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michoł

Moja dziewczyna nie chce zmienić nazwiska

Polecane posty

Gość vectr
stara panna to określenie które cały czas funkcjonuje i pełno tu takich

Gość Anna 24
po co wogole o takich bzdurach piszecie? kobietki przeciez oni sie specjalnie przedrzeźniaja.............. zrozumcie jedno: TLUMACZYCIE PISZECIE I W KOLO JEDNO I TO SAMO A ONI I TAK TEGO NIE ROZUMIEJA I NADAL SIE UPIERAJA PRZY SWOIM. normalny czlowiek jak chce sie poradzic kogos i pisze na necie to przede wszystkim SLUCHA i bierze pod uwage zdanie innych i rozwaza za i przeciw. a tutaj jest obstawianie przy swoim naprawde dajcie sobie spokoj.......

Równie dobrze mogę napisać że Ty się wygłupiasz, tlumaczę Ci dlaczego chcę aby zmieniła nazwisko a Ty dalej swoje.

Gość HENDRA
rzeczywiście szkoda czasu...kondolencje dla partnerki :(

Gość HENDRA
daj jej to do przeczytania, może coś się wyjaśni między wami :D

Nie rozumiem tego problemu. W większości krajów na świecie kobieta nie zmienia nazwiska po ślubie i dla mnie to jest jakaś beznadziejna próba ubezwłasnowolnienia kobiety. Ja po slubie nazwiska nie zmieniłam, do teściów mówiłam po imieniu i jakoś nikomu świat się nie zawalił. Ciekawe czy faceci tak chętnie przybierają nazwiska swoich zon? Takie jest w końcu prawo!!

Gość Wiele osób żyje bez ślubu
i też im się świat nie zawalił

Muszę przyznać że poskutkowało. Pomarudziła i przestała się stawiać. A pierwszy raz korzystałem z porad na forum internetowym:D

Gość pech
a co myslales ze kazda chce przyjac meza przyszlego nazwisko jak jej sie cos nie podoba to zmien kobiete

Gość zawsze działa

Gość meggy77
wiesz co ja przyjelam nazwisko meza bo raz ze nie byl to dla mnie problem a dwa ze wiedzialam ze byloby mu troche dziwnie gdybym zostala przy moim rodowym. ale jak czytam to co ty wypisujesz to mysle ze w ogole nie powinienes sie zenic. poza tym ty swoja przyszla zona gardzisz- jak mozesz napisac niech wraca do rodziny i 4 rodzenstwa - to co zle ze ma rodzenstwo? kretyn jestes i to wszystko.

Gość nie ma za co